Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet avrupadayım nerde çektirdiğini hatırlıyor musun arkadaşın
Ben çektirdim canım ,şöyle oldu benimkisi Süleymaniye kadın doğum Hastanesi'ne gtmisdim tesadüfen diyeyim başka doktoru ararken üroloji doktoruyla karşılaştık o yönlendirdi doktorun adı ziya yıldırım hastanenin tek üroloji doktoru zaten.colormed diye bir yer kas imza yapdi bir broşürünü verdi bana görüntüleme merkezinin.onun üzerine arayıp fiyat aldım 500 e çektiler.yeei Samatya Hastanesi'nin arkasında.

Ben çektirdim canım ,şöyle oldu benimkisi Süleymaniye kadın doğum Hastanesi'ne gtmisdim tesadüfen diyeyim başka doktoru ararken üroloji doktoruyla karşılaştık o yönlendirdi doktorun adı ziya yıldırım hastanenin tek üroloji doktoru zaten.colormed diye bir yer kas imza yapdi bir broşürünü verdi bana görüntüleme merkezinin.onun üzerine arayıp fiyat aldım 500 e çektiler.yeei Samatya Hastanesi'nin arkasında.
Yani doktor yönlendirdiği için uygun fiyat mı verdiler

ben ksiiligimi sorgular oldum amacim duyar kasmak hic degil yani gercekten galiba ben konusmamda bi yanlislik yapiyorum subat ayindada ben birsey soyledigimi dusunmezken cikistij

O zaman yazdıklarının farkında değilsin git yazdığın ney varsa oku gruplarda o zaman kişiliğini çözersin. 👍 Şubattan başla...daha uzatmayalım sayfada arkadaşlara ayıp oluyor. Burada kimsenin kendisini ıspatlamaya ihtiyacı yok sende dahil tutarsız oluşun benlik değil çoğu kişi fark etti belki sana iyilik yaptım kendini kandırmaktan vazgeç. İlk psikolojik sonra fiziksel tedavi al bu da sana kk hiç tanımadığın abla tavsiyesi bazı insanlar kötülük gibi görünür ama insanlara çok iyi ders çıkartır...

Off deme canım . Demesin yarın gidicem bakalım tüp bebek yaptım süreç çok zor geldi bana hele şimdi bu yaştan sonra hem maliyet olarak hem bedenen zor 😒
Umarım iyi şeyler söyler tüp gerçekten çok zor 😟
Maliyetli olduğu için biz dd mecbur devlette deneyeceğiz şansımızı

Ay çok sağolun yardımlarınız için Yusra-61 Yusra-61 M melikee

Canım zaten Ekim de adet olacaksın ya kaçında olursan ol adet olunca git doktoruna filmim vardı de o sana yardımcı olacaktır. Bende araştırma da devlette çekildim. Onlar gelişi güzel tarih vermişler o araya sıkıştırırlar seni. 👍 Sonuç iyi olsun 🙏🏼 belki sonrası hamiş olacaksın çoğu kişi kalıyor.. 😇

Umarım iyi şeyler söyler tüp gerçekten çok zor 😟
Maliyetli olduğu için biz dd mecbur devlette deneyeceğiz şansımızı
Sen içini rahat tut .yaş kaç hormonlara çok takılma derim her ay değişiklik gösterebilir ama hsg ihmal etme eğer tüpler sorunluysa boşuna uğraşmış oluyorsun

SevimliKedii SevimliKedii nabersin hiç görüşemiyoruz canım nasılsın bat ne zaman? Bende ateş ölçümü yapıyorm bakalım ne olacak 😁dediğin gibi.
Op süpersin 🥰 ben işte napayım bu ay doktora gttim bir dünya iş 🤣tahlil verdim hsg cekildim p.teside progesteron ve smear bakicaklar.amh baktırdım o düşük cikdi biraz morallerim düştü, hepsinin sonucunu toplayıp tekrar gideceğim tahlillerin çıkınca görüşelim dedi çünkü. Şimdilik böyle adet bekliyorum, şafak sayiyoriz 🤣🤣 sen nasılsın ateş olcumlerin nasıl şu an.

X