• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

son 7 senedir boyuna okuyorum şimdi bile başka sayfada açık kitabım duruyor :)
sen değişirsen dünya değişir sözü gerçekten doğruymuş benim düşünce yapım değişti başlarda sancılı acılı bir dönem oluyor kabullenmek ve affetmek zorlayıcı sonrası muhteşem bir özgürlük ve huzur hissi , insanların bana davranışları bile değişti kv bile bana iltifat edip öpmeye çalışmıştıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Abla ya çok tatlısın benim de yeni kitaplar alıp okumam lazım calcinin kitap kulübüne mi girsem napsam :KK48:

o zaman okumaya niyet edersen ilk joseph murphy nin bilinç altının gücü adlı kitabını okumanı tavsiye ederim
sonra da joe dizpanze nin plosebo sensin kitabını
Abla fovori aldım kesinlikle alacağım 💋

son 7 senedir boyuna okuyorum şimdi bile başka sayfada açık kitabım duruyor :)
sen değişirsen dünya değişir sözü gerçekten doğruymuş benim düşünce yapım değişti başlarda sancılı acılı bir dönem oluyor kabullenmek ve affetmek zorlayıcı sonrası muhteşem bir özgürlük ve huzur hissi , insanların bana davranışları bile değişti kv bile bana iltifat edip öpmeye çalışmıştıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yaaa ben de başlamam lazım abla aciiiillllllll:halay:

Back