Tanışalım kızlar

Kadınları toplayıp götüren yabancı bir otobüs geri mi getirir bu devirde? O dediğini görmek de seçenekler arasında tabi.
Kimse rastgele bir otobüse binecek durumda değildir herhalde

Ben olurum seninle arkadas boyle netten tanistigim bi kiz arkadasim var whatsapta ekli yillar evvel eklemistim duruyor cok sıkı kanka degiliz ama yillardir ara ara konusuruz

Ben olurum seninle arkadas boyle netten tanistigim bi kiz arkadasim var whatsapta ekli yillar evvel eklemistim duruyor cok sıkı kanka degiliz ama yillardir ara ara konusuruz
Yani fikirlerimiz ve düşünce yapımız birbirine uyumlu ise bende kalıcı sohbet edebileceğim birisini aradığım için başlık açtım. Çok memnun olurum..

Nizip mi?
Hemde İstanbul’dan mı oraya gidecek?

Diyeceğim birkaç şey var, kendimi 1950’li medeniyetten yoksun yıllarda oraya gitmiş gibi hissettim.
Tv’de ya da nette gördüğümüz Antep hayali yerle yeksan oldu.

Babam bana Antep’i beğendin mi, güzel mi? diye sordu.

O bile anlattıklarım karşısında hayal kırıklığına uğradı.

Şaşırdım yani suriyelilerin sayısının çok olduğunu falan duymuştum ama ne gibi olumsuzluklar var ?

Şaşırdım yani suriyelilerin sayısının çok olduğunu falan duymuştum ama ne gibi olumsuzluklar var ?
2 gün wc çıkmadım, kabız oldum eve gelince zeytinyağı ve bekunise sarıldım desem?

Wc evin dışında desem?

Her tarafta Suriyeli, Kürtçe ve Arapça konuşanlar desem?

Buram buram ciğerleri delen zeytinyağı ve zeytinden üretilen yakıtın kokusu desem?

Tek ağaç göremedim, her yer bitişik ve çatısız ev desem?

Sürekli meraklı bakışlar altında gezmek desem?

Daha da ekleyecek çok şey var 2 günde gördüğüm. Mecburiyetten gittim, bir daha gider miyim?

Hayır.

Bizim de köyde ki evde wc evin dışındaydı zaten bunu çoğu köylerde ya da köyleşmiş yerlerde olan bir durum ama alışık olunmayan durumlar olmuş tabi.

Sevgilinizle nasıl tanıştınız ? Siz İstanbul'da yaşıyorsunuz; sevgiliniz ise Nizip'te yaşıyor. Son 6 yıl içinde yüz yüze ne kadar görüştünüz ?
Biz bir fuarda tanıştık. Arada görüşmediğimiz zamanlar oldu hep sabit konuşmadık. Son 2 senedir ciddi düşünüyoruz. Defalarca kez buluştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…