• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. 😁
Gülmek istemiyorum ya başıma gelirse diye. Bazı yorumlarda komik ve şaşırdım butonu yerine üzgünüm butonunu kullanıyorum. Şaşırma başına gelir,gülme başına gelir diye diye sanal ortamda bile kendimi tutmaya çalışıyorum. 😕

Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. 😁
Memleketine çok bağlı birisi zaten. Ailecek öyleler. Ama içinde Karadeniz hayranlığı var onun da o tarafta tanıdıkları var o sebeble istiyoruz.

Gülmek istemiyorum ya başıma gelirse diye. Bazı yorumlarda komik ve şaşırdım butonu yerine üzgünüm butonunu kullanıyorum. Şaşırma başına gelir,gülme başına gelir diye diye sanal ortamda bile kendimi tutmaya çalışıyorum. 😕
Ya niye anlatmıyorsunuz?

Bir kaç senedir bildiğim bir siteydi ama bugün üye oldum pek bilmiyorum. Linki var mı oranın nasıl girebilirim oraya ?

Dışardan ( sanırım AÖF ) üniversite okuyorsunuz; "işimi Antep'e alacağım"la anlatmak istediğiniz , orada iş arayacağınız mı ?

Ne işle meşgulsunuz da Nizip ilçesine aldıracaksınız işinizi?

Sağlık çalışanıyım.

Bir mesajda bölümü bitirmeme bir dönem kaldı demiştim aynı soru tekrar tekrar gelince aynı cevabı veremiyorum bende.

Sorulan sorular aynı değil. "Şu anda çalışmıyorum, X bölümünde okuyorum vb" şeklinde de cevap verebilirsiniz.

Back