Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum hiç önemsemedi küçük falan dedi hamile kalırsın sen dedi stres yapma dedi bu kadar yani önemli bişey olsa ilaç vermez miydi
Aynen kuzum ya hiçbiri de ilaç vermedi stres yapma kilo ver dediler hormonlar normal ve adetler düzenli çünkü 😣

Günaydın ķızçeler hepinizin günü güzel geçsin 🌸🌸🌸
Adetin 1.gunu =ölüm günüm agriyordu
Halicim kist falan mı atıyorsun acaba🤔
Aynen kuzum ya hiçbiri de ilaç vermedi stres yapma kilo ver dediler hormonlar normal ve adetler düzenli çünkü 😣
Evet canım benimde düzenli ve normal dedi hormonlara bide 2 ay diyince 1 seneye kadar yolun var gibi baktı bana🤨😑😑

Günaydın kizlar.bende hastaneden geldim .yanlışlıkla tüp bebek bolumunden randevu aldığından ordan devam ettim ama çok ilgisizler .hormon testi verdim çıkınca aticam bakarsınız .bide alttan muayene etti sağda solda kist 6_8 adet birde rahim yanında kist var dedi .sonuçlarım hepsi çıksın başka Dr a gidicem

Günaydin kizlar adetime 14 gun kaldi ama ben yumurtlamalari kacirdim galiba. Hayirlisi bakalim ☺️

Ovulasyon takibi yapmamış miydin canım kendin mi hesapladin yoksa
Kendim akintidan yola ciktim beyaz akinti yumurtlama sandim degerlendirdim. Sonraki iki gunde agri olunca sasirdim hangisi yumurtlamaydi bilemedim. Bakalim ne olacak artik 25 haziranda belli olur ☺️

Kendim akintidan yola ciktim beyaz akinti yumurtlama sandim degerlendirdim. Sonraki iki gunde agri olunca sasirdim hangisi yumurtlamaydi bilemedim. Bakalim ne olacak artik 25 haziranda belli olur ☺️
Batlarimiz ayni hemen hemen 24 ya da 25 benimde ama yeni yumurtluyorum ben bat 25 se bugunlerde yumurtlaman gerekmez mi

Batlarimiz ayni hemen hemen 24 ya da 25 benimde ama yeni yumurtluyorum ben bat 25 se bugunlerde yumurtlaman gerekmez mi
Valla bende anlamadim cnm. Genelde beyaz akinti yumurtlama diye biliyorum. İki gun beyaz akinti oldu. İki gunde agrim oldu. Bidaha da boyle birsey olmadi su siralarda hic birsey yok ne agri ne akinti. Adetimden 11. Gunu yumurtladim galiba o siralarda

Adetim duzensizdir. Belki ondan oyle olmustur. Ovulasyon testi hic kullanmadim bilmiyorum genelde akinti ve agridan anlarim yumurtladigimi 😁😁

Valla bende anlamadim cnm. Genelde beyaz akinti yumurtlama diye biliyorum. İki gun beyaz akinti oldu. İki gunde agrim oldu. Bidaha da boyle birsey olmadi su siralarda hic birsey yok ne agri ne akinti. Adetimden 11. Gunu yumurtladim galiba o siralarda
Benim adetin 17.gunu dun yumurtlamadiysam bugun bekliyorum veya yarın

Adetim duzensizdir. Belki ondan oyle olmustur. Ovulasyon testi hic kullanmadim bilmiyorum genelde akinti ve agridan anlarim yumurtladigimi 😁😁
Benim her ay bir zaman belim kopardi akintim olurdu karnim kasigim ağrırdı hep derdim ki üşüttüm sanirim bu ay ovulasyona basladim dun ilk defa koyu gordum megersem yumurtlayinca boyle oluyormusum hep gorurdum topiklerde yumurtlama catlama falan anlam veremezdim

Benim her ay bir zaman belim kopardi akintim olurdu karnim kasigim ağrırdı hep derdim ki üşüttüm sanirim bu ay ovulasyona basladim dun ilk defa koyu gordum megersem yumurtlayinca boyle oluyormusum hep gorurdum topiklerde yumurtlama catlama falan anlam veremezdim
Ya dimiii ilk denediğimde o belirtileri bebek sanıyodum hatta diyodum 2 3 günde ne çabuk oldu qhhaha

Kızlarr bu ovulasyon testleri bi anda mı koyulaşıyor 5 gündür yapıyorum hep silik😂 Acaba yanlış mı yapıyorum 3 saat önceden sıvı alımını kesiyorum bir de 🤷🏻‍♀️

Kızlarr bu ovulasyon testleri bi anda mı koyulaşıyor 5 gündür yapıyorum hep silik😂 Acaba yanlış mı yapıyorum 3 saat önceden sıvı alımını kesiyorum bir de 🤷🏻‍♀️
Cok su cay vs iciyorsan az ic yapana kadar ben dun 5 saat bir sey icmedim birden koyulasti baya silikti benimde

Benimde dün ve bugün kasık ağrım oldu iki gün öncede şeffaf akıntım oldu. Beyaza dönünce akıntı çatlama oluyor yazmıştı biri. Bugün değerlendirebileceğim sadece nasip artık. Birde eve gidince ovulasyon testi yapacağım çift çizgi olacak mı merak ediyorum. Belirgin bi çizgi yoksa muhtemelen çatlama oldu kaçırdık bu ayı hayırlısı artık 😃

X