• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Yaaa bazen girmiyorum girsemde yazmiyorum bu aralar evle kızla ilgileniyorum kafam rahat 🤭
Bende aksine burda kafa dağitmak için giriyorum dışarı çıkmıyorum gidecek yerde olmayınca ev temizlik TV telefon derken zaman akıp geçiyor

Şu şimşrk yerine basınca farklı sayfa akılı oluyor ya orada önümr geliyor sayfa bakıyorum mesaj sayısı 1k şimdi olmuş 3k gerisini siz düşünün 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🤭🤭🤭arada sen gel kızlari etiket yap bari

Bende aksine burda kafa dağitmak için giriyorum dışarı çıkmıyorum gidecek yerde olmayınca ev temizlik TV telefon derken zaman akıp geçiyor
Bende eskiden kafa dagıtmaya girerdim canım şuanda anladimki kendim ve ailem benim icin daha degerliymis🥰

Bende eskiden kafa dagıtmaya girerdim canım şuanda anladimki kendim ve ailem benim icin daha degerliymis🥰
Öyle tabiki abla bazen burada bile sorun çıkaracak insanlar oluyor daha can sıkılıyor ama ben evimde tekim eşim sabah gidiyor akşam geliyor koronadan dolayı da insan korkuuor kapı dışarı çıkmaya

Öyle tabiki abla bazen burada bile sorun çıkaracak insanlar oluyor daha can sıkılıyor ama ben evimde tekim eşim sabah gidiyor akşam geliyor koronadan dolayı da insan korkuuor kapı dışarı çıkmaya
Aynen öyle canım😔
Bende bu ara kendimi ciceklere verdim,çiçek alıyorum saksi alip degistiriyorum toprakla ilgileniyorum raf yaptim kaçyere yani meşkale buluyorum

Aynen öyle canım😔
Bende bu ara kendimi ciceklere verdim,çiçek alıyorum saksi alip degistiriyorum toprakla ilgileniyorum raf yaptim kaçyere yani meşkale buluyorum
Benimde var 4 tane çiçeğim ben onlara küstüm onlsrda bana sanırım büyümüyorlar dert anlata anlata bıktılar sanırım benden 😁 korkuyorum duvarlara anlstmaya onlarda üstüme falan düşerler

Benimde var 4 tane çiçeğim ben onlara küstüm onlsrda bana sanırım büyümüyorlar dert anlata anlata bıktılar sanırım benden 😁 korkuyorum duvarlara anlstmaya onlarda üstüme falan düşerler
Kiz deme öyle degistir topragini yenile onu sula bak ne güzel olurlar bence insanlarla dertlescegine ciceklere böceklere anlat derdini

Kiz deme öyle degistir topragini yenile onu sula bak ne güzel olurlar bence insanlarla dertlescegine ciceklere böceklere anlat derdini
Yok abla akıllandım ben artık kimseye halim şu demiyorum ondan sebep uzak duruyorum bende çevremdeki insanlardan eskiden olsa herşeye koşup yetişmeye çalışırdım sonra bakım herkese koşarek kendime geç kalıyorum heee dedim şeyda artık dur bak bakalım sana bişey olsa kim koşar sonra dönüp baktım kimse yok o zaman dedim işte tamam eyvallah haliniz Allah a kalsın

Yok abla akıllandım ben artık kimseye halim şu demiyorum ondan sebep uzak duruyorum bende çevremdeki insanlardan eskiden olsa herşeye koşup yetişmeye çalışırdım sonra bakım herkese koşarek kendime geç kalıyorum heee dedim şeyda artık dur bak bakalım sana bişey olsa kim koşar sonra dönüp baktım kimse yok o zaman dedim işte tamam eyvallah haliniz Allah a kalsın
Aynen öyle canim kimse icin kendini parcalama,degmez bu hayatta sen üzülünce onlarda üzülüyor saniyosun bu yalan,sen aglayinca onlarda yaninda sanıyosun yalan,yani sen kendin kendine iyi geliceksin,Allah her daim yanimizda zaten🥰

13ocak menu
Sabah
3 ince dilim ekmek,yarim domates,1dilim peynir,10zeytin azbalkaymak

Turk kahvesi,2bitter

Ögle
1kase mercimek ç.,1tabak salata,1dilim ekmek,3kasik et yemegi

Nescafe

Aksam
1kase mercimek ç.,1kase kereviz salatasi
2litre su

100 mekik
100 squat M MissHayaLet

13ocak menu
Sabah

Turk kahvesi,2bitter

Ögle

Nescafe

Aksam
2litre su

100 mekik
100 squat M MissHayaLet
Afiyet olsun kuşum 😘

Aynen öyle canim kimse icin kendini parcalama,degmez bu hayatta sen üzülünce onlarda üzülüyor saniyosun bu yalan,sen aglayinca onlarda yaninda sanıyosun yalan,yani sen kendin kendine iyi geliceksin,Allah her daim yanimizda zaten🥰
Yaaaaaaa Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim 🌹🥰😍🥰

Geliyorum geliyorum okuyup kaçıyorum ama 😀😀😀😀 sohbetiniz çok aktif PC den mi giriyorsunuz da hemen hemen geliyor mesajlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bunu düşünüyorum sürekli ve hızınıza yetişemiyorum valla ne yalan söylim 🤭
Kaçma kız yemeyiz adamı 😂gel katıl arada özletme kendini ❣️
Gözüm yollarda kaldı bebemm❣️
Yok kız gün içinde yamuluyom😂
Aynen insan yoruluyor valla canım
13ocak menu
Sabah

Turk kahvesi,2bitter

Ögle

Nescafe

Aksam
2litre su

100 mekik
100 squat M MissHayaLet
Afiyet olsun canım❣️

Kaçma kız yemeyiz adamı 😂gel katıl arada özletme kendini ❣️

Gözüm yollarda kaldı bebemm❣️

Aynen insan yoruluyor valla canım

Afiyet olsun canım❣️
Ya bu aralar çocuklar durmuyor hepsi peşimde bebenin de yan dişler çıkıyor galiba çok zorluyor gece uyumuyor falan yatış 22,30 buluyor o saate kadar sürekli ayaktayım yoruluyorum 😪

Back