- Konu Sahibi esmergizmo
evanescence :)
Dağılmadı mı kız onlar
Ergenliğimin favori grubuydu tüm şarkılarını ezbere bilirdim hey gidi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evanescence :)
Ben iki kere gittim yeni havaalanina. Mecidiyekoydeki buyuk otobus duragindan (metrobusun cikisinda. Metroya da 5 dakika) normal halk otobusuyle iki bilet parasina-yani 6 liraya binebiliyorsun. Cok rahat ulasim.Yeni havalimanına daha gitmedim o yüzden kestiremiyorum. Yanıltmak istemem, bilen arkadaşlar yanıt verirse daha iyi olur.
Havaş'tan sonra hiçbirine ısınamadımBen iki kere gittim yeni havaalanina. Mecidiyekoydeki buyuk otobus duragindan (metrobusun cikisinda. Metroya da 5 dakika) normal halk otobusuyle iki bilet parasina-yani 6 liraya binebiliyorsun. Cok rahat ulasim.
Ozel otobus olarak da havaist kullanıyorlar. Hangi ilçeye ne kadar bakmak icin www.hava.ist burayi tiktiklayabilirsin:))
Dağılmadı mı kız onlar
Ergenliğimin favori grubuydu tüm şarkılarını ezbere bilirdim hey gidi
Ben iki kere gittim yeni havaalanina. Mecidiyekoydeki buyuk otobus duragindan (metrobusun cikisinda. Metroya da 5 dakika) normal halk otobusuyle iki bilet parasina-yani 6 liraya binebiliyorsun. Cok rahat ulasim.
Ozel otobus olarak da havaist kullanıyorlar. Hangi ilçeye ne kadar bakmak icin www.hava.ist burayi tiktiklayabilirsin:))
Geçti istemem gelmenizi,
Geçti istemem gelmenizi,
Yokluğunuzda buldum sizi,
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelmeyin artık neye yarar...
10 sene önce gelecektiniz 10...
Kırılmış bir evanescence hayranıyım![]()
kacmaz gıdılır :)evanescence :)
valla evet o sıralar gelseler süper olurdu zaten ben moody gittiğinden beri eskisi gibi de değiller.
en son baktığımda amy oğluna şarkı yazmıştı
Aynen cano eski halleri yok. Amy klasik anne moduna girdi. Saçları falan birkaç kez renk değiştirdi. Grubun eski havası yok. Nerde o eski evanescence. Amy'e benzemek için neler yapardık. Benim msn avatarlarım bile hep Amy idi, msn bağlantı adım bile evanescence şarkısı adıydı.10 sene evvel gelseler herhalde evden kaçar gidermişim. Şimdi bırak teki çift bile gitmem. Küskünüm, geçti bizden geçti ah ulan ah.
![]()
valla evet o sıralar gelseler süper olurdu zaten ben moody gittiğinden beri eskisi gibi de değiller.
en son baktığımda amy oğluna şarkı yazmıştı
Maddiyat el veriyorsa tanışma paketlisini al gideceksin madem değsin. Gitmişken "Cici'yi küstürmeyecektiniz ulan vicdansızlar" dersen paketin yarısı da bendenbenim de msn fotom amy idi yaa hem de senelerce. derslerde kızlar hep birlikte şarkılarını söylerdik hocaları delirtik falanne günlerdi ah ah.
valla kesinlikle ben de kaçar giderdim. aslında ben de o açıdan kırgınım zaten yeni şarkıları da çok eskilerin kopyası. ama benim için ölmeden önce yapılacaklar listemde olunca işte engel olamadım :)
golden circle bileti 200 tl ama tanışma paketli olanı 2 bin tlgözümü karartıp tanışma paketlisini alayım foto falan çekileyim diyorum ama bilemedim yaa
bi yandan da çok para
bi yandan da heyecan yaptım arada kaldım :)
Ay şey okudum konserle ilgili, lisede Evanescence dinleyenlerin şimdi anaokulunda çocuğu var demişler
O değil de şu grubun adını tek seferde, bir yere bakmadan yazamıyorum arkadaş ya![]()
Maddiyat el veriyorsa tanışma paketlisini al gideceksin madem değsin. Gitmişken "Cici'yi küstürmeyecektiniz ulan vicdansızlar" dersen paketin yarısı da benden![]()
Korkarım "Grup Hepsi dağılmasaydı"ya kadar gidecek bu mevzuay valla kendinin çocuğu bile kocaman oldu baksana
evaporation dan aklımda kaldı benim buharlaşma falan
ben vega için de aynı kırgınlığa sahibim yaaa o da başka bi mevzu![]()
Korkarım "Grup Hepsi dağılmasaydı"ya kadar gidecek bu mevzu![]()
aynenAynen cano eski halleri yok. Amy klasik anne moduna girdi. Saçları falan birkaç kez renk değiştirdi. Grubun eski havası yok. Nerde o eski evanescence. Amy'e benzemek için neler yapardık. Benim msn avatarlarım bile hep Amy idi, msn bağlantı adım bile evanescence şarkısı adıydı.10 sene evvel gelseler herhalde evden kaçar gidermişim. Şimdi bırak teki çift bile gitmem. Küskünüm, geçti bizden geçti, ah ulan ah. Şimdi Yıldız Tilbe dinliyorum hayat beni çok değiştirdi
![]()