Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani şöyle söyleyim benim geçen 3 ayım göğüs hassasiyeti konusunda asla birbirini tutmadı, ilk ay yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu sonucum negatifti, bi önceki ay adete yakın göğüs hassasiyetim oldu tam da hatırlamıyorum açıkcası sonuç pozitifti ama kimyasal atlattım biliyorsun, bu ay hiç göğüs hassasiyetim yok sonuç ne olur bilmiyorum. Her ay hormonal değişiklikler geçiriyoruz bence🤷🏻‍♀️ seninki de öyledir muhtemelen.
Galiba canım 😊 bu arada herkes 14 gün mu gebelik testi yapıyor o zamn mı yapmalı

İlk 5 dk zaten daha silikti sonradan koyulaşmış. İnşallah vardır ben de iğne etkisidir diye umutlanmak istemiyorum ama 12. Gün tekrar yapıcam bakalım iğne etkisi geçer heralde 12. gün diye düşünüyorum
Geçer canım kiminde 7.günde bile geçtigi olmuş.. kisiden kisiye cok degisiyor bu durum

Sanmamm benim bata daha varr 20 si yumurtladımm en pik o zamandı yani şimdiden çıkan belirtiler psikolojiktir heralde
Bende de öyle canım yumurtlamada da vardı sonra geçmedi hatta 3 gün sonrası sağ göğsümde çok ağrım oldu diger aylar hep hüsran olunca pek umudum yok bel kasik ağrısıni da takmıyorum o yüzden 😄 inşallah iyi haberler alırsın 😊

Arkadaşlar size sorum olacak DUPHASTON ilacını kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyor bilgisi olan cvp yazabilir mi ?
Bana doktor 10 gün gecikme olabilir dedi ama öncesinde de 10 gün Estrofem kullandım

İlk 5 dk zaten daha silikti sonradan koyulaşmış. İnşallah vardır ben de iğne etkisidir diye umutlanmak istemiyorum ama 12. Gün tekrar yapıcam bakalım iğne etkisi geçer heralde 12. gün diye düşünüyorum
Kuzum sen igneyi vuruldugun günle birlilte mi sayıyorsun yoksa vurulduktan bir gün sonrasını mı saymaya basladın?

Sanmamm benim bata daha varr 20 si yumurtladımm en pik o zamandı yani şimdiden çıkan belirtiler psikolojiktir heralde
Belli olmaz yumurtlamadan sonra belirtileri başlayıp devam eden oluyor canım bu ay gayet verimli bir yumurtlama gördün gönlündeki gercek olur inşallah

Bana doktor 10 gün gecikme olabilir dedi ama öncesinde de 10 gün Estrofem kullandım
Bnde regl düzensizliği var bide cikolata kisti var 2.5 cm ne için verdi bilmiyorum hapı ama kaç gün sonra hasta olurum bilmiyorum reglken bir daha gidecem doktora

Arkadaşlar size sorum olacak DUPHASTON ilacını kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyor bilgisi olan cvp yazabilir mi ?

Duphaston hamilelik için mi kulknaıyorsun canım. Bana ilaç bitince hamilelik olmazsa adet olacaksın dedi 😇benim 7.günüm kullanalı. 👍

Duphaston hamilelik için mi kulknaıyorsun canım. Bana ilaç bitince hamilelik olmazsa adet olacaksın dedi 😇benim 6.günüm kullanalı. 👍
Cnm bnde adet düzensizligi var bide 2.5 cm çikolata kistim varmış regl olunca gel bakalım dedi 😔bebekte düşünüyorum ama kist varken olur mu bilmiyorum

Bnde regl düzensizliği var bide cikolata kisti var 2.5 cm ne için verdi bilmiyorum hapı ama kaç gün sonra hasta olurum bilmiyorum reglken bir daha gidecem doktora
Canım ben 9 sene önce çikolata kist dedikleri olaydan dolayı ameliyat oldum aldılar benimki büyüktü 5 cm civarı yapisiklikta yapmıştı .şuanda miyom var ama bu şekilde kist miyom ile hamile kalan çok varmış .inşallah adetle atarsın moralini bozma canım

Canım ben 9 sene önce çikolata kist dedikleri olaydan dolayı ameliyat oldum aldılar benimki büyüktü 5 cm civarı yapisiklikta yapmıştı .şuanda miyom var ama bu şekilde kist miyom ile hamile kalan çok varmış .inşallah adetle atarsın moralini bozma canım
İnşallah cnm gecer çok moralim bozuluyor çok üzülüyorum 😥

X