- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
Hepsine sağlık hayırlı insanlar ile karşılaştırmayı diliyorum her elimi açtığım dacuma selasın da kendiniz ve sevdikleriniz için dua etmeyi unutmayın her hafta bir dilek hakkınız varmış gibi düşünün ne isterdiniz... ne istediğinize karar verince onun için de dileği duaya çevirerek sela okunurken allahtan isteyin
Cok teşekkür ederim canım. Umarim korumayida ogrenebilirim. Hayat hep boyle gececek artık:)Maşallah canım çok güzel kilo verdin umarım koruman da güzel geçer
Aaaa muhtesemsin yaaa gerçekten seni çok tebrik ediyorum canım uzun mesakkatli zorlu yollardan geldin sen bu mutluluğu hazzı hakettinSelam canim sagol iyiyim.
66.3 ile korumaya geciyorum artik :)
illa çekilmesi mi lazımmış kurtarılma şansı yokmuymuş yaaaDün gittim ben abla alt cenem dişlerimde baya sorun varmış ocak 7 de çekilecek dislerim var ofihmal etme abla hemen git
Bende gecende kanal ve dolguya 600 tl verince ocakta diş hastanesinden randevu buldum. İşin garibi yusra nin 2 yasina birkac hafta kalada gitmistim hatta iki dişe işlem bile olmuştu sonra hamile kaldimDün gittim ben abla alt cenem dişlerimde baya sorun varmış ocak 7 de çekilecek dislerim var ofihmal etme abla hemen git
Canım koruma da bir iki kilo normal 5 kiloya çıkmayinca sorun yok bence birde kendi vücudu tanidi mi iş biterCok teşekkür ederim canım. Umarim korumayida ogrenebilirim. Hayat hep boyle gececek artık:)
İnşallah çok sagol. Daha vermem gereken kg var ama şuan çok yorgun hissediyorum. Bir muddet kendime dönmem gerek. İnşallah her isteyene nasip olsunAaaa muhtesemsin yaaa gerçekten seni çok tebrik ediyorum canım uzun mesakkatli zorlu yollardan geldin sen bu mutluluğu hazzı hakettindarısı bizimde başımıza
Tamam abla çok güzel dileklerim dualarım var Rabbim hepsini nasip etsin kimin gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlısı o olsuncuma selasın da kendiniz ve sevdikleriniz için dua etmeyi unutmayın her hafta bir dilek hakkınız varmış gibi düşünün ne isterdiniz... ne istediğinize karar verince onun için de dileği duaya çevirerek sela okunurken allahtan isteyin
Evet sporu asla birakmamak lazim. En kötü adim bile olsa devam etmek lazim. Dedigin gibi belli bir kg sinirida koymak lazim o kg oturmadanCanım koruma da bir iki kilo normal 5 kiloya çıkmayinca sorun yok bence birde kendi vücudu tanidi mi iş biter
Evet canım benim spor çok önemli ama çocuktu evdi derken bende saldım bir düzen oturtana kadar başka şeyler çıkıyor artık zamanla ona da başlayacağımEvet sporu asla birakmamak lazim. En kötü adim bile olsa devam etmek lazim. Dedigin gibi belli bir kg sinirida koymak lazim o kg oturmadan
Maalesef ablam dolguluydy onlar dolgular düştüğü için tekrar olmazmis iyi haber yerine diş koyulacakmisilla çekilmesi mi lazımmış kurtarılma şansı yokmuymuş yaaa
İllaki donem donem oluyor bozulmalar. Onemli olan kisa surede toparlamakEvet canım benim spor çok önemli ama çocuktu evdi derken bende saldım bir düzen oturtana kadar başka şeyler çıkıyor artık zamanla ona da başlayacağım
Sorma ya pikachumuz bizimdir bizim kalcekYakinda ortadan ikiye ayrılacak
Büyük tesadüf olmuş canım hahaBende gecende kanal ve dolguya 600 tl verince ocakta diş hastanesinden randevu buldum. İşin garibi yusra nin 2 yasina birkac hafta kalada gitmistim hatta iki dişe işlem bile olmuştu sonra hamile kaldimsimdi yine 2.bebenin 2 yaş gününe 1 ay kal
Allah seniSorma ya pikachumuz bizimdir bizim kalcek
InsaAllah kuzum tabi bir yerde durmak gerek dinlenmek gerek sen en iyisini bilirsin kuzum ☺ aminnnnnnİnşallah çok sagol. Daha vermem gereken kg var ama şuan çok yorgun hissediyorum. Bir muddet kendime dönmem gerek. İnşallah her isteyene nasip olsun
Evet canım umarım hep pozitif devam ederizİllaki donem donem oluyor bozulmalar. Onemli olan kisa surede toparlamak
benim dediğim genel zaten dua ediyoruz, kendin için özel bir şey de istemek gülümHepsine sağlık hayırlı insanlar ile karşılaştırmayı diliyorum her elimi açtığım da
Huzurum olsun yeter abla benim istediğim pekte birşey yok çok şükürbenim dediğim genel zaten dua ediyoruz, kendin için özel bir şey de istemek gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?