• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Sabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 2 zeytin bir bardak çay.

Öğlen ıspanaklı bir yumurta.

Ara sütlü kahve

Akşam iki parça somon balığı salata bir dilim ekmek.
1,5 litre su
Afiyet olsun canım 🥰

İnşallah bisey yoktur canim🥰

Güzel haberler ile gel inşallah canım 🌺
InsaAllah canlarım ama kendimi de kandırmayayım gözlüğü çıkarınca sağ gözü içe kayıyor maalesef belki gözlüğü degistirecek o merette çok pahalı ya😔
Sabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 2 zeytin bir bardak çay.

Ara sütlü kahve

1,5 litre su
Afiyet olsun canım 💗
Ben de🙊🙈

InsaAllah canlarım ama kendimi de kandırmayayım gözlüğü çıkarınca sağ gözü içe kayıyor maalesef belki gözlüğü degistirecek o merette çok pahalı ya😔

Afiyet olsun canım 💗

Ben de🙊🙈
İnşallah gözlükle tedavi edilecek boyuttadır canım.

Evet kızlar:skandal::skandal::skandal::skandal:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:21 Gün "Squat ve Mekik" programımiz başlamış bulunmakta. Günlük kactane yaparsanız tane 10 puan "21"gün boyunca yapılacak katılım bekliyorum eğer ki vücudunuz da değişim gormek istiyorsaniz:duduk::duduk:

F Frozen01
C _CikiLeta
E Elif_Eylul
@Li_zigi
M MissHayaLet veeeee basladikkkkk:KK5::KK5:

Günaydın kızlar 🥰❤❤❤
Günaydın canım 💕
Gunaydin, ben de bugun basliyorum. Birlikte kilo verelim hadi, gercekten motivasyona ihtiyacim var. Diyete baslayip bozuyorum hep. Bu defa basaralim hep beraber kizlar.
Hoşgeldin💕
Günaydın guzellikler :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Günaydın canım 💕
Günaydın canlarım ciğer kebaplarım:kk77::KK68:
Günaydın canım 💕
Bugün hastaneye gideceğim kızlar küçük kuzuyu götüreceğim şaşılık doktoruna bakalım ne diyecek:110:
Allah büyük canım inşallah şifasını versin kuzunun🤲🏻💕

Ara sütlü kahve

1,5 litre su
Afiyet olsun canım 💕
Evet kızlar:skandal::skandal::skandal::skandal:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:21 Gün "Squat ve Mekik" programımiz başlamış bulunmakta. Günlük kactane yaparsanız tane 10 puan "21"gün boyunca yapılacak katılım bekliyorum eğer ki vücudunuz da değişim gormek istiyorsaniz:duduk::duduk:

F Frozen01
C _CikiLeta
E Elif_Eylul
@Li_zigi
M MissHayaLet veeeee basladikkkkk:KK5::KK5:
😒

Back