- Konu Sahibi AliciaDominica
-
nasıl yani süpürgenin içine at? ben de temizlik yaparken evin mis gibi kokmasına meraklıyımdır. Msela temizlik bittiğinde eve oda parfümü muhakkak sıkarım, veya misafir geldiğinde..
açık deterjan satan yerler neresi ..birde satın alırken çamaşır parfümümü diyip alıyosun.. bayılırım böyle şeylere acil cvb
canım dükkanlar oluyor sırf temizlik maddesi satan...ilaki görürsün o tarz dükkanlar her yerde var...biz çamaşır parfümü iyoruz alıyoruz..yurtta okurken de memleketten alıyordum,kızlar bayılıyordu ama kendi şehirlerinde bulamıyorlardı,büyük bir şehirde yaşadıkları halde..inşallah sen bulursun..istersin dükkan sahibinden bizimki sarı..suyla karıştırıyorsun...yumuş parfümleri gibi bir kokusu var..çok fresh...ayrıca ucuz..suyla karıştırınca baya çoğalıyor...
arkadaşlar yorumlara şöyle bir baktımda herkes önce süpürge yapmaktan başlıyor işe annem bana önce toz almalısın ki düşen tozlar yeri tekrar pisletmesin diye söylerdi yani süpürdüğümüz evde en son toz alırsak tekrar toz kalkacak o yüzden ben önce toz alırım daha sonra dipli köşeli halıların kenarlarınıda kaldırark ev süpürürüm en son yerleri silerim bu günlük temizlik genel temizlik için bende yardımcı bir kadın alıyorum 15 günde bir geliyor ahhh bu temizlik hergün yapılsada bitmez ki
ilk olarak toz alırsanız, süpürürken kalkan tozlar tekrar eşyaların üzerine yapışır bence. galiba en iyi çözüm, önce süpürmek sonra toz almak, en son olarak da yere düşen tozları temizlemek için yerleri silmek :87:
Merhaba, ben yardımcı kadın olan bir evde büyüdüm. Temizlik hep yapılırdı, yemek de hazırdı. Şimdi yalnız yaşıyorum, yemek yapma konusunda sıkıntım yok, seviyorum yemek yapmayı ama temizlik yapamıyorum. Ev doğru düzgün nasıl temizlenir gerçekten bilmiyorum. Ev düzgünce nasıl temizlenir anlatabilir misiniz? Düzgünce derken, iyice, böyle pırıl pırıl olsun istiyorum her taraf. Annem çok çalışıyor, o yüzden eve gelince genelde dinleniyor, çok önemli olmadıkça onu arayıp soramıyorum uyuyorsa uyanmasın diye. Siz yardımcı olabilir misiniz? :)
amway ürünü canım...türk ürünümü bu
burada varmidir
hic duymadim
Almanyadayim ben
loc genel temizlik için uygun banyo tuvalet yüzeyi balkon..yeer silme kapı silme ...ayrı ürünleri de var ve en önemlisi sağlıklı ürünler..banyo genel kireç lekesini asla bırakmıyor mutfak genel mutfajk dolapları ve ocaklar için ..fırındaki yağ lekeleri için fırınjel mükemmel ürün kapılar için veye daha ağır kirler için zoom...beyaz çamaşırlar için sa8toz beyazlatıcı ayrıca derz aralarını bembeyaz yapıyoor...Genel temizleyici aklına gelebilecek her yerin temizliginde kullanılabiliyor...ama banyo ve mutfak içinde ayrı ayrı ürünleri var aslında...ama bu amway ürünü kullananların çogu ayrı ayrı degilde sadece loc alıp her yerde kullanıyor...
eline sağlık iyi yapmışsıın...bende hava guzel dıye genel temızlıgını yapıp yenı bıtırmıs olarak ılk olarak tullerımı makıneye attım.once balkonumu yıkadım.sonra camlar sılındı.supurgeyle her yer dıpkose supuruldu.tozlar alındı.halılar balkona asılmıstı zaten.heryer sılındı.tuller takıldı.halılar serıldı.en son banyolar yıkanıp dus alınarak bılgısayara oturuldu.yemek yapmak ıçın dınlenıyorum:)
ilk olarak toz alırsanız, süpürürken kalkan tozlar tekrar eşyaların üzerine yapışır bence. galiba en iyi çözüm, önce süpürmek sonra toz almak, en son olarak da yere düşen tozları temizlemek için yerleri silmek :87:
Öğrenci başınla gayet güzel anlatmışsın :))
önce bütün çarşafları ve yorgan yüzlerini çıkarp yıka tülleride sonra halıları bi güzel halı şampuanıile sil havalandırıp kaldır arkasından camlar için bi su hazılar :) çok köpüklü olmasın iz bırakır pimapense eğer is çıkarıcı bi ürün kullan sil. sonra evleri süpür ardın dan sil yerleri tozları al cam aksesuar çok ise makinaya at hepsini yıkansın silerek zaman kaybetme tabi makinada zarra görücek aksesuarlar hariç . çekmece kanepe ve baza içlerini sil düzenle eskileri çöpe at kullanmadıklarını ihtiyaç sahiplerine verblrsn. sonra halılarını ser perdelerini tak oda parfümü sıkk miss giib olur
merhaba
birsey sormak istiyorum
benim evim anayola yakin
sanirim o yuzden evimde inanilmaz toz oluyor
hatta ne toz
pamukcuklar dolasiyor
toz aliyorum ama cok cabuk geri oluyor
hergun toz almak istemiyorum
ne yapabilirim bu igrenc tozlardan
masa altlari
yerler
dolaplar
hemen toz kapliyor
koltuk takimim deri
onda bile cok toz oluyor
deli oluyorum
selam arkadaşlar mesela halıları kaldırmadan sırf açıkta kalan parkeleri vileda ile silerken suya deterjan yerine domestos veya beyaz kapaklı cillit bang koysak halıları vs. beyazlatır mı çamaşır suyu bunlar sonuçta ama siz kullandığınızı yazmışsınız aklım karıştı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?