- 19 Ocak 2023
- 70
- 44
- 8
- 22
Henüz çalışmıyorum. Çalışsam zaten bütün hastane ile aramı yapmaya çalışırımŞu anda aktif çalışan bir kadınsanız; işyerinden tanıyıp, arkadaşlık ettiğiniz arkadaşlarınız yok mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz çalışmıyorum. Çalışsam zaten bütün hastane ile aramı yapmaya çalışırımŞu anda aktif çalışan bir kadınsanız; işyerinden tanıyıp, arkadaşlık ettiğiniz arkadaşlarınız yok mu ?
:)O bizden takı niyetine organ alacakmış
QueenGenepil haklıyım galiba. Güldü bana
Hangi şehre mesela?Nizip de ne olup olmadığını bilmiyorum. Ama benim eşim köy tarafında. Farklı bir şehire de gitmeyi düşünüyoruz orada pek kalıcı kalmayız.
Sağlık çalışanıyım.
Henüz çalışmıyorum. Çalışsam zaten bütün hastane ile aramı yapmaya çalışırım
Bizim bir tanıdıkjsjsıd Nizip'te yaşıyor yazık ya öyle bir bahsediyor ki çok üzülüyorum.Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size.
Bacım İstanbul'dan nasıl geleyim.. daha semtten semte geçemiyorumAntep'te düğün inşallah. Toplaşıp gelin
Anlatın lan yeter.Bizim bir tanıdıkjsjsıd Nizip'te yaşıyor yazık ya öyle bir bahsediyor ki çok üzülüyorum.
Yaşayan anlatsın.Anlatın lan yeter.
Anlatın lan yeter.
Bir mesajda bölümü bitirmeme bir dönem kaldı demiştim aynı soru tekrar tekrar gelince aynı cevabı veremiyorum bende.Çalışmıyorsanız, "sağlık çalışanıyım" ifadesini kullanmamalısınız; yanlış bilgi vermiş oluyorsunuz.
Karadeniz de akrabalarım var onların yanına gitmeyi düşünüyoruz o tarafları daha çok seviyoruz.Hangi şehre mesela?
Haklısınız organ mafyası çetesi olmak kolay değil.QueenGenepil haklıyım galiba. Güldü bana
Şimdi aklıma şey geldi: Bursalı anneme babama, Sakaryalı yasminsay a Nizip şoku.Bizim bir tanıdıkjsjsıd Nizip'te yaşıyor yazık ya öyle bir bahsediyor ki çok üzülüyorum.
Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim Rabbimin izni ile çok mutlu olasın6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)
Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.Karadeniz de akrabalarım var onların yanına gitmeyi düşünüyoruz o tarafları daha çok seviyoruz.
Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsınHaklısınız organ mafyası çetesi olmak kolay değil.
Azcık anlat yasminsay gelene kadar yaHiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bir kaç senedir bildiğim bir siteydi ama bugün üye oldum pek bilmiyorum. Linki var mı oranın nasıl girebilirim oraya ?Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsın
Amin inşallah. Derdim düğün dernek değil ona daha zamanımız var. Sohbet edecek birilerini bulmaktı.Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim Rabbimin izni ile çok mutlu olasın