tek başına konsere gitmek?

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
arkadaşlar çok sevdiğim bir şarkıcı türkiyeye geliyormuş ancak istanbulda. gidecek arkadaşım olacağını sanmam açıkçası sormadım da. tek başıma gitmek de imkansız gibi geliyor konser de stadyumda vip bilet almayı düşünüyorum ama yine de tıklım tıkış olur. uçakla gidip izleyip dönmek kalmadan mümkün olur mu acaba ya bilmiyorum

cesaret edemedim ya tek olmayı. hiç giden oldu mu böyle konsere vs tek?

Tek başıma sanırım eğlenemezdim ben ama bu kişiden kişiye göre değişebilir.. İstanbulda bi arkadaşınız falan yok mu?

O hala müzik yapıyo mu ya Kendimi çok yaşı hissettim.
İl dışından geliyorsanız dönüş uçağınızı geç saate alın, konserden çıkıp direkt havalimanına gidersiniz. Eğer konaklama imkanınız yoksa tabi. Yoksa en iyisi bir otelde oda ayarlamak, geceyi geçirip ertesi gün dönmek. Konser sonrası dönüş yolu çok yorucu olur.

Tek başıma konsere çok gittim, hatta yurt dışına bile gittim sırf bir ünlü için. Daha rahat ediyorum her zaman. “Yaa yoruldum oturalım, öff karnım acıktı yaaaa” diyen yok. Kafama göre bağırır çağırır eğlenir gelirim.

Durumun varsa güzel de bir otel ayarla kendine, yoksa da biletini biraz geç al direkt dönersin. Türkiyede olsam konserde buluşurduk.

Ben turkiyede olsam gelirdim seninle
Git tek basina ne olacak , birileriyle de tanisirsin , eglenirsin , gece de bi otel ayarla kendine , ertesi sabah donersin sehrine
ayy en sevdiğim beni de götürrr

ay gidelim valla :) gerçi ablama sordum o da pek sever sanırım birlikte gidebiliriz ya o zaman sorun kalkıyor ortadan sanırım ama du bakalım :) heyecan yaptım :)

Ben hep giderim hic de sorun olmadi.
Niye cekiniyorsunuz ki?

istanbula önyargılıyım biraz, tekinsiz geliyor çok kalabalık olduğu için. türlü kötü şeyler orda olduğundan hep sanırım. ankara izmir olsa daha rahat olurdum.

istanbula önyargılıyım biraz, tekinsiz geliyor çok kalabalık olduğu için. türlü kötü şeyler orda olduğundan hep sanırım. ankara izmir olsa daha rahat olurdum.
Senelerce Istanbul'da yalniz yasayip konserlere gittim. Taksim'den Kadikoy'den gecenin ucunde dordunde tek basima eve donerdim.
Arkadas bulamadigim etkinliklere de konser vs gibi tek basima gittim gayet rahat.

Konser alanina yakin bir otel bulursunuz. Konser nerede bilmiyorum ama bu kadar kalabalik bir etkinlik çıkışı ıssız olmaz zaten. Hemen otelinize gidersiniz sabah da donersiniz. Zaten bu tip konserlere sehirdisindan gelen de cok olur.

ben de tam evanescencw mi diyecektim okuduğumda aklıma o geldi :))

Valla ben sizle gelirdim ama benim için de uzak ayrıca maddi yönden sıkışığım.

Param olsaydı kesinlikle giderdim. Gittim de daha önce :) insan biraz değişik hissediyor ama şarkılar başlayınca herkes kaptırınca kendini siz de bağırıp çağırabilirsiniz.

konser çıkışı gitmek yorucu olabilir ama trafik falan... ah evanescence :) ergenken tişörtlerini giyerdim :) deli gibi dinlerdim

Geç kaldı biraz konser için

doğrudur benim çekincemden kaynaklı biraz

evet gideceğim kesinlikle koydum kafaya :) teşekkür ederim.

arena'daymış konser zaten sanırım sabiha gökçenden daha yakın olur değil mi istanbul hava alanı mı daha yakındır acaba pek istanbulu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…