- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
Hemen eşinin iş yerine kooş şaka canım. Bugünü değerlendir, yarını da.
Dün sabah değerlendirmiştim, iki gün daha devam ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen eşinin iş yerine kooş şaka canım. Bugünü değerlendir, yarını da.
Kuruma çizgisinden nefret ediyoruuummm
İşte bu bebeler bize neler yaptırıyor yahuKuzu rezalet benzin istasyonunda ovulasyon yaptım bu çizgi mi bana reva şimdi puuu ben de devamkeeee 11.gün
Bebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Yıkadım canım sen söyleyince ama o çizgi baya işlemiş gidecek gibi değil. Fotoğrafı atıyorum. Ama önemli olan hemen çıkması. 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi.Emin misin kuruma yıka içini aç gidiyorsa kuruma gitmezse başka şey olblr kuzum
Ahh keşke kuzumm ama nasipte bu ay yazmıyomuşş bizimsıkıcı siz olsanız eğlenceli geçerdi
yok be yavrum daha kordonunu gördük ahhaha öyle dedi doktor yanii 31ine alcam randevu dana gibi olur heralde o zamana atarım fotooAhh keşke kuzumm ama nasipte bu ay yazmıyomuşş bizim
Nasıl göründü mü bebek arrtık ayy cok heyecanlı
ah kuzum ya olumsuz düşünceye ne de güzel ikna ediyosun kendiniii test perileri kırmızı çizmiş orayaYıkadım canım sen söyleyince ama o çizgi baya işlemiş gidecek gibi değil. Fotoğrafı atıyorum. Ama önemli olan hemen çıkması. 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi.
Hadiii bakalım atta teyzeleri görsün bi onuyok be yavrum daha kordonunu gördük ahhaha öyle dedi doktor yanii 31ine alcam randevu dana gibi olur heralde o zamana atarım fotoo
Bebeler daha olmadan parmağında oynatıyor bizi sağlıkla gelsinler başka bi şey istemeyizİşte bu bebeler bize neler yaptırıyor yahu
Hayır hayır yüz bin kere hayır inanmıyorum sanaaaaah kuzum ya olumsuz düşünceye ne de güzel ikna ediyosun kendiniii test perileri kırmızı çizmiş oraya
Yıkadım canım sen söyleyince ama o çizgi baya işlemiş gidecek gibi değil. Fotoğrafı atıyorum. Ama önemli olan hemen çıkması. 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi.
Benimki 4 yasi geciyor tam zamani dedik ama bir turlu dennk gelemiyorz esimle bizmki cok istedigi icin sabirsizlaniyor. E boyle bekleyecek misnzBizde bir tane olunca ve o da uykusuz gecelere sebep olunca adamın bir yandan ödü kopuyor pozitif çıkacak diye bir yandan da istiyor ama tam emin olmak derdinde boşa umutlanmayı sevmiyor gerçi bence daha çok korkuyor ikinciden
Adet günüm yarın canım. Yarın tekrarlarım tabi ya da istenmeyen son olan kanamalarla karşılaşırım hayırlısı valla.Allah bilirde sen yarın ilk idrarla tekrarla ben bu testten şüphelendim birde mümkünse 2 damla idrar koy canım çünkü çok susuz kaldığı için gece vucud yakıyor testi adet ne zaman bu arada?
Ben dostinex kullanırken gebe kalmıştımBana ilacı kullanırken hamile kalmıyorsun dedi. Neden dedi bilmiyorum hatta aşılamam bu ilaç yüzünden iptal edildi bu ilaç yumrtlamanı engelleyebilir dedi. Ben riske giremem dedi. Çok etkisi var sevmedim ilaçı uyumaktan canım çıkıyor çok uyuyorum.
Ben dostinex kullanırken gebe kalmıştım
Devam canım
Evet pik olmuş günü değerlendirin ve çatlamayı takip edinMerhaba kizlar dün ve bugünu ekledim pik olmuş mu
Adet günüm yarın canım. Yarın tekrarlarım tabi ya da istenmeyen son olan kanamalarla karşılaşırım hayırlısı valla.
Yok sözel söyledi hepsi bana serviste baktılar zaten o kalabalık polikliniğe gitmemiştim.ultrason fotosu falan vermediler mi koy bir karşılaştıralım istersen