- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Otel değil de ben devlet misafirhanelerinde öğretmenevlerinde kalıyorum genelde. Bunları tercih edebilirsin mesela. Hem güvenilir de olur.
Önceden ayırtabilirsin. Hepsi dolu değildir büyük ihtimal. Diğer devlet kurumlarınının misafirhaneleri de olur. Rahatlıkla kalabilirsin. Konser alanına yakın yerlerdeki misafirhaneleri tercih edersen iyi olur.aslında evet öğretmen evi mantıklı ama yer bulunur mu istanbulda çok yoğundur diye düşündüm önceden mi ayartmak lazım acaba
Önceden ayırtabilirsin. Hepsi dolu değildir büyük ihtimal. Diğer devlet kurumlarınının misafirhaneleri de olur. Rahatlıkla kalabilirsin. Konser alanına yakın yerlerdeki misafirhaneleri tercih edersen iyi olur.
Yoo neden manyaklardan korkayim ki? Ayni hesapla bir senede yaklasik 500 kadin öldürülüyor bizim ulkemizde ve yarisindan cogu kocasi tarafindan . Yani manyaklardan korksak evlenmememiz de gerekir.ay kamptan korkmuyor musun manyaklara denk gelirsin ıssızda falan diye
benim çekincem ruh hastalarına denk gelme ihtimalimdenyoksa giderim ne olacak ilk kez yurtdışına tek başıma gittim hiç de tırsmadım ama ülkemizde olunca malum
Yeni havalimanına daha gitmedim o yüzden kestiremiyorum. Yanıltmak istemem, bilen arkadaşlar yanıt verirse daha iyi olur.doğrudur benim çekincemden kaynaklı biraz
evet gideceğim kesinlikle koydum kafaya :) teşekkür ederim.
arena'daymış konser zaten sanırım sabiha gökçenden daha yakın olur değil mi istanbul hava alanı mı daha yakındır acaba pek istanbulu bilmiyorum
Otel değil de ben devlet misafirhanelerinde öğretmenevlerinde kalıyorum genelde. Bunları tercih edebilirsin mesela. Hem güvenilir de olur.
Giriş saati kısıtı var mı?aslında evet öğretmen evi mantıklı ama yer bulunur mu istanbulda çok yoğundur diye düşündüm önceden mi ayartmak lazım acaba
Giriş saati kısıtı var mı?
Yani konser gece geç biter, misafirhanelerin kapısı belli bir saatte kapanıyor mu?
Yok kısıtlama. Haber verirsiniz geç geleceğinize dair en fazla ama bir konser sonrası da çok geç saat olmaz İstanbul şartlarında.Giriş saati kısıtı var mı?
Yani konser gece geç biter, misafirhanelerin kapısı belli bir saatte kapanıyor mu?
1den önce biteceğini sanmam.aslında bunu ben de düşünmüştüm tahmini kaç gibi biter ki? belki ona göre uçak ayarlarım
1 gibi konser bitse misafirhaneye gitmesi 2yi bulur herhalde.Yok kısıtlama. Haber verirsiniz geç geleceğinize dair en fazla ama bir konser sonrası da çok geç saat olmaz İstanbul şartlarında.
Yok kısıtlama. Haber verirsiniz geç geleceğinize dair en fazla ama bir konser sonrası da çok geç saat olmaz İstanbul şartlarında.
1den önce biteceğini sanmam.
Standart bir Dorock konserinde bile 11 gibi sahneye çıkıyor grup, 1 gibi konser bitiyor. Dağılması etmesi 1,5u buluyor. Arena daha büyük, 1den önce çıkabileceğinizi sanmıyorum.
1 gibi konser bitse misafirhaneye gitmesi 2yi bulur herhalde.
İyi eğlenceler, güzelce keyfini çıkarınyaaa çok teşekkürlerbu bilgiler çok iyi oldu evet öğretmen evi mantıklı olacak en azından güvenilir hem konser vip alırsam göçücem ne kadar ucuza kapatsam kâr
İyi eğlenceler, güzelce keyfini çıkarın
Bir o şarkısını biliyorum ben de zatensağol canım ya valla güzel olacakbriiing meee to kk derim sizin için de
Türkiye'ye asla gelmeyeceklerini bildiğim çok sevdiğim bir grubun konserine gittim yurtdışına, tek başımaydım. Tek başıma da gezdim tozdum döndüm :) Yine olsa yine yapardım harika bir deneyimdi benim için. Bence gidin muhakkak. İyi eğlenceler :)
İyi yaptın :) Tamamen katılıyorum sana. Şuan evliyim, bebeğimle ilgileniyorum. Bekarken yaptığım şeyleri düşününce iyi ki yapmışım, iyi ki gitmişim diyorum. Gerçekten her şeyin bir zamanı var ve evet anı biriktirmek çok güzel birşey :)ya evet içimde ukte kalıcak gitmezsem pişman olacağım eminim bi de yaş aldıkça insan geriye baktığında evde oturduğu günleri değil de zorluk bile çekse farklılıkları hatırlıyor. anı biriktirme hevesi oluşmaya başladı o kadar uzun süredir rölantideyim ki artık hayatı yaşamadığımdan içimde bir yaşlanma ölme korkusu bile oluşmaya başladı nerdeyse. o yüzden bi an önce elimden geldiği kadar çok şey yapmak istiyorum
içimi döktüm gece gece
İyi yaptın :) Tamamen katılıyorum sana. Şuan evliyim, bebeğimle ilgileniyorum. Bekarken yaptığım şeyleri düşününce iyi ki yapmışım, iyi ki gitmişim diyorum. Gerçekten her şeyin bir zamanı var ve evet anı biriktirmek çok güzel birşey :)
arkadaşlar çok sevdiğim bir şarkıcı türkiyeye geliyormuş ancak istanbulda. gidecek arkadaşım olacağını sanmam açıkçası sormadım da. tek başıma gitmek de imkansız gibi geliyor konser de stadyumda vip bilet almayı düşünüyorum ama yine de tıklım tıkış olur. uçakla gidip izleyip dönmek kalmadan mümkün olur mu acaba ya bilmiyorum
cesaret edemedim ya tek olmayı. hiç giden oldu mu böyle konsere vs tek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?