Tanışalım kızlar

Bizim bir tanıdıkjsjsıd Nizip'te yaşıyor yazık ya öyle bir bahsediyor ki çok üzülüyorum.

Çalışmıyorsanız, "sağlık çalışanıyım" ifadesini kullanmamalısınız; yanlış bilgi vermiş oluyorsunuz.
Bir mesajda bölümü bitirmeme bir dönem kaldı demiştim aynı soru tekrar tekrar gelince aynı cevabı veremiyorum bende.

Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim Rabbimin izni ile çok mutlu olasın

Karadeniz de akrabalarım var onların yanına gitmeyi düşünüyoruz o tarafları daha çok seviyoruz.
Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Haklısınız organ mafyası çetesi olmak kolay değil.
Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsın

Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsın
Bir kaç senedir bildiğim bir siteydi ama bugün üye oldum pek bilmiyorum. Linki var mı oranın nasıl girebilirim oraya ?

Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim Rabbimin izni ile çok mutlu olasın
Amin inşallah. Derdim düğün dernek değil ona daha zamanımız var. Sohbet edecek birilerini bulmaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…