aaa yesil pasaportun mu var?
ay ne yapacaksin o zaman dubaiyi:)
bence tam noel pazarı zamani, avrupanin bana göre ennn guzel günleri baslamak uzere. o yüzden hristiyan bir ulkeye gitmeni oneririm.
uygun derken skyscanner sitesini ac ulke sehrini sec gidilecek yere her yeri isaretle, tarihini belirsiz ya da hangi ay istersen genis zamanla onu isaretle. en uygun biletleri bulursun
ben bu noel pazari icin sana budapesteden bir bilet buldum mesela
Eki Görüntüle 3499245 wizzair ile 3000 tl gidis donus. ama bir sirt cantasiyla gidiyorsun. ucuz yollu havayolu sirketi oldugi icin. zaten birkac günlük tatil coluk yok cocuk yok. cok da esyaya gerek yok bence :))
budapeste coookk guzel bir sehir. kopruleri, nehirleri, kaleleri... gercekten harika. acikcasi ben cogu avrupa ulkesinden daha cok sevmistim. ama budapesteye kanin isinmazsa viyana da iki bucuk saat mesafede. oraya da ugrayabilirsin.
avrupada sehirlerarasi ulasim cok kolay. sadece otobusun kalkacagi yere emin olman gerekiyor. o yuzden internetten almani degil gidip otogardan almani öneririm
(bir kere sevgilim budapesteden otobusle gelecekti. bilette yazan yere gitti ama otobus falan goremedi. sordu etti yok yani. en sonunda kaçtı arabasi:) ucuz diye otobus bileti almisti olmayinca hem o yandi hem de son saniye ucak bileti aldi turkiyeye ) bak budapeste soyle bir yer bunu ben cekmistim fi tarihinde:))
Eki Görüntüle 3499251 su resim de netten parlemento binasi ve yuruyebilecegin kopru:)
Eki Görüntüle 3499250 nette kucuk bir arastirma yaptim noel pazari nasil diye, gayet de guzelmis
bence degerlendir. ben shengen olayindan tiksindigim icin 2017 ocaginda kapattim o defteri. nerede vizesiz ulke var ona gidiyorum. ama imkanım olsa macaristana, çekyaya, ispanyaya, italyaya ve ispanyaya tekrar gitmek isterdim