- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 34
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Sayfan hayırlı olsun canım. Başlangıcın da hayırlı olsun şifa olsun inşallahmadamhd nerelerdesin kuzum
Ben yoğunum bu aralar pek giremiyorum ama özledim buraları ve sizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfan hayırlı olsun canım. Başlangıcın da hayırlı olsun şifa olsun inşallahmadamhd nerelerdesin kuzum
İnşallah canım benim günaydınİnşallah döner canlar günaydın
Abla ya çok tatlısın benim de yeni kitaplar alıp okumam lazım calcinin kitap kulübüne mi girsem napsamson 7 senedir boyuna okuyorum şimdi bile başka sayfada açık kitabım duruyor :)
sen değişirsen dünya değişir sözü gerçekten doğruymuş benim düşünce yapım değişti başlarda sancılı acılı bir dönem oluyor kabullenmek ve affetmek zorlayıcı sonrası muhteşem bir özgürlük ve huzur hissi , insanların bana davranışları bile değişti kv bile bana iltifat edip öpmeye çalışmıştıııııı
Abla fovori aldım kesinlikle alacağımo zaman okumaya niyet edersen ilk joseph murphy nin bilinç altının gücü adlı kitabını okumanı tavsiye ederim
sonra da joe dizpanze nin plosebo sensin kitabını
ben kalktım evi toparlayayım artık
Hoşgeldin madamSayfan hayırlı olsun canım. Başlangıcın da hayırlı olsun şifa olsun inşallah
Benim de canım 2. Cocuktan sonra saldım iyiceKitap okumayali 3 sene oldu
Ya iyi iyi abla hemen de bitiyor böyle önemli seylerglukozamin yok ama kolejen açılmamış 1 kutu duruyordu birini de kullanıyorum hala :))
InsaAllah canım günaydınİnşallah döner canlar günaydın
Yaaa ben de başlamam lazım abla aciiiillllllllson 7 senedir boyuna okuyorum şimdi bile başka sayfada açık kitabım duruyor :)
sen değişirsen dünya değişir sözü gerçekten doğruymuş benim düşünce yapım değişti başlarda sancılı acılı bir dönem oluyor kabullenmek ve affetmek zorlayıcı sonrası muhteşem bir özgürlük ve huzur hissi , insanların bana davranışları bile değişti kv bile bana iltifat edip öpmeye çalışmıştıııııı
Teşekkür ederim kuzum aminn işlerin hafifleyince bekliyoruz canımSayfan hayırlı olsun canım. Başlangıcın da hayırlı olsun şifa olsun inşallah
Kolay gelsin ablaben kalktım evi toparlayayım artık
Haha naso becerdin kısAnam eğik yazıda adamda agildi
Baktım yan yan gidiyorHaha naso becerdin kıs
Abla ya çok tatlısın benim de yeni kitaplar alıp okumam lazım calcinin kitap kulübüne mi girsem napsam
Evettt evet gelinnnBenim de canım 2. Cocuktan sonra saldım iyice
Sen oaradamisin canımEvettt evet gelinnn
Gelirim tabi ama kitap alacak bütçem yok maalesef telefondan okumayı düşünüyorum nasıl olacaksa artıkınEvettt evet gelinnn