- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Yok kız ne baslaması daha ovulasyon testine bugün baslıcamKız - Janna - hiç sesin çıkmıyor bacım çalışmalara mı başladın naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız ne baslaması daha ovulasyon testine bugün baslıcamKız - Janna - hiç sesin çıkmıyor bacım çalışmalara mı başladın naptın
senden artık 2 günde bir değil 2 saatte bir performans bekliyorum ahahha o yumurtalara anca yeterrrYok kız ne baslaması daha ovulasyon testine bugün baslıcam
Yok anacum ben bu ay dinlenmeye cekiliyorum canım ne zaman isterse ve ovulasyon günlerinde yapcamsenden artık 2 günde bir değil 2 saatte bir performans bekliyorum ahahha o yumurtalara anca yeterrr
Aynen kuzum ya hiçbiri de ilaç vermedi stres yapma kilo ver dediler hormonlar normal ve adetler düzenli çünküBenim doktorum hiç önemsemedi küçük falan dedi hamile kalırsın sen dedi stres yapma dedi bu kadar yani önemli bişey olsa ilaç vermez miydi
Halicim kist falan mı atıyorsun acabaAdetin 1.gunu =ölüm günüm agriyordu
Evet canım benimde düzenli ve normal dedi hormonlara bide 2 ay diyince 1 seneye kadar yolun var gibi baktı banaAynen kuzum ya hiçbiri de ilaç vermedi stres yapma kilo ver dediler hormonlar normal ve adetler düzenli çünkü
Ovulasyon takibi yapmamış miydin canım kendin mi hesapladin yoksaGünaydin kizlar adetime 14 gun kaldi ama ben yumurtlamalari kacirdim galiba. Hayirlisi bakalim
Kendim akintidan yola ciktim beyaz akinti yumurtlama sandim degerlendirdim. Sonraki iki gunde agri olunca sasirdim hangisi yumurtlamaydi bilemedim. Bakalim ne olacak artik 25 haziranda belli olurOvulasyon takibi yapmamış miydin canım kendin mi hesapladin yoksa
Batlarimiz ayni hemen hemen 24 ya da 25 benimde ama yeni yumurtluyorum ben bat 25 se bugunlerde yumurtlaman gerekmez miKendim akintidan yola ciktim beyaz akinti yumurtlama sandim degerlendirdim. Sonraki iki gunde agri olunca sasirdim hangisi yumurtlamaydi bilemedim. Bakalim ne olacak artik 25 haziranda belli olur
Valla bende anlamadim cnm. Genelde beyaz akinti yumurtlama diye biliyorum. İki gun beyaz akinti oldu. İki gunde agrim oldu. Bidaha da boyle birsey olmadi su siralarda hic birsey yok ne agri ne akinti. Adetimden 11. Gunu yumurtladim galiba o siralardaBatlarimiz ayni hemen hemen 24 ya da 25 benimde ama yeni yumurtluyorum ben bat 25 se bugunlerde yumurtlaman gerekmez mi
Adetim duzensizdir. Belki ondan oyle olmustur. Ovulasyon testi hic kullanmadim bilmiyorum genelde akinti ve agridan anlarim yumurtladigimiBatlarimiz ayni hemen hemen 24 ya da 25 benimde ama yeni yumurtluyorum ben bat 25 se bugunlerde yumurtlaman gerekmez mi
Benim adetin 17.gunu dun yumurtlamadiysam bugun bekliyorum veya yarınValla bende anlamadim cnm. Genelde beyaz akinti yumurtlama diye biliyorum. İki gun beyaz akinti oldu. İki gunde agrim oldu. Bidaha da boyle birsey olmadi su siralarda hic birsey yok ne agri ne akinti. Adetimden 11. Gunu yumurtladim galiba o siralarda
Benim her ay bir zaman belim kopardi akintim olurdu karnim kasigim ağrırdı hep derdim ki üşüttüm sanirim bu ay ovulasyona basladim dun ilk defa koyu gordum megersem yumurtlayinca boyle oluyormusum hep gorurdum topiklerde yumurtlama catlama falan anlam veremezdimAdetim duzensizdir. Belki ondan oyle olmustur. Ovulasyon testi hic kullanmadim bilmiyorum genelde akinti ve agridan anlarim yumurtladigimi
Ya dimiii ilk denediğimde o belirtileri bebek sanıyodum hatta diyodum 2 3 günde ne çabuk oldu qhhahaBenim her ay bir zaman belim kopardi akintim olurdu karnim kasigim ağrırdı hep derdim ki üşüttüm sanirim bu ay ovulasyona basladim dun ilk defa koyu gordum megersem yumurtlayinca boyle oluyormusum hep gorurdum topiklerde yumurtlama catlama falan anlam veremezdim
Aynen gecen ayda bu belirtilere hamileyim demistimYa dimiii ilk denediğimde o belirtileri bebek sanıyodum hatta diyodum 2 3 günde ne çabuk oldu qhhaha
Bu arada takvim de bu pazarı yumurtlama günü gösteriyorKızlarr bu ovulasyon testleri bi anda mı koyulaşıyor 5 gündür yapıyorum hep silik Acaba yanlış mı yapıyorum 3 saat önceden sıvı alımını kesiyorum bir de
Cok su cay vs iciyorsan az ic yapana kadar ben dun 5 saat bir sey icmedim birden koyulasti baya silikti benimdeKızlarr bu ovulasyon testleri bi anda mı koyulaşıyor 5 gündür yapıyorum hep silik Acaba yanlış mı yapıyorum 3 saat önceden sıvı alımını kesiyorum bir de