Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gun once testimi atmistim sizlere biraz erkendi ama agri sizidan dolayi suphelenmistim idrari damlattigim gibi gormustum t kisminda cizgiyi sonrasinda siliklesmisti. Birde erken gebelik testi vardi elimde onuda yaptim sonrasinda hayalet cizgi diyebilecegim bi cizgi vardi. Testleri atmadim 2 gundur evde degildik donunce baktim cizgiler ayni sekilde duruyodu bide silik olmasina ragmen pembemsi renkteydiler. Kan vermeyi o yuzden istiyorum suphelerimi arttirdi bu durum. Bide bayaaaa kasik ve bel agrim var sinirimi bozmaya basladi artik 😁
Erken gebelikte bende gordum ikinci cizgiyi csnim kan ver bencede ☺️

Benimde Perşembe akşam , cumartesi sabah, cumartesi akşam ilişki oldu birde pazartesi ve Çarşamba da değerlendirmeyi düşünüyorum ... Bakalım nasip cuma akşamı pik gördüm ve cumartesi sabah namazından sonra ilişki oldu 🙈🙈 biraz umidim var bu ay prowomen diye bir vitamin kullanıyorum bakalım faydası olacak mı?
Benim B12 düşüktü onun için iğne kullandım, bide avakado yemeye başladım 😊

Sagolun fikirleriniz iciiiin ❤ Kan vericem insallah yarin bakalim ne cikacak

Ne kadardır tedavi görüyorsun canım ben bu ay çakşır suyu kullanmıştım o yaptı kisti malesef pcolularda bu tür şeyler sorun yaratıyor boşu boşuna bu ayı yok etmiş oldum aşılama düşünüyoruz artık 1 senedir 3 klomen 1 femera tedavisi gördüm yumurta gelişsede olmadı rahim ağzım darmış doktor aşılama önerdi
Canım merhaba rahim ağzı darlığı gebeliğe engel miymiş?

Aa ciddi misin sevindim buna bende sağda ağrı olunca ordan yumurtlama oluyo herhalde dedim :KK71:

Ciddiyim 😁doktora gittim ben yumrtlama takibi yaptırdık işte o da sağda yumrtan var 19 mm dedi ağrı solda oldu 🤷bir arkadaşım da böyle oldu onaylamış olduk 😍

Merhaba, benim de düşük sonrası oluşan bir kistim var. Gebeliğe engel değil diye bir şey demedi, deneyebilirsiniz dedi ama burda okuduklarım sanki yumurta çatlamıyor ve kist oluşuyor minvalinde. E o zaman bu gebeliğe engel demek değil midir? Kafam çok karıştı sizin ekstra bir bilginiz var mı?

Bana doktor catladi dediğinde 2gun ustuste sonra 1 boş 1 dolu dedi öncesini kacirmistim catladigi gün ve ertesi kesin ustuste olmali doktorun dediğine göre öncesini bilemedm
Bende bunu merak ediyordum aslında .yumurtlama günü kacirdiysak çatlama günü ve sonrası ilişkide de hamile olalisiigi yüksek ozaman demi .

Gebelik planlamadan önce yumurtalama döneminde ağrı yaşıyor muydunuz? Biz geçen ay çocuk yapmaya karar verdik be bu ay denemeye başladık. Yumurtalama günümde sağ tarafım ısındı ve sorasında çok fena ağrı oldu ağrıdan oturup ağladım. Regl günümde bile böyle ağrı yaşamadım. Vücudumu dinlediğim için mi oldu acaba?

Benimde oluyor bu ağrı geçmiyor çok fazla oluyor ama diyeyim yumrtlama dönemi üşütmemek lazım özellikle o zaman daha feci oluyor romatizma ağrısı gibi 😉

Test yaparım da öyle çok bu ay hamile kalırım kafasında değilim ya ne bileyim ilk ay kendimi aşırı dinlemistim

Biraz fazla erken olur. En azından 10 gün geçsin yumurtlama üstünden

Ben de başta öyle düşünüyordum. Ama kızım korunmayı biraktigim ay tek ilişki ile oldu; bu defa da öyle olur diyordum olmadı.
Hayırlısı hepsinin geleceği zaman var; ikinci gebelik kisirligi çok yaygin.
Biz bu ay da olmazsa bu ay doktora gideceğiz. 3 aydır özellikle deniyoruz ama aslında korunmayı bırakalı 9 ay oldu
bende 2.yi düşünüyorum sanki hemen olmaz gibi geliyor bana da bu ay tutmadı ilk kez bu ay ciddi deniycem ovulasyon testi aldın mı canım

Bende 11 gün aramızda iki gün var canım 😍
Bat öncesi belirtilere hurafe diyen ben bugün kendimde belirti buldum 😂😂😂😂😅😅
Bugün tuvalete gitti sifona basacakken bir baktım idrarım nasıl bulanık sanki unla karışmış.. Hüç böyle olmazdı..
Burda idrarda tortu belirtisini söyleyenler geldi direk aklıma kendi kendime gülsüm baya 🤭🤭😂😂😅😅

Hayır hiç bir şey kullanmıyorum bu ay. Ama geçen ay çakşır kökü suyu almıştım. Karaciğer enzimlerim yükselmiç ve tsh düşüklüğü yapmış. Aman diyip dikkat et pekmez fln ye, bigebeningünlüğü diye sayfa var instgramda yumurtlama masajı var. Onları yapabilirsin ❤️
Kızlar selam , araştırmaktan beynim durdu . TSH değerim düşmüş . Gebeliğe engel mi ? Doktora gideceğim randevu aldım ama o zamana kadar delireceğim

Kızlar bişey sorucam aklıma takılıyor. Sizce yumurtlama " 14. Gün " varsayarsak 12 -13-14-15 mi değerlendirme mı. Yoksa 13-14-15-16 günler değerlendirme mi?? Daha etkili olur🤔
Aynen bende bunu çok merak ediyorum deneyip hamile kalanlar bir yazsa aydınlatsa bizi 🤩

Bat öncesi belirtilere hurafe diyen ben bugün kendimde belirti buldum 😂😂😂😂😅😅
Bugün tuvalete gitti sifona basacakken bir baktım idrarım nasıl bulanık sanki unla karışmış.. Hüç böyle olmazdı..
Burda idrarda tortu belirtisini söyleyenler geldi direk aklıma kendi kendime gülsüm baya 🤭🤭😂😂😅😅

Hurafe demiyorum da canım hani yanıltıcı olabiliyor 🤣 ben hepsini yaşıyorm asla görmedim hamişlik o yüzden belirtiye takılmam pek boşver arama sen yinede en iyi belirti geçiken adet sonrası yapılan çift çizgi 😁gerisi boş.

X