- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Kimmis merak ettim
AA bence gidilir =) =)evanescence :)
Ben turkiyede olsam gelirdim seninleevanescence :)
Tek başıma sanırım eğlenemezdim ben ama bu kişiden kişiye göre değişebilir.. İstanbulda bi arkadaşınız falan yok mu?arkadaşlar çok sevdiğim bir şarkıcı türkiyeye geliyormuş ancak istanbulda. gidecek arkadaşım olacağını sanmam açıkçası sormadım da. tek başıma gitmek de imkansız gibi geliyor konser de stadyumda vip bilet almayı düşünüyorum ama yine de tıklım tıkış olur. uçakla gidip izleyip dönmek kalmadan mümkün olur mu acaba ya bilmiyorum
cesaret edemedim ya tek olmayı. hiç giden oldu mu böyle konsere vs tek?
Beraber gidelim
Ben turkiyede olsam gelirdim seninle
Git tek basina ne olacak , birileriyle de tanisirsin , eglenirsin , gece de bi otel ayarla kendine , ertesi sabah donersin sehrine
ayy en sevdiğimbeni de götürrr
Tek başıma konsere çok gittim, hatta yurt dışına bile gittim sırf bir ünlü için. Daha rahat ediyorum her zaman. “Yaa yoruldum oturalım, öff karnım acıktı yaaaa” diyen yok. Kafama göre bağırır çağırır eğlenir gelirim.
Durumun varsa güzel de bir otel ayarla kendine, yoksa da biletini biraz geç al direkt dönersin. Türkiyede olsam konserde buluşurduk.
Ben hep giderim hic de sorun olmadi.
Niye cekiniyorsunuz ki?
Senelerce Istanbul'da yalniz yasayip konserlere gittim. Taksim'den Kadikoy'den gecenin ucunde dordunde tek basima eve donerdim.istanbula önyargılıyım biraz, tekinsiz geliyor çok kalabalık olduğu için. türlü kötü şeyler orda olduğundan hep sanırım. ankara izmir olsa daha rahat olurdum.
ben de tam evanescencw mi diyecektimevanescence :)
Senelerce Istanbul'da yalniz yasayip konserlere gittim. Taksim'den Kadikoy'den gecenin ucunde dordunde tek basima eve donerdim.
Arkadas bulamadigim etkinliklere de konser vs gibi tek basima gittim gayet rahat.
Konser alanina yakin bir otel bulursunuz. Konser nerede bilmiyorum ama bu kadar kalabalik bir etkinlik çıkışı ıssız olmaz zaten. Hemen otelinize gidersiniz sabah da donersiniz. Zaten bu tip konserlere sehirdisindan gelen de cok olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?