Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bnde adet düzensizligi var bide 2.5 cm çikolata kistim varmış regl olunca gel bakalım dedi bebekte düşünüyorum ama kist varken olur mu bilmiyorum

Şimdi adetin mi geçikti senin ondan mı verdi çünkü ona göre yorum yapayım. Benim adet geçikmem olmuştu onun için de kullanmıştım.

Beni de ekleyebilir misiz Hali
Bat 15 temmuz , yaş 25, yeni deniyoruz.

Bat 21 temmuz yaş 21 4 ay ekler misin

Cnm bnde adet düzensizligi var bide 2.5 cm çikolata kistim varmış regl olunca gel bakalım dedi bebekte düşünüyorum ama kist varken olur mu bilmiyorum
Bende 2017de patladığı için ameliyat oldum, 4.5 cmken ameliyat önerilmişti ve önemsemedim tam 15.8 cme çıktı ben kilo aldım sanıyordum ama kistmiş, ameliyatım güzel geçti yapışıklık vs ne varsa temizlendi.Aradan 4 yıl geçti yine kistin olduğunu öğrendim bu defa 6.62 cmdi yine patladı kistini ciddiye al ilaçlarını kullan, ben hiç ciddiye almadım başıma hep bela açtı.Senin kist boyutun küçük o yüzden endişe etme 4 cm üstü tehlikeli

Dün doktorum bna da dedi seninki küçük ameliyat olmana gerek yok duphaston kullan regl olunca gel bakalım dedi artık gittiğimde ne der bilmiyorum

Sen özelde mi ameliyat oldun cnm devlette mi ?

Yok cnm şuan adet gecikmem olmadı ama normalinde düzensiz olur reglim

Anladım bir arkadaşımıza da kisti vardı duphaston kist eritiyormuş adeti düzenliyor. Senin msjını görmüştüm çikolata kisti yazmıştın o kist erir ama sürekli her ay tekrarlar. Bence daha çok adet düzeni için vermiştir. Kistlerin neredeymiş tam olarak? Bir arkadaşım var onunda böyle Kistleri var o birgebeningünlüğü varya onun masajını yapıyor çok iyi geliyor bence yapabilirsin o kist çok sancılı olurdu o kadar sancısı da yok iyi.

Canım bu iğneyi bende istesem yapar mı doktor yaa gittiğimde istesem doktorun mu önerdi sana sen mi istedin
Ben de pko var yumurtlamayı 30. Günlerde falan görüyürorum 4 5 ay denedim gebelik olmadı 1 tane de kimyasalım vardı. En son gittiğim de doktorum beraber takip edelim dedi bu ay dedi klomen kullandım yumurta 18mm olunca çatlatma iğnesi oldum. Sen de isteyebilirsin doktorundan o seni yönlendirir zaten

Merhaba hanımlar..
Adetin 17. Günü şeffaf bir akıntı geldi ve o günleri değerlendirdim. Bugün adetin 21. Günü kasıklarımda ince bir sızı var. Benim yumurta bugün çatlamış olabilir mi? Yoksa akıntı gelince mi çatlamış oluyor. Ovülasyon testi kullanmıyorum çünkü klomen sonrası kist oluştu kendi halimdeyim bu ay.. Ama bu şeffaf akıntı her ay gelen bir şey değil. 2 aydır hayıt otu kullanıyorum büyük ihtimalle onun etkisi var. Öğreneyim de bari gelecek aylara katkı olsun diye soruyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum

Canım doktor çikolata kisti var diyince zaten ben aglmaya başladım şoka girdim doktor söyledi ama ben dinlemedim ama doktor ameliyatlık değil dedi sadece onu duydum

İnşallah cnm gecer çok moralim bozuluyor çok üzülüyorum
Canım Dr banada adet günü kontolde abartmıyorum 15 tane kist dedi adet sonrası Dr gittim kistler temizlenmis ama rahim yanında dışarısında miyom var dedi ameliyat dedi ben istemiyorum araştırdım bu şekilde hamile kalan. Varmış . Üzme kendini ilaç verdiyse kullan geçer canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…