TAMPON :(

aa aaa ciddi ciddi yan etkileri de var yani. ben panik atağım. tampon takıp acile kaldırmasınlar beni sonra

Gene bir cehalet. Yan etkiyi gec 4 saatten fazla durursa toksik şok yapabilir.

Konu sahibi sık degistirirsen hicbisey olmaz. Ben hep tampon kullaniorum 18 yasindan beri 11 yıldır kullaniorum cok rahattir.

Normal zamanlarda da kullandıgım oluyor rahatsız etmiyor birkaç saatte 1 değişirsiniz

Ben çok denedim kullanmayı, çeşitli boylarından aldım ama en kucugu bile acıtıyor, Rahat yuruyemiyorum, hep hissediyorum.Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.

Itemiyorum, girmiyor kayganlastirici da denedim olmuyor. Bu arada evliyim, vajinismus vs oyle bir sorunum yok. Kafayi yicem. Vucut tamponu gorunce kasiliyor sanki.

Hissedenler muhtelemen tam yerleştiremiyor güZelce itince yavaş yavas içerde şişiyor ama hissedilmiyor yani

Ilk kez kullanacaksanız normal boy alın. Kullanımı çok rahat insan regl olduğunu bile unutuyor. Sadece çok dikkat edin 4 saatte bir değiştirin. Bir de arada bir çamaşırınıza bakın leke varsa dolmuş demektir o zaman da değiştirin.

Tampon çok konforlu bir alternatiftir. Senelerdir kullanırım.3-4 saat arayla değiştirin. Rahat edersiniz.

Itemiyorum, girmiyor kayganlastirici da denedim olmuyor. Bu arada evliyim, vajinismus vs oyle bir sorunum yok. Kafayi yicem. Vucut tamponu gorunce kasiliyor sanki.

Tampax deneyin

Ob el ile itiliyor ve kaygan değil

Tampax kendi aplikatörü ile itiliyor hem de plastik girişte kaygan

Bence daha pratik

Hissetmemek lazım hissediyorsanız yeterince gitmemiş oluyor

tampon kullanıp ölen insanlar okuduktan sonra ben cesaret edemezdim. Ama uzun süre tutmamanız gerekiyor sanırım.

Tampax deneyin

Ob el ile itiliyor ve kaygan değil

Tampax kendi aplikatörü ile itiliyor hem de plastik girişte kaygan

Bence daha pratik

Hissetmemek lazım hissediyorsanız yeterince gitmemiş oluyor
Evet, onu da deneyim. Pedi his sevmiyorum hışır hışır. Insallah onu kullanabilirim.

Canim iki sene onceki tatilde ben de oyle olmustum hatta sanirim bu yil da denk gelecek. Tamponun kullanimi cok rahat koyduktan sonra hissetmiyorsun bile sizdirma vs. Hic olmuyor.

bende son bikaç aydır kullanıyorum adetlerimin ilk günleri çok yoğun oluyo pedten hep çamaşırıma geçiyo her ay geçen oda arkadaşım uyardı beni (erkek kendisi) baktım oomuyo dedim tampon kullanıyım bikaç denemede çok rahatsız etti hissediyordum içimde bişi olduğunu sonra netten araştırdım çok içeri itmediğimi anladım içine iyice yerleştirince Allahım dedim bu nasıl bi rahatlık bu zamana kadar neden kullanmamışım dedim

ya sadece çok korktuğum için kullanmıyorum, toksik şok diyen mi ararsın, zehirlenme diyen mi ararsın, kaydı gitti diyen mi ararsın neyse konu iyi olmuş aydınlanıyorum.. :)

Ben bir tatile denk geldiğinde 2-3 gün kullanmak zorunda kalmıştım.Sızıntı tehlikesi yok ama insan hissediyor yani biraz rahatsız oluyor.Uzun süre kirli tutmazsan hiçbir risk yok.3 saati geçirmez değiştirirsin.Hapla düzenini bozmandan daha iyidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…