tek başına konsere gitmek?

aynen yaa bence de ben de çok severdim ama hayat listeleri olur ya orada vardı evanescence konseri benim için o yüzden duyunca bu benim şansım dedim. sınavımdan sonra hem de çok güzel denk geldi gitmezsem çok pişman olurum. aslında o kadar uçuk değil diğer biletleri şaşırdım ben de hatta golden circle bile 200 lira. şaşırdım açıkçası

Ataşehir'deki Ülker Sports Arena'ysa
Sabiha Gökçen'e inmek daha mantıklı olur.

Yıllar önce Ankara'da Sepultura konserine gittiydim tek başıma. Gayet de eğlenmiştim, ha arkadaşlarla gitsem biraz daha fazla eğlenirdim, öyle daha bir gaza geliyorsunuz çünkü ama yalnız da gayet eğlenceliydi.

Tek başına gidilir neden olmasın. Çok da güzel eğlenilir üstüne de o kafadan insanlarla tanışıp, arkadaş edinebilirsin.

İlk kasetimin grubu, sürekli aynı şarkıyı döner döner dinlerdim ağır ergenlik geçirmişim Eylül kadar uzak tarihli planlar yapamadığım için konser bana yaramıyor

Vakti zamanında Hayko cepkin alt grup olarak sahneye çıkacaktı da evanescence istememişti ondan beri kılım bu gruba. Ama konsere tek başına gidilir tabii ya. Geçen yıl hayko cepkin konserine gittim hem de küçük bir ilde camsız kapısız düğün Salonundaydı. Dipdipe milletle kafa salladık. Çok da güzeldi

Yarın akşam tek başıma bir bara konsere gideceğim. Tabi konser yaşadığım sehirde. Ben de biraz çekimserim ama çekimser olduğum şeyleri illa yapmak gibi bir huyum var

valla ben de yapmam normalde de eskiden aşırı çok severdim içimde uktedir konserleri ondan iyi bir fırsat gibi geldi :)

Yarın akşam tek başıma bir bara konsere gideceğim. Tabi konser yaşadığım sehirde. Ben de biraz çekimserim ama çekimser olduğum şeyleri illa yapmak gibi bir huyum var

aynı şehirde olsa hiç düşünmez giderdim ya ama istanbul olunca biraz geriliyorum açıkçası

Ben ki tek başıma bir şey yapmayı sevmeyen sıkıcı bulan biri olarak kimse gelmiyorsa da çok sevdiğim bir şarkıcıysa kendim giderdim. Konseri kaçırmaktan iyidir yani bu da bir deneyim.
Ama yerinde olsam önce arkadaşlarıma sorarım, sormadan bilemezsin ki mutlaka isteyen vardır bence daha eğlenceli olur. Ama yoksa kendin gidersin

Tek başına gidersin problem olmaz. Konser çıkışı tekrar havalimanına gitmen problem olabilir geç kalma vs . O yüzden gerilmemek için o gece bir otelde kal. Volkswagen Arena önünden filan minübüsler geçer tenha bir yer değil. Ben tek başıma gitmiştim orada konsere ve gece vakti oradan karşıdaki evime gitmiştim. Ulaşım iyidir İstanbul'da sadece nereye nasıl gideceğini iyi bilmen gerekiyor.

evet biraz soruşturacağım ablam da dedi olabilir diye ama o cayabilir çok güven olmaz yani.

hmm civarda güvenilir otellerden önerdiğiniz var mı? evet gece vakti dönmesi zor olur gibi geldi bana da ama oteller de biraz kasıcı hiç tek başıma kalmadım ya

hmm civarda güvenilir otellerden önerdiğiniz var mı? evet gece vakti dönmesi zor olur gibi geldi bana da ama oteller de biraz kasıcı hiç tek başıma kalmadım ya
Otel değil de ben devlet misafirhanelerinde öğretmenevlerinde kalıyorum genelde. Bunları tercih edebilirsin mesela. Hem güvenilir de olur.

Tek basima konsere de giderim tiyatroya da,restorana da giderim kamp yapmaya da,bambaska bir ulkeye de...
Kendimi cok seviyorum. Bence benden daha eglenceli ve kafa dengi biri yok etrafimda:))
Git mutlaka. Torunlarina anlatirsin

ay kamptan korkmuyor musun manyaklara denk gelirsin ıssızda falan diye

benim çekincem ruh hastalarına denk gelme ihtimalimden yoksa giderim ne olacak ilk kez yurtdışına tek başıma gittim hiç de tırsmadım ama ülkemizde olunca malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…