Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SevimliKedii SevimliKedii nabersin hiç görüşemiyoruz canım nasılsın bat ne zaman? Bende ateş ölçümü yapıyorm bakalım ne olacak 😁dediğin gibi.
Ateş ölçümünde ne kadar oynuyor ortalama, bu ay yumurtlama döneminde denedim biraz 36.4 genel ama yumurtlama gösteren günde 36.9 u gördüm o gün (14. Gündü) yumurtladığımı düşünmüştüm ama cumartesi yoğun yumurta akı akıntı gördüm o gün ölçme şansım yoktu🤨

Ben elendim bu ay kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Daha adetine varmış canım belli olmaz
Ovulasyon testi aldim yapmaya başlamadım dun bitti adet pazar başlasam yapmaya gec mi kalirim.sehir dışına cikacagiz da
Bence yolda falan yap Ben çok yaptım benzinlikte falan Pet bardak al yanına test al bir de tamam=)

Ateş ölçümünde ne kadar oynuyor ortalama, bu ay yumurtlama döneminde denedim biraz 36.4 genel ama yumurtlama gösteren günde 36.9 u gördüm o gün (14. Gündü) yumurtladığımı düşünmüştüm ama cumartesi yoğun yumurta akı akıntı gördüm o gün ölçme şansım yoktu🤨
Şöyle birnornek atayım sana istersen ateşin düşük olduğu 35.7 olduğu gün testin pik cikdigi gün 35.9 olduğu günde çatlama olan gün.catlamadan 1 gün önce yani pik günü ateş düşüyor ertesi gün artmaya başlıyor.yuksek devam ederse adete kadar hamislik oluyor eğer adete 1 kaç gün kala düşmeye başlarsa adet geliyor demek.bazen adet günüde dusebiliyor.

Eklentiler

• IMG_20210624_205711.jpg
    IMG_20210624_205711.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 29
Canım zaten Ekim de adet olacaksın ya kaçında olursan ol adet olunca git doktoruna filmim vardı de o sana yardımcı olacaktır. Bende araştırma da devlette çekildim. Onlar gelişi güzel tarih vermişler o araya sıkıştırırlar seni. 👍 Sonuç iyi olsun 🙏🏼 belki sonrası hamiş olacaksın çoğu kişi kalıyor.. 😇
Bizim sorun eşimden kaynaklı ya azospermi o yüzden rahim filminin benim hamişliğim üzerinde etki olucağını sanmıyorum ama tabii ki dd iyi çıkar inşallah da bide benimle uğraşmayız

Kızlar çatlamış mı sizce

Eklentiler

• CCC2C9A3-5D40-4A29-A669-056353CF1192.jpeg
    CCC2C9A3-5D40-4A29-A669-056353CF1192.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 665214FB-0D0E-4C31-805B-6F55B7116182.jpeg
    665214FB-0D0E-4C31-805B-6F55B7116182.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 50
Şöyle birnornek atayım sana istersen ateşin düşük olduğu 35.7 olduğu gün testin pik cikdigi gün 35.9 olduğu günde çatlama olan gün.catlamadan 1 gün önce yani pik günü ateş düşüyor ertesi gün artmaya başlıyor.yuksek devam ederse adete kadar hamislik oluyor eğer adete 1 kaç gün kala düşmeye başlarsa adet geliyor demek.bazen adet günüde dusebiliyor.
Teşekkür ederim ☺️

Bende de var o yeşil damar ve bende göğüs ucundaki daire büyüdü bende 😄😄😄sizde de varmı birde idrarımı yaparken fark ettim tortular var
Valla var daha neler var dün uyuyup kaldım bugün uyukladım, dün gece hiç sevmediğim alakasız biri pat diye den hamile misin dedi, sağ kasıkta karıncalanma gibi kaşıntı tarzı bişey var, birde hafiften regl ağrısı sanki🙈

kız 37 ve üstü olunca ne oluyo acaba. :))))))BEnim genelde 35.5 36 belki oluyordu ilkdefa 37 ve 37.2 fln gördüm acaba. Kullandıgım fitilden mi ? bilemedim.

X