Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım hoşgeldin.Slm kızlar bende hali hazır diyetteyim bugün yediklerim
Günaydın hoşgeldinizGunaydin, ben de bugun basliyorum. Birlikte kilo verelim hadi, gercekten motivasyona ihtiyacim var. Diyete baslayip bozuyorum hep. Bu defa basaralim hep beraber kizlar.
Slm kızlar bende hali hazır diyetteyim bugün yediklerim
Hoşgeldiniz kızlarGunaydin, ben de bugun basliyorum. Birlikte kilo verelim hadi, gercekten motivasyona ihtiyacim var. Diyete baslayip bozuyorum hep. Bu defa basaralim hep beraber kizlar.
Kız Tuba yolcam seni
Nerdesin sen
Günaydın guzellikler
GünaydınGünaydın canlarım ciğer kebaplarım
Eeee kem küm burdaydım ya görmedin mi beni çok ayıp hiç yakıştıramadım sanaNerdesin sen
İnşallah bisey yoktur canimBugün hastaneye gideceğim kızlar küçük kuzuyu götüreceğim şaşılık doktoruna bakalım ne diyecek
Günaydın canımGünaydın canlarım ciğer kebaplarım
Güzel haberler ile gel inşallah canımBugün hastaneye gideceğim kızlar küçük kuzuyu götüreceğim şaşılık doktoruna bakalım ne diyecek
He he dünden beri yoksun ortadaEeee kem küm burdaydım ya görmedin mi beni çok ayıp hiç yakıştıramadım sana
Yazmasak güzel olurDünkü menümü yazayım bari
Sen yazmaYazmasak güzel olur