tek başına konsere gitmek?

Yeni havalimanına daha gitmedim o yüzden kestiremiyorum. Yanıltmak istemem, bilen arkadaşlar yanıt verirse daha iyi olur.
Ben iki kere gittim yeni havaalanina. Mecidiyekoydeki buyuk otobus duragindan (metrobusun cikisinda. Metroya da 5 dakika) normal halk otobusuyle iki bilet parasina-yani 6 liraya binebiliyorsun. Cok rahat ulasim.
Ozel otobus olarak da havaist kullanıyorlar. Hangi ilçeye ne kadar bakmak icin www.hava.ist burayi tiktiklayabilirsin:))

Havaş'tan sonra hiçbirine ısınamadım Havataş, Havabüs, şimdi de Havaist. Benim kalbim hala Havaş'ta

Ben Anadolu yakasında olduğum için normalde de hep Sabiha'yı kullanıyordum, Atatürk'ten bile anca iki senede bir uçuyordum o da Sabiha'dan kalkmayan yurtdışı uçuş varsa. Canım Sabiham.

Bilgi için teşekkürler

hmmm güzel oldu bu bilgi çok teşekkürler

Geçti istemem gelmenizi,
Yokluğunuzda buldum sizi,
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelmeyin artık neye yarar...

10 sene önce gelecektiniz 10...
Kırılmış bir evanescence hayranıyım

valla evet o sıralar gelseler süper olurdu zaten ben moody gittiğinden beri eskisi gibi de değiller.

en son baktığımda amy oğluna şarkı yazmıştı

valla evet o sıralar gelseler süper olurdu zaten ben moody gittiğinden beri eskisi gibi de değiller.

Aynen cano eski halleri yok. Amy klasik anne moduna girdi. Saçları falan birkaç kez renk değiştirdi. Grubun eski havası yok. Nerde o eski evanescence. Amy'e benzemek için neler yapardık. Benim msn avatarlarım bile hep Amy idi, msn bağlantı adım bile evanescence şarkısı adıydı. 10 sene evvel gelseler herhalde evden kaçar gidermişim. Şimdi bırak teki çift bile gitmem. Küskünüm, geçti bizden geçti, ah ulan ah. Şimdi Yıldız Tilbe dinliyorum hayat beni çok değiştirdi

benim de msn fotom amy idi yaa hem de senelerce. derslerde kızlar hep birlikte şarkılarını söylerdik hocaları delirtik falan ne günlerdi ah ah.

valla kesinlikle ben de kaçar giderdim. aslında ben de o açıdan kırgınım zaten yeni şarkıları da çok eskilerin kopyası. ama benim için ölmeden önce yapılacaklar listemde olunca işte engel olamadım :)

golden circle bileti 200 tl ama tanışma paketli olanı 2 bin tl gözümü karartıp tanışma paketlisini alayım foto falan çekileyim diyorum ama bilemedim yaa bi yandan da çok para bi yandan da heyecan yaptım arada kaldım :)

Ay şey okudum konserle ilgili, lisede Evanescence dinleyenlerin şimdi anaokulunda çocuğu var demişler
O değil de şu grubun adını tek seferde, bir yere bakmadan yazamıyorum arkadaş ya

Maddiyat el veriyorsa tanışma paketlisini al gideceksin madem değsin. Gitmişken "Cici'yi küstürmeyecektiniz ulan vicdansızlar" dersen paketin yarısı da benden

Ay şey okudum konserle ilgili, lisede Evanescence dinleyenlerin şimdi anaokulunda çocuğu var demişler
O değil de şu grubun adını tek seferde, bir yere bakmadan yazamıyorum arkadaş ya

ay valla kendinin çocuğu bile kocaman oldu baksana

evaporation dan aklımda kaldı benim buharlaşma falan

ben vega için de aynı kırgınlığa sahibim yaaa o da başka bi mevzu

Maddiyat el veriyorsa tanışma paketlisini al gideceksin madem değsin. Gitmişken "Cici'yi küstürmeyecektiniz ulan vicdansızlar" dersen paketin yarısı da benden

valla demi ya madem yapacağım tam olsun bari değsin.

inş bana da güzel bi sınav hediyesi olur istediğim sonucu da alırım üzerine bal kaymak olur.

istanbul bu açıdan çok güzel aslında herkes elinin altında imkanın oldukça çok güzel etkinliklere katılabiliyorsun kalabalık ve karmaşık olmasaydı keşke ya da diğer şehirler de bu kadar etkinliği bol olsa keşke.

Ben çok gittim tek başıma zamanında
Çok da eğlendim. VİP iyi fikir, sıkış tıkış olmaz, daha çok parti gibi olur ve bakarsınız orada tanışıp arkadaşlıklar bile kurarsınız. Gidin, keyfini çıkarın, birikmiş güzel anılarınız olur

aynen

normalde yanınızda birileri varken, evet konserle daha eğlenceli oluyor.
ama dünyaca ünlü birileri geliyorsa,ki bu her zaman yakalanacak bir fırsat değil, o zaman gelen yoksa kimsenin nazını çekmeden kendiniz gidin bence..
tek başıma sigur ros konserine gitmiştim ben, mis gibi foto mu da çektim gayet de eğlendim.güzel anı biriktirmek için fırsatları kaçırmamak lazım bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…