- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Aman cidden öyle benim işim de bitmiyor bu ara zaten evle kızla uğrasıyorum falanAynen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman cidden öyle benim işim de bitmiyor bu ara zaten evle kızla uğrasıyorum falanAynen ya
Benim kizda yazdirmiyor el opmeyi ogrenmis elini opuyum anne diyorAman cidden öyle benim işim de bitmiyor bu ara zaten evle kızla uğrasıyorum falan
Kaç kuzu kaç bosver yemek yiyordur oTugba 3 e kadar sayiyorum gelmezsen takimi terk ediyoz
Aman yavrum maşallah onaBenim kizda yazdirmiyor el opmeyi ogrenmis elini opuyum anne diyor
Kendine hayri yok bizemi olsunKaç kuzu kaç bosver yemek yiyordur o
Tepemde saçımı tariyorAman yavrum maşallah ona
Oyun istiyolar bizd bugun evcilik oynadik kek yaptik supürduk falanTepemde saçımı tariyor
Ay ne guzel bazen bende cocuklarla yapiyorum hamur yapinca ellerine biraz veriyorum kendileri yapip pisiriyorOyun istiyolar bizd bugun evcilik oynadik kek yaptik supürduk falan
Sabah keçibacagi yaptik,eline veriyorum merdaneyle açıyor kesiyor falanAy ne guzel bazen bende cocuklarla yapiyorum hamur yapinca ellerine biraz veriyorum kendileri yapip pisiriyor
Ay maşallah fistiga Cocuklar boyle seylere cok merakli oluyor bende sarma sararken benim oglan bile bende saracam diyor bir kac tane sardiriyorum pisince bunu sen yaptin diyorum seviniyorSabah keçibacagi yaptik,eline veriyorum merdaneyle açıyor kesiyor falan
Negüzel iste canım onlarda haklılar ne yapsınlar evdeAy maşallah fistiga Cocuklar boyle seylere cok merakli oluyor bende sarma sararken benim oglan bile bende saracam diyor bir kac tane sardiriyorum pisince bunu sen yaptin diyorum seviniyor
Pazartesi okul açıldı şükür okula gidiyorlarNegüzel iste canım onlarda haklılar ne yapsınlar evde
Başladı yani sonundaPazartesi okul açıldı şükür okula gidiyorlar
Evet canim ya tatil uzayacak diye korkuyordum açıldı sonunda dışarıda soguk eve tikanip kalırdıkBaşladı yani sonunda
Afiyet olsun canımSlm kızlar bende hali hazır diyetteyim bugün yediklerim
Günaydın canım hosgeldinGunaydin, ben de bugun basliyorum. Birlikte kilo verelim hadi, gercekten motivasyona ihtiyacim var. Diyete baslayip bozuyorum hep. Bu defa basaralim hep beraber kizlar.