Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın güzel haberlerin geldiği güzel bir gün olsun inşallah

I ipti canım gözün aydın sağlıcakla ilerlesin inşallah Hoppa

Hadi bakalım saglikla ilerlesin o zaman test yapmismiydin sen erken gebelik testi bu arada 🥰🥰

Günaydın ballar güzel haberler gelmeye başlamış :KK37: I ipti @janna hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 darısı bize olsunn:KK36:

yaaa çok sevindim senin adına vallahi tüylerim ürperdi:)Rabbim sağlıklı bir gebelik süreci nasip etsin canım tebrik ederim eşini ve seni
Kızlar çok teşekkür ederim yazan düşünen dua eden hepinize
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve çocuklar nasip etsin.
Ekleyebildigim ekleyemedigim hepiniz kalbimdesiniz ve dua edeceğim

Ay cnm valla çizgi var insAllah hamilesindir güzel haberlerini alalim😘🤲
I ipti Kız yazışmaların hepsini okumadan yazdım sonra konuşmaların hepsini okuyana kadar baktımki hamissin cnm valla çok sevindim sağlıkla kucağına al insAllah cnm😘🤗🤲bizede dua et Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😘

canım seninki de bugün daha belirginleşmiş :KK39: inşallah güzel bir haberde senden gelecek
Allahım inşallah Amin canım🙏🏻🙏🏻
Sende neler yaptığını aktarabilirsin artık bize :) Ben daha çalışmalara başlamadığım için dediklerinizi harfiyen uygulayacağım :KK70:
Canım benım bu ay 2.denememdi. Geçen ay hüsran olunca doktorda eşimin arkadasıydı. Bana adetimin 3.günü hormon testi yaptı ve klomen verdi. 5 gün kullandım sabah akşam. Aynı zamanda düzenli olarak “Follatro” diye ek takviye kullanıyorum. İçinde folik asit,iyot,b12 ve d3 vitamini var. 12.gün bana çatlatma iğnesi vurdu yumurtam 23,5mm oldu diye. Sonraki gün biz üst üste 3 gün iliski yasadık. Yani 17-18-19 haziran ilişki yaşadık. Bu ay cidden sadece 3 kere ilişki yaşamışız onu fark ettim suan :KK70: Geçen ay 2 günde bir köle gibiymişiz🤣🤣 dünden beride bende ara ara giren bi kasık ağrısı, karın ağrısı var. Alt karında şişlik var( her gün düzenli 10 bin adım atmama ragmen inmiyor) Ve bugün sabah göğüslerimde hassasiyet basladı. İdrarımda da belirgin büyüklükte tortu vardı ve rengi normalden daha koyuydu. Suanlık bendekiler bunlar. Bilmiyorum hamilelik mi var yok mu?:) geçen ay adetimde göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Suan bana tek farklı gelen göğüs hassasiyeti ve idrardaki degisiklik. Hı birde kabızlık oluyor bende bu sefer ara ara.

Allahım inşallah Amin canım🙏🏻🙏🏻

Canım benım bu ay 2.denememdi. Geçen ay hüsran olunca doktorda eşimin arkadasıydı. Bana adetimin 3.günü hormon testi yaptı ve klomen verdi. 5 gün kullandım sabah akşam. Aynı zamanda düzenli olarak “Follatro” diye ek takviye kullanıyorum. İçinde folik asit,iyot,b12 ve d3 vitamini var. 12.gün bana çatlatma iğnesi vurdu yumurtam 23,5mm oldu diye. Sonraki gün biz üst üste 3 gün iliski yasadık. Yani 17-18-19 haziran ilişki yaşadık. Bu ay cidden sadece 3 kere ilişki yaşamışız onu fark ettim suan :KK70: Geçen ay 2 günde bir köle gibiymişiz🤣🤣 dünden beride bende ara ara giren bi kasık ağrısı, karın ağrısı var. Alt karında şişlik var( her gün düzenli 10 bin adım atmama ragmen inmiyor) Ve bugün sabah göğüslerimde hassasiyet basladı. İdrarımda da belirgin büyüklükte tortu vardı ve rengi normalden daha koyuydu. Suanlık bendekiler bunlar. Bilmiyorum hamilelik mi var yok mu?:) geçen ay adetimde göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Suan bana tek farklı gelen göğüs hassasiyeti ve idrardaki degisiklik. Hı birde kabızlık oluyor bende bu sefer ara ara.
Kuzum ilişki sonrası yattın mi neler yaptın 🤭

X