Tek başına tatil

Çocuklara bakacak ve maddi İmkanınız varsa gidin... Oğlana ileride yatırım olsun diye diye oturuyoruz biz, siz gezin...
Ayy yapmayın gerçekten. Ben mesela hep iyi gün parası biriktiririm misal maaştan bir gram oğlana bir gram benim tatile kafa dinlemeye diye 😅
Mutlu anne mutlu çocuk demektir 👍🏻😍
Hayata bir kez geliyoruz yemeyip içmeyip gezmeyip kenara köşeye para atmanın anlamı yok kutu gibi evlere hapsolmayalım.
Geçen ay Disneyland için birikime başladım ki küçük küçük atıyorum hiç zorlamıyor

Yerinizde olsam gezmeli yurt disi tatili yerine birkac gunluk spa tarzi bi otelde kalip kafami dinlerdim.

Merhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.

Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.

İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.

Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldım 😔 Allah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.

Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.
İç dökmek istedim biraz.😔
Ay gidin tek yaa. Benim de hayalim. Çocuk az büyüsün ben de yapıcam

X