• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

😁😁😁

Ama ama ama bende çok üzüldüm gittiğiniz görünce 😔 çünkü çok güzeldiniz orda o_O neyse artık burada daha güzel olsun yolunuz dostluğunuz:KK200:
Konusulcak kaydadeger bisey yok artık bitti gitti canim önümüze bakalim artık ❤

😁😁😁

Ama ama ama bende çok üzüldüm gittiğiniz görünce 😔 çünkü çok güzeldiniz orda o_O neyse artık burada daha güzel olsun yolunuz dostluğunuz:KK200:
Bizde güzel sanıyorduk canım meğerse degilmisik:bicak::bicak:

😁😁😁

Herseyin hayırlısı böyleymiş biz burada daha sakin ve rahatız çok şükür canım biz bize yetiyoruz geleni de kucaklıyoruz :KK74::KK74::KK74::KK74:iyi ki tanımışım dediğim herkes burada çok şükür :KK200::KK36:

😁😁😁

Hepsi filizin başının altindan çıkmıs hersey:KK14:

Herseyin hayırlısı böyleymiş biz burada daha sakin ve rahatız çok şükür canım biz bize yetiyoruz geleni de kucaklıyoruz :KK74::KK74::KK74::KK74:iyi ki tanımışım dediğim herkes burada çok şükür :KK200::KK36:
Yaaaaaaaa maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

🤗

Eklentiler

• 1e37ba69dee4092276dae808b7d74224.jpg
    1e37ba69dee4092276dae808b7d74224.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 16
Back