- 8 Haziran 2020
- 286
- 829
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yapmayın gerçekten. Ben mesela hep iyi gün parası biriktiririm misal maaştan bir gram oğlana bir gram benim tatile kafa dinlemeye diyeÇocuklara bakacak ve maddi İmkanınız varsa gidin... Oğlana ileride yatırım olsun diye diye oturuyoruz biz, siz gezin...
Ay gidin tek yaa. Benim de hayalim. Çocuk az büyüsün ben de yapıcamMerhaba hanımlar...
Biri 10 diğer ikisi 3 buçuk yaşında üç çocuğum var. Eşimse son iki yıldır işi dolayisiyla üç dört ayda bir 10 gün kadar yurtdışı görevlerine gidiyor. Şimdi de yine yok. Ve ben tek başıma üç çocuğu okullarına bırakıp sonra kendim işe gidiyorum. İşten çıkıp yine üç çocuğu toplayıp eve geliyorum. Sabah kahvalti, çocukları hazırlama, akşam yemek yap, yedir, çocuklarla vakit geçirme, öz bakimlari, ödevler, uyut derken canım çıktı son 5 gündür.
Esim evdeyken her seyi birlikte yapıyoruz ama ben de kendi başıma bir yerlere gitmek istiyorum o kadar bunaldım ki.
İkizlerden biri de herseye ama herşeye ağlıyor. Ama böyle ağlama yok yerlere atıyor kendini. Gerçekten kimsesiz bir tatil istiyorum.
Bu haftanın sonunda üç çocukla alanyaya gideceğim eşimde dönüşte oraya gelecek. Ama ben tek tatil istiyorum ya. Çok bunaldım Allah yavrularımızın canına saglik versin de simariklik mi ediyorum. cildirmama ramak kalıyor. Bir de şimdi esimle aramızda saat farkı çok. Çocuklar istedikleri her zaman babalarina ulaşamıyor o yüzden de sinir olmuş durumdayim.
Dubai ye çok ucuz uçak biletleri oluyor. Tek gitsem Şubat tatilinde sıkılır miyim? Tek tatil yapanlar nasıl hissediyor.
İç dökmek istedim biraz.
Bu daha mantıklı. Ama başka il olacak en azında şöyle bir günü de carsı pazar gezmeye ayrılacak.Yerinizde olsam gezmeli yurt disi tatili yerine birkac gunluk spa tarzi bi otelde kalip kafami dinlerdim.
Ay evet ya harika fikirler bunlar Allah'ım lütfen lütfen....bosver yaaa arkadaşla tatil guzel ama tek ve kafa dinlemek de guzel. yillarin zaten coluk cocuga ayak uydurmakla gecmis . esinle dostunla gideceksin ona ayak uyduracaksin. hic gerek yok . yalniz tatil enn guzeli boyle zamanlarda
en basiti belki bir sokak müzisyeni seni etkileyecek. oturup o bitirene kadar kalmak, sonrasinda bir iki cumle kurmak isteyeceksin ama arkadasin sıkılacak, hadi hadi - bu son sarki sonra gidelim falan diyecek. ya da o kibarligindan bir sey diyemeyecek sen o sıkıldı diye kalkacaksin sonuna kadar dinlemeden
ya da onikiye kadar uyumak isteyeceksin hazir cocuk sesi olmayinca. arkadasinsa yeni bir ulkeye gelmişken gezmek isteyecek, seni uyandiracak vs vs vs...
