• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalım kızlar

Yazdıklarınıza bakarsak bayağı çaresiz gibisiniz. Düğüne çağıracak adam arıyorsunuz buradan yahu. İstanbul gibi yerde bile arkadaşınız, çevreniz yokmuş. O kadar sosyalleşme imkanı varken. Nizip’te düşünemiyorum. Allah yardım etsin. yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nizip’le ilgili anılarını anlarsın bir ara size. 😂
Bizim bir tanıdıkjsjsıd Nizip'te yaşıyor yazık ya öyle bir bahsediyor ki🤣🤣 çok üzülüyorum.

Çalışmıyorsanız, "sağlık çalışanıyım" ifadesini kullanmamalısınız; yanlış bilgi vermiş oluyorsunuz.
Bir mesajda bölümü bitirmeme bir dönem kaldı demiştim aynı soru tekrar tekrar gelince aynı cevabı veremiyorum bende.

6 yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse evleneceğiz. Ama hiç sohbet edecek kız arkadaşlarım yok. Bir çevrem yok. Kitap okuyan , film izleyen , ibadetlerini yerine getiren bir bayanım. Düğünüme çağıracak birisi olsa ne güzel olur :)
Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim 🌿 Rabbimin izni ile çok mutlu olasın

Karadeniz de akrabalarım var onların yanına gitmeyi düşünüyoruz o tarafları daha çok seviyoruz.
Hiç sanmıyorum bir Niziplinin başka şehre yerleşeceğini. Oraya gittiğinizde, daha iyi tanıdığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. 😁

Haklısınız organ mafyası çetesi olmak kolay değil.
Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsın 👌

Bak burada geyik bölümü var orda topikler var orada takılabilrsin. Muhabbetin güzel alınmıyorsun da. Kafa kızsın 👌
Bir kaç senedir bildiğim bir siteydi ama bugün üye oldum pek bilmiyorum. Linki var mı oranın nasıl girebilirim oraya ?

Buradan otobüs kaldırdın da bacım gelmeyen oldu mu .. yanındayız her daim 🌿 Rabbimin izni ile çok mutlu olasın
Amin inşallah. Derdim düğün dernek değil ona daha zamanımız var. Sohbet edecek birilerini bulmaktı.

Back