- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #3.461
Vay canınaValla oldu bişiker ama geri geldim çaktırma kimseye pıcak çektim
Hamd olsun halimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay canınaValla oldu bişiker ama geri geldim çaktırma kimseye pıcak çektim
Hamd olsun halimize
Degil valla bak simdi üzüldümO Amasya elması değildir ki ama
Aşıyorum kendimi tehlikeli sulara az kalmış gibiVay canına
Yaaaaaaa bizim oraların elma tadı yok buralarda her sebzeye meyveye neler katıyorlar olgun durdun diye Allah bilirDegil valla bak simdi üzüldüm
Sen gel bizim yamacımıza kuzu kaparlar seni ham yaparlarAşıyorum kendimi tehlikeli sulara az kalmış gibi
Akşam kapıldım ama geri geldim sonraSen gel bizim yamacımıza kuzu kaparlar seni ham yaparlar
Ooo çok aşma yerler seni kk deAşıyorum kendimi tehlikeli sulara az kalmış gibi
Aynen öyle canim her yerin yörenin sebze ve meyvesi farkliYaaaaaaa bizim oraların elma tadı yok buralarda her sebzeye meyveye neler katıyorlar olgun durdun diye Allah bilir
Pisi pisine gittim ama neyse geçti gittiOoo çok aşma yerler seni kk de
Kiz ben milleti korurken gidiyodum hep ama akıllandim kimsenin etlisine sütlüsüne karisma sikayet edincede gidersinPisi pisine gittim ama neyse geçti gitti
Ben kimseye karışmadım ama şikayet edilmişim kim ben düşün babababababababaKiz ben milleti korurken gidiyodum hep ama akıllandim kimsenin etlisine sütlüsüne karisma sikayet edincede gidersin
İyiyim canım sen nasılsınselam millet nasılsınızz
Bizde gittik birileri yüzünden mapus damına 1 gün yatıp çıktık o geldi aklıma dimi E Elif_Eylul abla bizimle baska biri daha banlanmıştı kimdi oAkşam kapıldım ama geri geldim sonra
Hahay sen de gitmişsin yoluna deseneBen kimseye karışmadım ama şikayet edilmişim kim ben düşün babababababababa
Heee iste ben deli lafindan siz cenenizdenBizde gittik birileri yüzünden mapus damına 1 gün yatıp çıktık o geldi aklıma dimi E Elif_Eylul abla bizinle baska biri daha başlanmıştı kimdi o
Baktim mesajlarina amaBen kimseye karışmadım ama şikayet edilmişim kim ben düşün babababababababa
Neyse bi daha asla gitmem siz hariç kimse için yolunaHeee iste ben deli lafindan siz cenenizden
Tuteste galiba
Kız senin neyini şikayet etmişler çok ilgincBen kimseye karışmadım ama şikayet edilmişim kim ben düşün babababababababa
Çok büyük ders aldıKiz ben milleti korurken gidiyodum hep ama akıllandim kimsenin etlisine sütlüsüne karisma sikayet edincede gidersin
Mabustan çıktım çohhh tehlikeliyimmmİyiyim canım sen nasılsın
Evet yaaa diğer topik'te hiç biriniz yoksunuz ben şok ben iptal çok yazan olunca okuyamıyorum mesajları sadece baktim E Elif_Eylul @Li_zigi M MissHayaLet hepiniz gri renk olmuştunuz bir iki kişi daha vardı hatta adlarını bulamadımBizde gittik birileri yüzünden mapus damına 1 gün yatıp çıktık o geldi aklıma dimi E Elif_Eylul abla bizinle baska biri daha başlanmıştı kimdi o