- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #3.521
YavheheYine bize hüsran var yahu he he olsun biz bitti demeden bitmez bu oyun düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz buraya gel C Chikolata_gozlum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YavheheYine bize hüsran var yahu he he olsun biz bitti demeden bitmez bu oyun düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz buraya gel C Chikolata_gozlum
Yaaaaaa o değil de emojiye gel heleYine bize hüsran var yahu he he olsun biz bitti demeden bitmez bu oyun düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz buraya gel C Chikolata_gozlum
Yaaaaaa o değil de emojiye gel hele
Saçıda yokkiYaaaaaa o değil de emojiye gel hele
Saçıda yokki
Çeşit çeşit var her halde bunlar bana sadece 5 sıra çıkıyo emoji ordan bile kısmışlar
GeldimTamam hadi gelin
Korkma ben seni korurum
buldum bende yenileriniKorkma ben seni korurum
Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan
Aaaa sen yenimi görüyosun bunlari
Neler varmış yaaaaa
Evet hiç kullanma şansım olmadı ki bende diyorum nerden buluyorlar denedim aşşağı çekmeyi olmadı kaç sefer şimdi reklamsız uygulama kullanıyorum çektim yukarı üfffff büssürü çıktıAaaa sen yenimi görüyosun bunlari
Eee sorsana akıllımEvet hiç kullanma şansım olmadı ki bende diyorum nerden buluyorlar denedim aşşağı çekmeyi olmadı kaç sefer şimdi reklamsız uygulama kullanıyorum çektim yukarı üfffff büssürü çıktı
ahahahahahahdndkcmflcmdjdjdjdEee sorsana akıllım
Bilmiyorum. Olmuyor. Yine benim profil saçmalıyor hepte beni bulurNedenki canım
Daha yeni başladım nereye bitiyorYine bize hüsran var yahu he he olsun biz bitti demeden bitmez bu oyun düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz buraya gel C Chikolata_gozlum
Saçımı çekip durmayınyaa 2 tane kılım var oda elinizde kalacakTamam hadi gelin
Aboo bize inanmıyor zayıflamak bizim işimizYavhehe
Neler yemedimkiC Chikolata_gozlum ne yedin de hele ayriyken
Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan