- Konu Sahibi AliciaDominica
-
Merhaba canım.. Önce biir güzel elektrikli süpürgenle halını parkelerini süpürürsün.. Ara yerlere girmek için büyük başlığını çıkartıp borusunu kullanırsın.
Ardından bir minik leğene su ve deterjan koyup bez ile sehpaların masaların ıvır zıvırların tozunu alabilirsin.. Bezi leğene bastırıp azıcık çitileyip sonra iyiceee sıkarsın, böle böyle kullanırsın canım.
En son da parkeleri viledalarsan tamamdır.
Anladığım kadarıyla öğrenci evin için soruyorsun. Ben de hiç birşey bilmeyerek gittim..
En kolayı tuvalet banyo temizlemek. Hele de tuvaletin alaturkaysa. yerdeki bütün paspaslar çıkartırıp balkondan silkelenir, çırpılır. Yere deterjan dökülür. Fırça ile yerler köpür köpür köpürtülür sonra da su dökülür çekecekle gidere doğru sular itelenir.. Kuruduktan sonra da geri serilir paspaslar.
Dönem başlarında halılarını yıkamaya verirsin canım.
Perdelerini de yine dönem başlarında yıkarsın. Biz öyle yapıyoruz. Sonra makineden çıkar çıkmaz asacaksın perdeleri. Kendi kendine kuruyacaklar.
Daha sorun olursa buradaki güzel hatunlar yardımcı olurlarBen nacizane öğrenci başımla anlatmaya çalıştım..
PRONTONUN MOBİLYALAR PARKELER İÇİN SPREY TEMİZleyicisi var onla yapınca uzun bi süre toz olmuyo tavsiye ederim
Merhaba, ben yardımcı kadın olan bir evde büyüdüm. Temizlik hep yapılırdı, yemek de hazırdı. Şimdi yalnız yaşıyorum, yemek yapma konusunda sıkıntım yok, seviyorum yemek yapmayı ama temizlik yapamıyorum. Ev doğru düzgün nasıl temizlenir gerçekten bilmiyorum. Ev düzgünce nasıl temizlenir anlatabilir misiniz? Düzgünce derken, iyice, böyle pırıl pırıl olsun istiyorum her taraf. Annem çok çalışıyor, o yüzden eve gelince genelde dinleniyor, çok önemli olmadıkça onu arayıp soramıyorum uyuyorsa uyanmasın diye. Siz yardımcı olabilir misiniz? :)
Merhaba, ben yardımcı kadın olan bir evde büyüdüm. Temizlik hep yapılırdı, yemek de hazırdı. Şimdi yalnız yaşıyorum, yemek yapma konusunda sıkıntım yok, seviyorum yemek yapmayı ama temizlik yapamıyorum. Ev doğru düzgün nasıl temizlenir gerçekten bilmiyorum. Ev düzgünce nasıl temizlenir anlatabilir misiniz? Düzgünce derken, iyice, böyle pırıl pırıl olsun istiyorum her taraf. Annem çok çalışıyor, o yüzden eve gelince genelde dinleniyor, çok önemli olmadıkça onu arayıp soramıyorum uyuyorsa uyanmasın diye. Siz yardımcı olabilir misiniz? :)
büyük marketlerde var bulursun migros kipa gb mutlaka bulursun bnde cadde üzerinde oturuyorum ancak öyle başaçıkabiliyorum walla deri koltuklarada sür hiç bişey olmuyo ben de öyle yapıyorum
temizlikten nefret ediyorum
yapiyorum ölüyorum
hemen geri heryer ayni
tekrar tekrar
üfff
of sorma ben de yardımcı tutmak istiyorum annem izin vermiyo=)
Toz icin favorim loc
Gercekten soylendigi kadar mucize bi urun ..
Hayati kolaylastiriyor
Bir kovaya 4 litre sicak su yarim kapak loc
Kapi , pencere tum mobilyalar, hali, koltuk neyi isterseniz hatta yerlerde dahil silebiliyorsunuz
Bi sure toz tutmuyor loc kullandiginiz yerler ..
Toz icin favorim loc
Gercekten soylendigi kadar mucize bi urun ..
Hayati kolaylastiriyor
Bir kovaya 4 litre sicak su yarim kapak loc
Kapi , pencere tum mobilyalar, hali, koltuk neyi isterseniz hatta yerlerde dahil silebiliyorsunuz
Bi sure toz tutmuyor loc kullandiginiz yerler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?