- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #3.481
Çok hemdeÇok büyük ders aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hemdeÇok büyük ders aldı
O ayrı mevzu kızMabustan çıktım çohhh tehlikeliyimmm
Evet yaaa diğer topik'te hiç biriniz yoksunuz ben şok ben iptal çok yazan olunca okuyamıyorum mesajları sadece baktim E Elif_Eylul @Li_zigi M MissHayaLet hepiniz gri renk olmuştunuz bir iki kişi daha vardı hatta adlarını bulamadım
Mabustan çıktım çohhh tehlikeliyimmm
Evet yaaa diğer topik'te hiç biriniz yoksunuz ben şok ben iptal çok yazan olunca okuyamıyorum mesajları sadece baktim E Elif_Eylul @Li_zigi M MissHayaLet hepiniz gri renk olmuştunuz bir iki kişi daha vardı hatta adlarını bulamadım
Oluyor öyle şeyler önceden E Elif_Eylul banlaninca çok aglayani oluyordu heosi meğerse timsah gozyasiymisMabustan çıktım çohhh tehlikeliyimmm
Ben sebepsiz yere açıklama yok yaniHahay sen de gitmişsin yoluna desene
Bişi yok ki amaBaktim mesajlarina ama
Ortaya karışık gittim bende halloldu sonraKız senin neyini şikayet etmişler çok ilginc
Maşallah diyelim o zamanÇok hemde
AynenOluyor öyle şeyler önceden E Elif_Eylul banlaninca çok aglayani oluyordu heosi meğerse timsah gozyasiymis
O ayrı mevzu kız
Ama ama ama bende çok üzüldüm gittiğiniz görünce çünkü çok güzeldiniz orda neyse artık burada daha güzel olsun yolunuz dostluğunuzOluyor öyle şeyler önceden E Elif_Eylul banlaninca çok aglayani oluyordu heosi meğerse timsah gozyasiymis
Olsun arada olur öyle şeyler söyle bidakine don atlet koyarizBen sebepsiz yere açıklama yok yani
Bişi yok ki ama
Ortaya karışık gittim bende halloldu sonra
Konusulcak kaydadeger bisey yok artık bitti gitti canim önümüze bakalim artık ❤
Ama ama ama bende çok üzüldüm gittiğiniz görünce çünkü çok güzeldiniz orda neyse artık burada daha güzel olsun yolunuz dostluğunuz
Bizde güzel sanıyorduk canım meğerse degilmisik
Ama ama ama bende çok üzüldüm gittiğiniz görünce çünkü çok güzeldiniz orda neyse artık burada daha güzel olsun yolunuz dostluğunuz
Herseyin hayırlısı böyleymiş biz burada daha sakin ve rahatız çok şükür canım biz bize yetiyoruz geleni de kucaklıyoruz iyi ki tanımışım dediğim herkes burada çok şükür
Hepsi filizin başının altindan çıkmıs hersey
Valla nebok olcak bilmem heeeHaftasonu hedefimiz artı gelmemek
Haftasonu hedefimiz artı gelmemek
Ben susarım da tartı susmaz
Yaaaaaaaa maşallahHerseyin hayırlısı böyleymiş biz burada daha sakin ve rahatız çok şükür canım biz bize yetiyoruz geleni de kucaklıyoruz iyi ki tanımışım dediğim herkes burada çok şükür