• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

cuma selasın da kendiniz ve sevdikleriniz için dua etmeyi unutmayın her hafta bir dilek hakkınız varmış gibi düşünün ne isterdiniz... ne istediğinize karar verince onun için de dileği duaya çevirerek sela okunurken allahtan isteyin
Hepsine sağlık hayırlı insanlar ile karşılaştırmayı diliyorum her elimi açtığım da :dua::dua::dua::dua::dua:

Dün gittim ben abla alt cenem dişlerimde baya sorun varmış ocak 7 de çekilecek dislerim var of 😭 ihmal etme abla hemen git
Bende gecende kanal ve dolguya 600 tl verince ocakta diş hastanesinden randevu buldum. İşin garibi yusra nin 2 yasina birkac hafta kalada gitmistim hatta iki dişe işlem bile olmuştu sonra hamile kaldim 🤣 simdi yine 2.bebenin 2 yaş gününe 1 ay kal 🙊🤣🤣🤣🤣

Cok teşekkür ederim canım. Umarim korumayida ogrenebilirim. Hayat hep boyle gececek artık:)
Canım koruma da bir iki kilo normal 5 kiloya çıkmayinca sorun yok bence birde kendi vücudu tanidi mi iş biter 👌

Aaaa muhtesemsin yaaa gerçekten seni çok tebrik ediyorum canım uzun mesakkatli zorlu yollardan geldin sen bu mutluluğu hazzı hakettin👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 darısı bizimde başımıza 💗
İnşallah çok sagol. Daha vermem gereken kg var ama şuan çok yorgun hissediyorum. Bir muddet kendime dönmem gerek. İnşallah her isteyene nasip olsun

cuma selasın da kendiniz ve sevdikleriniz için dua etmeyi unutmayın her hafta bir dilek hakkınız varmış gibi düşünün ne isterdiniz... ne istediğinize karar verince onun için de dileği duaya çevirerek sela okunurken allahtan isteyin
Tamam abla çok güzel dileklerim dualarım var Rabbim hepsini nasip etsin kimin gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlısı o olsun🤲🏻🤲🏻🤲🏻💗💗💗

Evet sporu asla birakmamak lazim. En kötü adim bile olsa devam etmek lazim. Dedigin gibi belli bir kg sinirida koymak lazim o kg oturmadan
Evet canım benim spor çok önemli ama çocuktu evdi derken bende saldım bir düzen oturtana kadar başka şeyler çıkıyor artık zamanla ona da başlayacağım🌺

illa çekilmesi mi lazımmış kurtarılma şansı yokmuymuş yaaa
Maalesef ablam dolguluydy onlar dolgular düştüğü için tekrar olmazmis iyi haber yerine diş koyulacakmis🤗 ön alt dislerimde sislik ve morarma vardı onlar sallaniyormus ben de ihmal ettim uzun zamandır temizletmemiştim diş taşları diş etlerimi ve çene kemigimi eritmeye başlamış alt ön disler yakinda düşermiş cok üzgünüm 😢

Bende gecende kanal ve dolguya 600 tl verince ocakta diş hastanesinden randevu buldum. İşin garibi yusra nin 2 yasina birkac hafta kalada gitmistim hatta iki dişe işlem bile olmuştu sonra hamile kaldim 🤣 simdi yine 2.bebenin 2 yaş gününe 1 ay kal 🙊🤣🤣🤣🤣
Büyük tesadüf olmuş canım haha😅 senin de benim gibi dişlerinle imtihanin büyük 😢

Back
X