Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk defa bu ay bu kadar umutsuzum ben. En güzel de bu ayı değerlendirdim ama hiç iyi hissetmiyorum sanki ne kadar ugrasirsam ugrasayim olmayacakmış gibi.
baktım da bat 7 temmuz demişsiin ovulasyonla mı takip ettin yoksa takvimle mi düzenli mi regllerin amann niye umutsuz oluyosun olmazsa da öteki aya biraz daha masajlı deneriz olur biter nasipten öte de köy yokkk 5 ay olmuş senin daha bu ay 6. ayında arkadaşımız kasette çift çizgi gördü kan testini de merakla bekliyoruzz

BAT 4temmuz, YAŞ 27, DENEME 7 ay

Sadece DUPHASTON verdi cnm doktor bide benim prolaktin hormonum yüksekti onun içinde dostinex verdi

baktım da bat 7 temmuz demişsiin ovulasyonla mı tkai pettin yoksa takvimle mi düzenli mi regllerin amann niye umutsuz oluyosun olmazsa da öteki aya biraz daha masajlı deneriz olur biter nasipten öte de köy yokkk
Bende pko var düzensiz regllerim. Bu ay doktor letu diye bı ilaç verdi erken yumurtladim. Ovulasyon takibi yapmadım ama doktor 3 günde bir ilişki demişti ben daha fazla değerlendirdim. Muhtemelen 4unde adet olucam ama ne bileyim olmadı yine sanki acayip bı umutsuzluk var içimde.

Kızlar kaç güne yumurtlama olur

Eklentiler

• 5E42ACB1-327F-45AA-A2B0-6CDF20E29E0C.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 43
Canım doktor çikolata kisti var diyince zaten ben aglmaya başladım şoka girdim doktor söyledi ama ben dinlemedim ama doktor ameliyatlık değil dedi sadece onu duydum

Yok seninki küçük erir o ama her ay tekrarlayan bir kist üzülme belki geç olur ama olur Allah nasip ederse. Üzülüp ağlayıp yıkılacak birşey değil canım. Ne kadar süredir istiyorsunuz?

Yok seninki küçük erir o ama her ay tekrarlayan bir kist üzülme belki geç olur ama olur Allah nasip ederse. Üzülüp ağlayıp yıkılacak birşey değil canım. Ne kadar süredir istiyorsunuz?
5 aydir deniyoruz cnm benim prolaktin yüksek diye gitmiştim bide bebek tedavisi isticektim doktordan kist olduğunu öğrendim malesef cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…