Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gun once testimi atmistim sizlere biraz erkendi ama agri sizidan dolayi suphelenmistim idrari damlattigim gibi gormustum t kisminda cizgiyi sonrasinda siliklesmisti. Birde erken gebelik testi vardi elimde onuda yaptim sonrasinda hayalet cizgi diyebilecegim bi cizgi vardi. Testleri atmadim 2 gundur evde degildik donunce baktim cizgiler ayni sekilde duruyodu bide silik olmasina ragmen pembemsi renkteydiler. Kan vermeyi o yuzden istiyorum suphelerimi arttirdi bu durum. Bide bayaaaa kasik ve bel agrim var sinirimi bozmaya basladi artik 😁
Çok merak ettim testlerinizi atar mısın 🤩🤩

Kızlar bişey sorucam aklıma takılıyor. Sizce yumurtlama " 14. Gün " varsayarsak 12 -13-14-15 mi değerlendirme mı. Yoksa 13-14-15-16 günler değerlendirme mi?? Daha etkili olur🤔

Kızlar bişey sorucam aklıma takılıyor. Sizce yumurtlama " 14. Gün " varsayarsak 12 -13-14-15 mi değerlendirme mı. Yoksa 13-14-15-16 günler değerlendirme mi?? Daha etkili olur🤔
Bana doktor catladi dediğinde 2gun ustuste sonra 1 boş 1 dolu dedi öncesini kacirmistim catladigi gün ve ertesi kesin ustuste olmali doktorun dediğine göre öncesini bilemedm

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-20-20-44-41.png
    Screenshot_2021-06-20-20-44-41.png
    533,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 20210620_204129.jpg
    20210620_204129.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 65
Aslinda yarin 6 gun kalmis oluyo 10 gunde gecmis oluyo 😊
26 gunde bir regl oluyorsaniz bu 12. Gün yumurtlama olduğu anlamına geliyor da o hesaptan yola çıkınca olmuyor☺
Belki pozitif olacak bu ay çok erken kan tahlili yaptirmis olursaniz bosuna uzulmeyin diye dedim

26 gunde bir regl oluyorsaniz bu 12. Gün yumurtlama olduğu anlamına geliyor da o hesaptan yola çıkınca olmuyor☺
Belki pozitif olacak bu ay çok erken kan tahlili yaptirmis olursaniz bosuna uzulmeyin diye dedim
Tabii tabi anladim zaten pek bilmedigim icin kan testi muhabbetini ondan sordum. Testte silik gorunce kanda kesir cikar kanisindayim ama bakalim

Erken gebelik testinde çok hafif bir cizgi gordum
Ben onumdeyken goruyorum ikisinide iste fotografta daha da siliklesiyo 🤔 artik yoksada bunun boyle cikmasina sebep olan bisey var demek ki bi check up yaptirmak gerekicek

Ben onumdeyken goruyorum ikisinide iste fotografta daha da siliklesiyo 🤔 artik yoksada bunun boyle cikmasina sebep olan bisey var demek ki bi check up yaptirmak gerekicek
Umarım vardır ama yoksa da iki testin aynı anda böyle olması ilginç olur.
Evet idrara geçmeden kana geçiyor. O durumda da sizin yumurtlama baya baya erken olmus demek

X