Temizlik nasıl yapılır bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim

Guzel bir anlatım olmuş

Anlatım güzel de
icraatte zor bana göre
Evim çok büyük, 2 banyo 2 tuvalet 4 oda ayrıca 3 çocuk var
Süpürge ve vileda kısmına gelene kadar dağınıklık toplamaktan fenalık geliyor geri kalanını yapamıyorum.
Konuyu görünce ümitlendim ama bana göre birşey çıkmadı

biri de bana temizlik yapilmadan bi kac saat nasil nasil oturulur ögretsin lutfen lutfen durduramiyorum

Yapmıyorum.
Ya da kafama eseni kovaya koyup viledayla dip köşe siliyorum,toz alıyorum. Halılarıda hafif nemli halı makinesiyle siliyorum bitti gitti

Aslinda herkes anlatmis birde ben anlatiyim ayroca keske bende temizlik yapmayi bilmeseydim cok iyi olurdu önce etrafi toplayin sonra supurgeyle uc kismini cikarip fircasi var onu takin koltuklari cektirin sonra yerleri koltuklarin altini masa altlarini yatak altlarini supurun viledayla heryeri silin toz alin daha sonra cam sil ve kuru bezle daha sonra tuvaletleri klozeti ve lavaboyu camasir suyuyla ovun en son mutfak dolaplari tezgahi silersiniz bu kadar

Canım eğer halıların yeniyse yeni halılarda çok tüğ cikartiyor. Ayni dedigin gibi bende siliyorum bi bakiyorm gene toz koltugun alti. Benim evim yolada bakmiyor. Ama halilardan biliyorum. Bi kac kez yikatinca tüğ cikartmiyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…