Gülmek istemiyorum ya başıma gelirse diye. Bazı yorumlarda komik ve şaşırdım butonu yerine üzgünüm butonunu kullanıyorum. Şaşırma başına gelir,gülme başına gelir diye diye sanal ortamda bile kendimi tutmaya çalışıyorum.Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Memleketine çok bağlı birisi zaten. Ailecek öyleler. Ama içinde Karadeniz hayranlığı var onun da o tarafta tanıdıkları var o sebeble istiyoruz.Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Dostluk her zaman bakidir , bak ne güzel kaç kişi yazmışAmin inşallah. Derdim düğün dernek değil ona daha zamanımız var. Sohbet edecek birilerini bulmaktı.
Ya niye anlatmıyorsunuz?Gülmek istemiyorum ya başıma gelirse diye. Bazı yorumlarda komik ve şaşırdım butonu yerine üzgünüm butonunu kullanıyorum. Şaşırma başına gelir,gülme başına gelir diye diye sanal ortamda bile kendimi tutmaya çalışıyorum.
Evet hepsinden Allah razı olsun iyi kötü muhabbet ediyorlar. Herkes mutlu olur inşallah.Dostluk her zaman bakidir , bak ne güzel kaç kişi yazmışdünya , sevgi ile dolsun taşsın!
Koca bulabilen evlencekDüğüne giden geri dönmüyor anladığım kadarıyla.
Aaaa yaşayan anlatsın dedim ya anacım.Ya niye anlatmıyorsunuz?
Çok masumsun.Koca bulabilen evlencek
Yoh yohh. Yaşayan yoh işte anlatın biriniz. Duyanlar duymayanlara anlatsın işte.Aaaa yaşayan anlatsın dedim ya anacım.
Bir kaç senedir bildiğim bir siteydi ama bugün üye oldum pek bilmiyorum. Linki var mı oranın nasıl girebilirim oraya ?
Yaaa 3ün 1i gibi bir şey mi vardı da anlamadım.Çok masumsun.
Cansın canMizah Geyik Sohbeti
Hayrete düşüren, gözlerinize inanamadığınız, yada gözlerinizden yaş getiren pek çok ilginç resimler ve videolar. Komik Yazılar, İlginç Videolar, Komik ve İlginç Fotoğraflar, Fıkralar, Karikatürlerwww.kadinlarkulubu.com
Düğüne giden geri dönmüyor anladığım kadarıyla.
Teşekkür ederim.Mizah Geyik Sohbeti
Hayrete düşüren, gözlerinize inanamadığınız, yada gözlerinizden yaş getiren pek çok ilginç resimler ve videolar. Komik Yazılar, İlginç Videolar, Komik ve İlginç Fotoğraflar, Fıkralar, Karikatürlerwww.kadinlarkulubu.com
Dışardan ( sanırım AÖF ) üniversite okuyorsunuz; "işimi Antep'e alacağım"la anlatmak istediğiniz , orada iş arayacağınız mı ?
Ne işle meşgulsunuz da Nizip ilçesine aldıracaksınız işinizi?
Sağlık çalışanıyım.
Bir mesajda bölümü bitirmeme bir dönem kaldı demiştim aynı soru tekrar tekrar gelince aynı cevabı veremiyorum bende.
Kadınları toplayıp götüren yabancı bir otobüs geri mi getirir bu devirde?Yaaa 3ün 1i gibi bir şey mi vardı da anlamadım.
Ben o yönden düşünmemiştim.Kadınları toplayıp götüren yabancı bir otobüs geri mi getirir bu devirde?O dediğini görmek de seçenekler arasında tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?