Tanışalım kızlar

Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay yasminsay Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size. 😂
Bizim bir tanıdıkjsjsıd Nizip'te yaşıyor yazık ya öyle bir bahsediyor ki🤣🤣 çok üzülüyorum.

Çalışmıyorsanız, "sağlık çalışanıyım" ifadesini kullanmamalısınız; yanlış bilgi vermiş oluyorsunuz.
Bir mesajda bölümü bitirmeme bir dönem kaldı demiştim aynı soru tekrar tekrar gelince aynı cevabı veremiyorum bende.

6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)
Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim 🌿 Rabbimin izni ile çok mutlu olasın

Karadeniz de akrabalarım var onların yanına gitmeyi düşünüyoruz o tarafları daha çok seviyoruz.
Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. 😁

Haklısınız organ mafyası çetesi olmak kolay değil.
Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsın 👌

Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsın 👌
Bir kaç senedir bildiğim bir siteydi ama bugün üye oldum pek bilmiyorum. Linki var mı oranın nasıl girebilirim oraya ?

Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim 🌿 Rabbimin izni ile çok mutlu olasın
Amin inşallah. Derdim düğün dernek değil ona daha zamanımız var. Sohbet edecek birilerini bulmaktı.

Back
X