Yarım saat önce yaptım ıkı farklı marka ileSaat kaç gibi yaptın ki testi akşam tekrarlayın bence 9-10 gibi koyulmuş birde değerlendirme şansınjz varsa eğer kaçırmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım saat önce yaptım ıkı farklı marka ileSaat kaç gibi yaptın ki testi akşam tekrarlayın bence 9-10 gibi koyulmuş birde değerlendirme şansınjz varsa eğer kaçırmayın
İnşallah güzel haberler alırsın canımDün doktorum bna da dedi seninki küçük ameliyat olmana gerek yok duphaston kullan regl olunca gel bakalım dedi artık gittiğimde ne der bilmiyorum
Özelde oldum canımSen özelde mi ameliyat oldun cnm devlette mi ?
Ben de evlilik yildonumumuzu ama olmadı hayrlisi gercekten30 haziran oğlumun doğum günü o kadar istiyorki yavrum keşke o zaman öğrenip sürpriz yapabilsem bu sene hep bunu hayal ettim ama nasip işte olmadı...inşallah bu sefer nasip olur
Test yapsana canımKızlar bat 2 gün sonra cumartesi yani. Hafif kahverengi lekelenme oldu şimdi. Yerleşmemi erken mi regl anlayamadım
Benim de 5.ayim canım. Sabrın sonu selamet olsun bı an önce kavusalim inşallah.Bazen bende böyle hissediyorum, bu hayatta zaten istediğim hiçbir şey hemen olmadı. Bu 6.ayım sen kaç aydır istiyosun?
İşteyim eve geçince yapayımTest yapsana canım
İki gündür ben acayip kasık ağrısı çekiyorum kuzuPeki herhangi bir belirti var mı
Ozaman batırıp strese girme canimHormon değerlerimin hepsi normal canım, amh bakmadı doktorum.
5 aydir deniyoruz cnm benim prolaktin yüksek diye gitmiştim bide bebek tedavisi isticektim doktordan kist olduğunu öğrendim malesef cnm
Ne desek yalan olur canım benm geçen ay öyle oldu yerleşme sandım bütün adetim sadece lekelenme olarak geldi ped bile dolduramadım hiç. Test yapsan kesin sonucu alırsın benceKızlar bat 2 gün sonra cumartesi yani. Hafif kahverengi lekelenme oldu şimdi. Yerleşmemi erken mi regl anlayamadım
Hiç kendimi kandırmayayım ya regldir kesin yerleşme olsa 10. Gün olurdu. Zaten daha 2. Ay iyi değerlendiremedim de günleri. Benim bat 22 Haziran olarak günceller misin Hali sana zahmetİşteyim eve geçince yapayım
Psikolojik belirti hep ya benimde insan hemen olsun isteyince öyle oluyor neyse nasip bu ay boş geçtik yapacak birşey yok bidahaki aya umutlarNe desek yalan olur canım benm geçen ay öyle oldu yerleşme sandım bütün adetim sadece lekelenme olarak geldi ped bile dolduramadım hiç. Test yapsan kesin sonucu alırsın bence
Benim de meme hassasiyetim var ama her regl öncesi olur ama bu kadar erken mi başlıyodu hatırlamıyorum. Belime ve kasığıma ara ara ağrı giriyor ama hafif. Bunların dışında birde vajina ağrısı var sanki iğne batırıyorlargibi oluyor ara ara. Araştırdım hamileliğin ilk haftalarında yerleşmeden dolayı olur diyor internette. Valla inşallah bu kadar belirtiyi kafamdan uydurmuyorumdurİki gündür ben acayip kasık ağrısı çekiyorum kuzu
Dün daha kötüydüm baya dedim erkenden regl olcam heralde, bugün daha iyiyim
Doktoruma sordum
Ya yerleşme ağrısıdır yada regli yaklaştı odur dedi bakalım
benim ilk gebeliğimde uyuşmamıştı 4 aydır testle takvim uyuşuyor bakalım tutacakmı baby:)Ben erken yumurtluyorum program ile uymuyor programin yumurtlama dediği günde ben coktan yumurtlamis oluyorum akıntı kaşık ağrısı bitiyor ovu testlerim de program ile uyuşmuyor
Genelde geçen aydan kalan rahim kalıntısı oluyor. Regl belirtisi olabilir.Kızlar bat 2 gün sonra cumartesi yani. Hafif kahverengi lekelenme oldu şimdi. Yerleşmemi erken mi regl anlayamadım
İsterdim yazacaktım orayaBen de evlilik yildonumumuzu ama olmadı hayrlisi gercekten