- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.864
- 773
- 44
- Konu Sahibi misishippi
-
aa aaa ciddi ciddi yan etkileri de var yani. ben panik atağım. tampon takıp acile kaldırmasınlar beni sonra
Ben çok denedim kullanmayı, çeşitli boylarından aldım ama en kucugu bile acıtıyor, Rahat yuruyemiyorum, hep hissediyorum.Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.
Itemiyorum, girmiyorkayganlastirici da denedim olmuyor. Bu arada evliyim, vajinismus vs oyle bir sorunum yok. Kafayi yicem. Vucut tamponu gorunce kasiliyor sanki.
+10000Dünyanın en rahat şeyi tampon yahu, hiçbir şey olmaz ve hiç hissetmezsiniz bile. .
Bir iki defadan sonra alisirsiniz inanin cokkk rahat hele bu sicaklardaben uyuzum işte. keşke biraz gaddar olsam.
Itemiyorum, girmiyorkayganlastirici da denedim olmuyor. Bu arada evliyim, vajinismus vs oyle bir sorunum yok. Kafayi yicem. Vucut tamponu gorunce kasiliyor sanki.
Evet, onu da deneyim. Pedi his sevmiyorum hışır hışır. Insallah onu kullanabilirim.Tampax deneyin
Ob el ile itiliyor ve kaygan değil
Tampax kendi aplikatörü ile itiliyor hem de plastik girişte kaygan
Bence daha pratik
Hissetmemek lazım hissediyorsanız yeterince gitmemiş oluyor
Canim iki sene onceki tatilde ben de oyle olmustum hatta sanirim bu yil da denk gelecek. Tamponun kullanimi cok rahat koyduktan sonra hissetmiyorsun bile sizdirma vs. Hic olmuyor.Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Cok uzun kalırsa kan birikip zehirlenme yapabiliyormus. 1-2 gün icerde unutanlar var.tampon kullanıp ölen insanlar okuduktan sonra ben cesaret edemezdim. Ama uzun süre tutmamanız gerekiyor sanırım.
Bu tamponun sucu degil ama unutanlarin sucu malesef :)Cok uzun kalırsa kan birikip zehirlenme yapabiliyormus. 1-2 gün icerde unutanlar var.
tampon kullanıp ölen insanlar okuduktan sonra ben cesaret edemezdim. Ama uzun süre tutmamanız gerekiyor sanırım.
Yuh 1-2 gün nedir?Cok uzun kalırsa kan birikip zehirlenme yapabiliyormus. 1-2 gün icerde unutanlar var.
düşünsene, cenaze de tampondan gitti rahmetli diyorlar
Yuh 1-2 gün nedir?
Of sorma felaketKonuşuyoruz ama Allah korusun ya. Ben pede devam ediyorum. Pişik de olsam ped
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?