- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- Konu Sahibi cikolatakistim
Yumurta toplama mi olacaktıGonal f ve monepur kullanan arkadaşlar size kaç gün yaptırdılar ben ilk iğneleri mi bugün olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta toplama mi olacaktıGonal f ve monepur kullanan arkadaşlar size kaç gün yaptırdılar ben ilk iğneleri mi bugün olucam
Çok doğru yazmışsın benimde başımda var aile olsun arkadaşlar olsun herkes üstüme geliyor , o da bir yana başına gelen arkadaşım var tüp bebek tedavisi gördü ama o bile bebek resimleribi bana atıyor niye atarsın ki hayat acimasizArkadaşlar insanlar çok ama çok acımasız. Benim bir çocuğum var ikinciyi de çok istiyorum ama olmuyor. Benim yanımda da durmadan benim hemen oldu. İstedim hamile kaldım hiç beklemedim vs... bu cümleleri duymaktan bıktım ve en yakınınızdaki arkadaşlardan duymak çok acı oluyor. Yani bir tane olsa o acımasız eleştiriler yine bitmeyecek. Aradaki yaş farkı çok olacak daha neyi bekliyorsun falan filan... artık olmadığını istediğimi tedavi gördüğümü söylüyorum buna rağmen ısrarla söyleyenler var. Sanki kolay evlat sahibi olmak kendi hünerleri. Allah nasip ettiği için oldu demiyorlar da. Ha bir de ilk anneliğiM 30 umda Oldu. Ben 23 ümde doğurdum falan filan. Bu işler kısmet meselesi . Neyi ispat etmeye çalışıyorlar anlamış değilim. Evlilik te çocuk sahibi olmak ta nasip kısmet meselesi. Kimsenin kendi başarısı değil bunu anlamıyorlar. Ama şunu biliyorum ki bir insanın kalbini kırarak huzurlu olamazsın. O övündüklerinle imtihan edilirsin. Sadece huzurlu insanların huzurunu kaçırmaya çalışmak bence bu yapılan
Ne için kontrol canımYarın doktor kontrolum var bakalım ne diyecek
Ya bize de haber ver gününü listeye ekleyelimTransfer için gün ogrenicem kuzu
aynen walla tup bebekle hamile kalan arkim hadi artik bekliyoruz diyor allahim bari basina gelen ceken insanlar bunu yapmasin insanlara niye bu kadar dert oluyorsa bizim dogurmamizÇok doğru yazmışsın benimde başımda var aile olsun arkadaşlar olsun herkes üstüme geliyor , o da bir yana başına gelen arkadaşım var tüp bebek tedavisi gördü ama o bile bebek resimleribi bana atıyor niye atarsın ki hayat acimasiz
Ederim inşallah hayırlısıyla yarını atlatırsın bende dün korkudan bayılıyorm sandım kist mi çıkacak yok rahîm mi ince ama neyse ki normal herşeyEvet haber vericem dua et bana bir aksilik cikmasin
Sanki çok kolay herşey he deyince oluyor da bizi bizden başkası anlamaz diyem o da yokaynen walla tup bebekle hamile kalan arkim hadi artik bekliyoruz diyor allahim bari basina gelen ceken insanlar bunu yapmasin insanlara niye bu kadar dert oluyorsa bizim dogurmamiz
Zaten alt muayene olurken her anı stresi hamile kalınca en çok ta buna sevinecemEderim inşallah hayırlısıyla yarını atlatırsın bende dün korkudan bayılıyorm sandım kist mi çıkacak yok rahîm mi ince ama neyse ki normal herşey
Ay Allah seni hepimizin sevmediği birşey bencede buZaten alt muayene olurken her anı stresi hamile kalınca en çok ta buna sevinecem
Ortalama 10 gün kullanılır canımGonal f ve monepur kullanan arkadaşlar size kaç gün yaptırdılar ben ilk iğneleri mi bugün olucam
Hemde nasıl :)Ay Allah seni hepimizin sevmediği birşey bencede bu
Merhaba hoşgeldin bende geçen sene negatif bir tüp Bebek denemem oldu, temmuz da ikinci tüp bebek transfer hazırlıği seni de alalım hemen listemize hayırlı olsun inşallah kaliteli sağlıklı Embriyoların olurmerhaba arkadaşlar :) geçen seneki başarısız bir tüpbebek sonrası bu ay tekrar tedaviye başladık. yarın opu var. sonrasındaki ilk adetle beraber yani temmuzda transferim olacak. umarım her şey güzel olur. tüm bu süreçlerde Allah herkesin yardımcısı olsun
Merhaba ek takviye ve arı sütü kullandınız mı yumurta kalitesi veya sperm kalitesi için üç ay önceden başlamanız gerekiyorArkadaşlar merhaba. Dün opu işlemin vardı 18 yum toplandı bugün aradılar 10 tanesi olgun çıkmış 6sı döllenmiş. Bu ikinci denemem. İlkinde De 15 yum toplanmıştı 9u olgun çıkıp 7si döllenmişti ve 2tane 3.gün embriyosu kalmıştı onlar transfer edilmişti. Şimdi yine aynısı olacak diye korkmaya başladım. Dondurulacak kadar kalmıyor
çok teşekkürler :) amin hepimizin inşallah. temmuz ayı uğurlu gelirde herkes pozitifleri görür :) benim dondurulmuş embriyo transferi olacak. geçen sene ohss oldum o yüzden tekrar yaşamk istemiyorum. umarım yarın opu sonrası güzel kaliteli embriyolar olur :))Merhaba hoşgeldin bende geçen sene negatif bir tüp Bebek denemem oldu, temmuz da ikinci tüp bebek transfer hazırlıği seni de alalım hemen listemize hayırlı olsun inşallah kaliteli sağlıklı Embriyoların olur