- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
Hem de nasıl gidilir di... Anı biriktirmek için kimseye ihtiyaç duymayın
evet artık direkt o kafadayım anılar güzellikler kimse olmasa bile tek yapacağım yetti canıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasıl gidilir di... Anı biriktirmek için kimseye ihtiyaç duymayın
ben de tam evanescencw mi diyecektimokuduğumda aklıma o geldi :))
Valla ben sizle gelirdim ama benim için de uzak ayrıca maddi yönden sıkışığım.
Param olsaydı kesinlikle giderdim. Gittim de daha önce :) insan biraz değişik hissediyor ama şarkılar başlayınca herkes kaptırınca kendini siz de bağırıp çağırabilirsiniz.
konser çıkışı gitmek yorucu olabilir ama trafik falan... ah evanescence :) ergenken tişörtlerini giyerdim :) deli gibi dinlerdim
Geç kaldı biraz konser için![]()
Ataşehir'deki Ülker Sports Arena'ysadoğrudur benim çekincemden kaynaklı biraz
evet gideceğim kesinlikle koydum kafaya :) teşekkür ederim.
arena'daymış konser zaten sanırım sabiha gökçenden daha yakın olur değil mi istanbul hava alanı mı daha yakındır acaba pek istanbulu bilmiyorum
evanescence :)
Ataşehir'deki Ülker Sports Arena'ysa
Sabiha Gökçen'e inmek daha mantıklı olur.
Tek başına gidilir neden olmasın. Çok da güzel eğlenilir üstüne de o kafadan insanlarla tanışıp, arkadaş edinebilirsin.
İlk kasetimin grubu, sürekli aynı şarkıyı döner döner dinlerdim ağır ergenlik geçirmişimEylül kadar uzak tarihli planlar yapamadığım için konser bana yaramıyor
![]()
Yarın akşam tek başıma bir bara konsere gideceğim. Tabi konser yaşadığım sehirde. Ben de biraz çekimserim ama çekimser olduğum şeyleri illa yapmak gibi bir huyum var![]()
Ben ki tek başıma bir şey yapmayı sevmeyen sıkıcı bulan biri olarak kimse gelmiyorsa da çok sevdiğim bir şarkıcıysa kendim giderdim. Konseri kaçırmaktan iyidir yani bu da bir deneyim.
Ama yerinde olsam önce arkadaşlarıma sorarım, sormadan bilemezsin ki mutlaka isteyen vardır bence daha eğlenceli olur. Ama yoksa kendin gidersin
Tek başına gidersin problem olmaz. Konser çıkışı tekrar havalimanına gitmen problem olabilir geç kalma vs . O yüzden gerilmemek için o gece bir otelde kal. Volkswagen Arena önünden filan minübüsler geçer tenha bir yer değil. Ben tek başıma gitmiştim orada konsere ve gece vakti oradan karşıdaki evime gitmiştim. Ulaşım iyidir İstanbul'da sadece nereye nasıl gideceğini iyi bilmen gerekiyor.
Otel değil de ben devlet misafirhanelerinde öğretmenevlerinde kalıyorum genelde. Bunları tercih edebilirsin mesela. Hem güvenilir de olur.hmm civarda güvenilir otellerden önerdiğiniz var mı? evet gece vakti dönmesi zor olur gibi geldi bana da ama oteller de biraz kasıcı hiç tek başıma kalmadım ya![]()
Tek basima konsere de giderim tiyatroya da,restorana da giderim kamp yapmaya da,bambaska bir ulkeye de...
Kendimi cok seviyorum. Bence benden daha eglenceli ve kafa dengi biri yok etrafimda:))
Git mutlaka. Torunlarina anlatirsin