yalnizlik mukemmel olur bence senin icin. podcast seviyorsan indiririsin kulakliginla dinlersin cok sıkılırsan ki niye sıkılacasin bes günde
Eşim çok karamsar, yıllık 2 tatile gidiyoruz. Da az geliyor bana, ara tatilde ankaraya gideceğiz. Eşime kalsa 1 gün gider döneriz. 3 güne zor ikna ettim ileride asgari ücret çalışırsa ne yapar diyor. Kafasını kullansın istiyorum ben. Yeterince yatırım yapıyorum çocuğa. Eğitimi için ilin en iyi okuluna gidiyor. Daha ne yapalımAyy yapmayın gerçekten. Ben mesela hep iyi gün parası biriktiririm misal maaştan bir gram oğlana bir gram benim tatile kafa dinlemeye diye
Mutlu anne mutlu çocuk demektir
Hayata bir kez geliyoruz yemeyip içmeyip gezmeyip kenara köşeye para atmanın anlamı yok kutu gibi evlere hapsolmayalım.
Geçen ay Disneyland için birikime başladım ki küçük küçük atıyorum hiç zorlamıyor
Neden eşinle değil de tek başına gittin mesela? Neler yaptığını da yazsaydın keşke. Eşin seni bırakıp Almanya Rusya falan yapsa konu açarsın boşanma sebebi mi diye. Sizin gibilerin seviyesi şeytanları aştı number one baba vallahi number one yaniiiHakediyorsun Ben de tek başıma İspanya'ya gitmiştim,çok güzeldi.Sizin de her şey gönlünüzce olsun ..
Kafaniz piril piril.Sen şuna eşimi aldatmak,başka şeylerin tadına bakmak istiyorum ama açığa çıkmamak için tatili bahane ediyorum desene? Neden yurt dışı mesela? İnsan çocuğundan neden sıkılır bir kere. Allah böyle kişilere fırsat vermesin inşallah
Kiskandiniz mi?Neden eşinle değil de tek başına gittin mesela? Neler yaptığını da yazsaydın keşke. Eşin seni bırakıp Almanya Rusya falan yapsa konu açarsın boşanma sebebi mi diye. Sizin gibilerin seviyesi şeytanları aştı number one baba vallahi number one yaniii
Kafa tasınızı açıp bi bakmak lazım içinde beyin mi var sünger mi diyeNeden eşinle değil de tek başına gittin mesela? Neler yaptığını da yazsaydın keşke. Eşin seni bırakıp Almanya Rusya falan yapsa konu açarsın boşanma sebebi mi diye. Sizin gibilerin seviyesi şeytanları aştı number one baba vallahi number one yaniii
Ayıp değil mi ? Bunlar nasıl itham ?Sen şuna eşimi aldatmak,başka şeylerin tadına bakmak istiyorum ama açığa çıkmamak için tatili bahane ediyorum desene? Neden yurt dışı mesela? İnsan çocuğundan neden sıkılır bir kere. Allah böyle kişilere fırsat vermesin inşallah
Abla peki sana bir soru eşim bana sürekli çık gez dolaş hatta tatillere git diyor ben onunla gezmek olmak isterken o bireysel sekilde yapmamı istiyor peki nen napicamNeden eşinle değil de tek başına gittin mesela? Neler yaptığını da yazsaydın keşke. Eşin seni bırakıp Almanya Rusya falan yapsa konu açarsın boşanma sebebi mi diye. Sizin gibilerin seviyesi şeytanları aştı number one baba vallahi number one yaniii
Kesinlikle. Güzel bir tatil yapın sonra buraya da yazın bize de fikir olsun. Heveslenen olsun bı adım olsun valla. Ek olarak ben zumbaya yürüyüş grubuna falan katoldım. Sevdiğiniz deyler varsa hobiniz eşiniz geldiğinde çocukları ona bırakıp yapın. Kendimize bakmalıyız. Günün sonunda çocuklar 18 olup evden uzaklaşacak biz geçen yıllara yanacağız. Kendi benliginizi de unutmazsak çocuklara da içten içe suç bulmayız . Kişisel tespitim bu yönde. Haftada bir iki saat kendine vakit ayırsa insan kimse ölmez yaniHepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar ya. İşte böyle birbirimizi destekleyip analigi saçını supurge etmekten çıkartacağız inşallah