- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
İnşallah temmuz uğurlu gelir negatif görmeyizçok teşekkürler :) amin hepimizin inşallah. temmuz ayı uğurlu gelirde herkes pozitifleri görür :) benim dondurulmuş embriyo transferi olacak. geçen sene ohss oldum o yüzden tekrar yaşamk istemiyorum. umarım yarın opu sonrası güzel kaliteli embriyolar olur :))
Evet sperm kaynaklı olabilir eşiniz extra vitaminde kullanmıştır aslında... Arı sütü çok iyi aklınızda bulunsun bende eşime kullandimEvet kullandım inofolic kombi ve prowomen kullandım. Eşim tese olmuş dondurulmuştu doktorum ondan kaynaklanabileceğini söylemişti sperm kalitesizliği diye. Sende yum var olgunda çıkıyor eşinden alınan spermde sorun olabilir demişti
Yok canım eşim herhangi bir takviye kullanmadı. İlk tedavimiz ani Bi kararla oldu. Ama sanırım bundada aynı şeyi yaşarsak hem merkez değiştiririz hemde eşim tekrar tese olurEvet sperm kaynaklı olabilir eşiniz extra vitaminde kullanmıştır aslında... Arı sütü çok iyi aklınızda bulunsun bende eşime kullandim
çok ayıp ya bilen birinin de demesi bide bence kesinlikle artık bu insanların fesatlık yaptgını düşnüyorum kırmak icin yaptıklarını düşüüyorumaynen walla tup bebekle hamile kalan arkim hadi artik bekliyoruz diyor allahim bari basina gelen ceken insanlar bunu yapmasin insanlara niye bu kadar dert oluyorsa bizim dogurmamiz
walla bende öyle düşünüyorum o yüzden bu 4.denemem ailemde dahil olmak üzere kimseye demedim kendi stresimiz azmış gibi bir de onların tuttu mu ne zaman belli olur soruları ekleniyorçok ayıp ya bilen birinin de demesi bide bence kesinlikle artık bu insanların fesatlık yaptgını düşnüyorum kırmak icin yaptıklarını düşüüyorum
Hem o hemde acıyarak bakmalaırna sinir oluyorum olurda hic kısmet olmazsa cocuk düşünmüyorum dicem yaşım geçti artık dicemwalla bende öyle düşünüyorum o yüzden bu 4.denemem ailemde dahil olmak üzere kimseye demedim kendi stresimiz azmış gibi bir de onların tuttu mu ne zaman belli olur soruları ekleniyor
Kullanması gerekiyor sperm kalitesi için inşallah gerek kalmaz da Embriyonuz sağlıklı olurYok canım eşim herhangi bir takviye kullanmadı. İlk tedavimiz ani Bi kararla oldu. Ama sanırım bundada aynı şeyi yaşarsak hem merkez değiştiririz hemde eşim tekrar tese olur
inşallah bu deneme tutar da artık emeklerimiz boşa gitmez ben zaten bu da olmazsa yeniden denermiyim bilmiyorum artık çok yıprattıHem o hemde acıyarak bakmalaırna sinir oluyorum olurda hic kısmet olmazsa cocuk düşünmüyorum dicem yaşım geçti artık dicem
Bir süre ara verip vucudu dinlendirirsin belki o sürecte de kendiliginden olur problem ne sizde ? Sebep söylendi mi ? Benim arkadasimin mesela yumrta rezervi 0. Bissydi tüp denedi negatif oldu doktoruda doğal yolla imkansiz demis ama bi 6 ay sonraydi sanirim doğaal yolla hamile kaldiinşallah bu deneme tutar da artık emeklerimiz boşa gitmez ben zaten bu da olmazsa yeniden denermiyim bilmiyorum artık çok yıprattı
sebep çikolata kisti malesef tüpler alındı bir tüpte şişme vardı diğeri de yapışıklıktan tüpten başka şansım yokBir süre ara verip vucudu dinlendirirsin belki o sürecte de kendiliginden olur problem ne sizde ? Sebep söylendi mi ? Benim arkadasimin mesela yumrta rezervi 0. Bissydi tüp denedi negatif oldu doktoruda doğal yolla imkansiz demis ama bi 6 ay sonraydi sanirim doğaal yolla hamile kaldi
Evet estrofom verdiler önce bugün igneler başlayıp yumurta toplanacakYumurta toplama mi olacaktı
Ooo baya kullanılacakmışOrtalama 10 gün kullanılır canım
ya benim aslında rahim filmi çekildi ama 3 yıl olmus ve yenisini istemedi. ozaman hic tıkanlık yapısma vs. yoktu. bu yeterli dedi. tabi sonra oluşuyosa şuan benimde boşadır :Osebep çikolata kisti malesef tüpler alındı bir tüpte şişme vardı diğeri de yapışıklıktan tüpten başka şansım yokdediğin gibi bir süre ara veririm çok yordu arka arkaya maddi manevi herkese söylüyorum kızlar en başta mutlaka rahim filminde tüplerinize baktırın benim iki deneme boşuna olmuş tüpte sıvı varken olmuyor maalesef
Evet ben iki kez hsg üç histereskopi çektirdim bunlar çıkolata kisti için çok önemlisebep çikolata kisti malesef tüpler alındı bir tüpte şişme vardı diğeri de yapışıklıktan tüpten başka şansım yokdediğin gibi bir süre ara veririm çok yordu arka arkaya maddi manevi herkese söylüyorum kızlar en başta mutlaka rahim filminde tüplerinize baktırın benim iki deneme boşuna olmuş tüpte sıvı varken olmuyor maalesef
Her sene veya iki yılda bir gerekiyor çıkolata kisti içinya benim aslında rahim filmi çekildi ama 3 yıl olmus ve yenisini istemedi. ozaman hic tıkanlık yapısma vs. yoktu. bu yeterli dedi. tabi sonra oluşuyosa şuan benimde boşadır :O
aamannn Allahım bide öyle bi sıkıntımı vardı??? cözülüp yaşamama başımıza gelenler cidden ben sanıyordum hemen olur hersey sıkıntısız zaten dondurulana kadar cok gergin bekleyiş içindeydim üf ya
[/QUOTE
Ağustosları ekliyorsan benim de 06.08 ekler misin?Ya bize de haber ver gününü listeye ekleyelim
umarım yoktur problem aslında tedavi öncesinde istemeleri gerek o kadar emek harcanıyor maddi manevi onların işine geliyor arka arkaya denemeya benim aslında rahim filmi çekildi ama 3 yıl olmus ve yenisini istemedi. ozaman hic tıkanlık yapısma vs. yoktu. bu yeterli dedi. tabi sonra oluşuyosa şuan benimde boşadır :O
Canim insallah allahim dualari kabul eder...insallah guzrl haberlerini goruruz burdan ...hayirli olsun..tatlim..bugün transferim oldu çok şükür bundan sonra bekleme zamanı..
Temmuz grubu ama seninde daha yeni alırım bekleriz neden olmasına
Ağustosları ekliyorsan benim de 06.08 ekler misin?
ALLAH RAZI OLSUN canımCanim insallah allahim dualari kabul eder...insallah guzrl haberlerini goruruz burdan ...hayirli olsun..tatlim..