Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuş canım sonuncudaÇatlama olmuş mu kizlar siliklesmis mi anlayamadım sanki daha koyu gibi duruyor anlayanlar baka bilir miEki Görüntüle 2891659 Eki Görüntüle 2891660
Bugünün bu gözüme hep koyu gibi geliyor sanki çatlamamis gibi psikolojim bozuldu galibaOlmuş canım sonuncuda
O nasıl bir yumurtlama günlerce
Sonradan gelip hamiş kalanlar oldu as kadro Ağustos a taşındıı janna sigorta yaptırdı 3 ay falan yasak denemek son gelişmeler bunlarÇok şükür maşallah ben iyiyim canım bu ay ovu takibi falan hiç bir şey yapmadım hatta yumurtladigimi bile hissetmedim sadece 10_12_14_18. Günleri degerlendirdim kızım hastalandı onla uğraştım falan işte bizim eski kızlardan çok kimse yazmıyor Galiba
Bana da hep oluyor adete 1 hafta kala bisi demek değil bence =/Hali Benim kafa allak bullak canm yumurtlama oldu mu çatladı mi anlayamiyorum testlerden burayada attim zaten de bide krem gibi akintim var 3 gündür ama aşırı oluyor mantar değil ama kaşıntı agri falan yok çok şaşkınım cokkkkkkkkk
Noldu canimssssBuralardayım, çok sıkıldım
Insallah bebisinlesindirBuradayım takipteyim :) yarın sabah test yapacağım eczaneden alıp acaba aniden regli olur muyum diye düşünüyorum
Adetime kac gün var onuda bilmiyorum inan karıştı hersey vallaBana da hep oluyor adete 1 hafta kala bisi demek değil bence =/
Verilir lab lar açık oluyor ama bence devletin aciline git 2 saate çıkıyor sonuççKızlar meraba. Bugun özel hastanelerde kan verılıyor mu bılgınız var mı
Canim bende 19 temmuz bat reglimdiEvet ben regl den 5 gün önce yaptım. Bat ım 19 temmuzdu. Kaset de yaptım o çok silikti. Sonra gün gün tekrar ettim. Demin betama baktırdım 883.6 çıktı
Dur kız ne kapatması hastalıktan gözümü yeni açtım direk buraya girdim bak 19 u yumurtlama oldu ay sonuna yetişir testim hiç umudum yok ama olsun aksiyon olur biKızlar neredesiniz kapatıp gidecem topiki
Kiz benim de 19 yumurtlama 20 catlamaDur kız ne kapatması hastalıktan gözümü yeni açtım direk buraya girdim bak 19 u yumurtlama oldu ay sonuna yetişir testim hiç umudum yok ama olsun aksiyon olur bi
Üzülmekten biktim herkesin pit pit bebeği olyyo tayin için ayrı yaşayanların bile hemen oluyo cildircam ben deAdetime kac gün var onuda bilmiyorum inan karıştı hersey valla
Test bitti sayılır koca gidecek 4 güne kadar moralim sıfır geri kv evine geçeceğim bebek olacak mı olmayacak mı allak bullak kafam bunalimlardaym
Kafanı böyle yorma herkez değil sen önemlisin kismet kader hangi ay hayirliysa olucak inşallahÜzülmekten biktim herkesin pit pit bebeği olyyo tayin için ayrı yaşayanların bile hemen oluyo cildircam ben de
Ben de 20 de çatladım gençler hahahaKiz benim de 19 yumurtlama 20 catlama