- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Valla var cnm hadi hayırlı olsun cnm darısı bizlere olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla var cnm hadi hayırlı olsun cnm darısı bizlere olsun
Ayyy daha belirgin resmen yaa güzel haberler yükleniyorrrBuda dünkü gebelik testim ve bugünkü
Sonra oturur düşünürüz biz nerdeee yanlış yaptıııııkk Halicortlarsak hepimiz aynı anda cortlayacağız üzüntümüz daha az olur yalnız değiliz diye
Gerçekten mii içime su serptin vallaCanım düne göre bayağı farkediliyor valla .
Allahım sen utandırma yarebbiim gerçekten çok gaza geldim yorumlarınızlaAyyy daha belirgin resmen yaa güzel haberler yükleniyorrr
canım seninki de bugün daha belirginleşmiş inşallah güzel bir haberde senden gelecekBuda dünkü gebelik testim ve bugünkü
Hadi bakalım saglikla ilerlesin o zaman test yapmismiydin sen erken gebelik testi bu arada
Kızlar çok teşekkür ederim yazan düşünen dua eden hepinizeyaaa çok sevindim senin adına vallahi tüylerim ürperdi:)Rabbim sağlıklı bir gebelik süreci nasip etsin canım tebrik ederim eşini ve seni
Sende neler yaptığını aktarabilirsin artık bize :) Ben daha çalışmalara başlamadığım için dediklerinizi harfiyen uygulayacağımAllahım sen utandırma yarebbiim gerçekten çok gaza geldim yorumlarınızla
67 TL bende onu kullnıyorum hatta şidmi nette bir yerde gördüm 50 tl kargoyla 60 tl ye dek geliyor.Ben 80e alıyorum regenesis diye bir folik asit omegali bi sey 2 aydır bunu içiyorum 30tanecik var uygun 80 se
Ben çizgi gördüm banane bananeDur kuzum daha benım net belli değil inşallah Pazar gününe netleşecek
Yaaa cnm insAllah hamilesindir ya dune gore belirginlesmisBuda dünkü gebelik testim ve bugünkü
Allahım inşallah Amin canımcanım seninki de bugün daha belirginleşmiş inşallah güzel bir haberde senden gelecek
Canım benım bu ay 2.denememdi. Geçen ay hüsran olunca doktorda eşimin arkadasıydı. Bana adetimin 3.günü hormon testi yaptı ve klomen verdi. 5 gün kullandım sabah akşam. Aynı zamanda düzenli olarak “Follatro” diye ek takviye kullanıyorum. İçinde folik asit,iyot,b12 ve d3 vitamini var. 12.gün bana çatlatma iğnesi vurdu yumurtam 23,5mm oldu diye. Sonraki gün biz üst üste 3 gün iliski yasadık. Yani 17-18-19 haziran ilişki yaşadık. Bu ay cidden sadece 3 kere ilişki yaşamışız onu fark ettim suan Geçen ay 2 günde bir köle gibiymişiz dünden beride bende ara ara giren bi kasık ağrısı, karın ağrısı var. Alt karında şişlik var( her gün düzenli 10 bin adım atmama ragmen inmiyor) Ve bugün sabah göğüslerimde hassasiyet basladı. İdrarımda da belirgin büyüklükte tortu vardı ve rengi normalden daha koyuydu. Suanlık bendekiler bunlar. Bilmiyorum hamilelik mi var yok mu?:) geçen ay adetimde göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Suan bana tek farklı gelen göğüs hassasiyeti ve idrardaki degisiklik. Hı birde kabızlık oluyor bende bu sefer ara ara.Sende neler yaptığını aktarabilirsin artık bize :) Ben daha çalışmalara başlamadığım için dediklerinizi harfiyen uygulayacağım
Aminn inşallah canım Cumartesi veya Pazar dayanamyıp gene yaparım gibiYaaa cnm insAllah hamilesindir ya dune gore belirginlesmis
InsAllah cnm guzel haberlerini bekliyoruzAminn inşallah canım Cumartesi veya Pazar dayanamyıp gene yaparım gibi
Kuzum ilişki sonrası yattın mi neler yaptınAllahım inşallah Amin canım
Canım benım bu ay 2.denememdi. Geçen ay hüsran olunca doktorda eşimin arkadasıydı. Bana adetimin 3.günü hormon testi yaptı ve klomen verdi. 5 gün kullandım sabah akşam. Aynı zamanda düzenli olarak “Follatro” diye ek takviye kullanıyorum. İçinde folik asit,iyot,b12 ve d3 vitamini var. 12.gün bana çatlatma iğnesi vurdu yumurtam 23,5mm oldu diye. Sonraki gün biz üst üste 3 gün iliski yasadık. Yani 17-18-19 haziran ilişki yaşadık. Bu ay cidden sadece 3 kere ilişki yaşamışız onu fark ettim suan Geçen ay 2 günde bir köle gibiymişiz dünden beride bende ara ara giren bi kasık ağrısı, karın ağrısı var. Alt karında şişlik var( her gün düzenli 10 bin adım atmama ragmen inmiyor) Ve bugün sabah göğüslerimde hassasiyet basladı. İdrarımda da belirgin büyüklükte tortu vardı ve rengi normalden daha koyuydu. Suanlık bendekiler bunlar. Bilmiyorum hamilelik mi var yok mu?:) geçen ay adetimde göğüs hassasiyeti yaşamamıştım. Suan bana tek farklı gelen göğüs hassasiyeti ve idrardaki degisiklik. Hı birde kabızlık oluyor bende bu sefer ara ara.