Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20210723_143443.jpg
Hanımlar iki gündür yumurtlama mı değil mi derken bugün pik😌

Çok şükür maşallah 🙏🙏 ben iyiyim canım bu ay ovu takibi falan hiç bir şey yapmadım hatta yumurtladigimi bile hissetmedim sadece 10_12_14_18. Günleri degerlendirdim kızım hastalandı onla uğraştım falan işte 😅😅😅 bizim eski kızlardan çok kimse yazmıyor Galiba
Sonradan gelip hamiş kalanlar oldu as kadro Ağustos a taşındıı 😥 janna sigorta yaptırdı 3 ay falan yasak denemek son gelişmeler bunlar 😂😂

Hali Hali Benim kafa allak bullak canm yumurtlama oldu mu çatladı mi anlayamiyorum testlerden burayada attim zaten de bide krem gibi akintim var 3 gündür ama aşırı oluyor mantar değil ama kaşıntı agri falan yok çok şaşkınım cokkkkkkkkk
Bana da hep oluyor adete 1 hafta kala bisi demek değil bence =/

Bana da hep oluyor adete 1 hafta kala bisi demek değil bence =/
Adetime kac gün var onuda bilmiyorum inan karıştı hersey valla
Test bitti sayılır koca gidecek 4 güne kadar moralim sıfır geri kv evine geçeceğim bebek olacak mı olmayacak mı allak bullak kafam bunalimlardaym

Evet ben regl den 5 gün önce yaptım. Bat ım 19 temmuzdu. Kaset de yaptım o çok silikti. Sonra gün gün tekrar ettim. Demin betama baktırdım 883.6 çıktı🌸
Canim bende 19 temmuz bat reglimdi
7 gün önce reglden kaset test silik çıktı
13 de kan verdim 85 çıktı şimdi 10 gün geçti bayram sonu tekrar test vericem
Aynı zamanda anne olucaz 🤗🤗🤗
Hangi doktora gidiyorsun test olarak neler yapıldı keseyi gördün mu

Adetime kac gün var onuda bilmiyorum inan karıştı hersey valla
Test bitti sayılır koca gidecek 4 güne kadar moralim sıfır geri kv evine geçeceğim bebek olacak mı olmayacak mı allak bullak kafam bunalimlardaym
Üzülmekten biktim herkesin pit pit bebeği olyyo tayin için ayrı yaşayanların bile hemen oluyo cildircam ben de

Üzülmekten biktim herkesin pit pit bebeği olyyo tayin için ayrı yaşayanların bile hemen oluyo cildircam ben de
Kafanı böyle yorma herkez değil sen önemlisin kismet kader hangi ay hayirliysa olucak inşallah
Sağlıklı beslen stres yok hamilelige odaklanmadan dene pik günleri güzel haberler vereceğine inan sen yazacaksın buradan

X