Yaz icin tatil planlarim.

En rahat dönemi bence. Biz çok gittik bebeklerle, hamileyken falan, 3 aylıkken de 1 yaşındayken de yani her sene gideriz biz. Zaten denizde vs yoruluyorlar arabalarında uyuyorlar, yoruldukları için yemek de yiyorlar, hele sadece emen bebekse ohh misss çok rahat oluyor ben kesinlikle tavsiye ederim. Kendi ailemle de ayrı gidiyorum onlar özellikle çocukları severken ben dinleniyorum 😅 ama dayım vs gitmem. Annem bacılarım abilerim yengemler vs gideriz . Diğer türlü rahat etmem.

Ayrıca Antalyanın neredeyse her bölgesine gittim mis gibi deniz esiyor bebişlerim arabada ya da şezlongda mayoyla uyurken biz ya yüzüyoruz ya da dinleniyoruz mesela.

Normal bir çocuklu insan için en kolay tatil bebek olduğu zamanlar. Arada uykuları da oluyor mis gibi takılıyorsun. Ama normal insanlar için. Sen muhtemel bebeği birilerine kilitleyip uyumayı planlıyorsun😂😂
Gerilim müziği çalıyor . Nur uyanıp siteye girince hepimize saydıracak

Merhabalar arkadaşlar benim için tatil meselesi önemli bir konu bebeğim ağustos da tam 1 yaşında oluyor bu detayı verme sebebim eşim Eylül'de ilk haftasında izne çıkıyor ve biz şimdiden tatil için otel bakmaya başladık Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama bebeğimle zor olurmu tatil kafamda çok soru işareti var çünkü bizimle birlikte bütün gün sıcakta duramaz ki öğle uykusu nasıl olacak ve şuan dişlerinden bebeğim sabah 4 te 5 te hatta bazen 6 da uyudugu bile oluyor sonrada akşam 4 e kadar uyuyor tabi. Neyse geçen sene ailemle tatile katilamadim hamile olduğum için bu sene kök ailem (dayimlarda var) villa kiralama teklifi ettiler eşim ben gitmem ailecek gidelim diyor bebekle zor olur bu sene hep birlikte gidelim dedim kabul etmiyor otele gitmek istiyorum diyor şimdi bunlara bu teklifi ettim otel pahali gelemeyiz biz diyorlar. 1 yaş bebekle tatil zor olur mu sizce ne yapmam lazım eşimi ikna edeyim mi ailecek mi bir tatile çıkalım.
3 aylık bebeyle de gittim tatile, 1 yaşla da 9 yaşla da.... Zor olsun isterseniz zor olur. Ayrıca dayılarla gitme fikri daha zor bence. Sürekli birilerine uymak zorunda kalacaksınız, oysaki sizin kendinize göre rutin oluşturup tatilinizi ona göre yürütmeniz daha sağlıklı olacaktır. Çocuğu kendi haline bırakırsanız gecesi gündüze karışır ki sizinki biraz öyle olmuş. Yaza kadar vakit var uyku saati, yeme saati daha düzene sokarsanız, tatilde rahat geçer.

Merhabalar arkadaşlar benim için tatil meselesi önemli bir konu bebeğim ağustos da tam 1 yaşında oluyor bu detayı verme sebebim eşim Eylül'de ilk haftasında izne çıkıyor ve biz şimdiden tatil için otel bakmaya başladık Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama bebeğimle zor olurmu tatil kafamda çok soru işareti var çünkü bizimle birlikte bütün gün sıcakta duramaz ki öğle uykusu nasıl olacak ve şuan dişlerinden bebeğim sabah 4 te 5 te hatta bazen 6 da uyudugu bile oluyor sonrada akşam 4 e kadar uyuyor tabi. Neyse geçen sene ailemle tatile katilamadim hamile olduğum için bu sene kök ailem (dayimlarda var) villa kiralama teklifi ettiler eşim ben gitmem ailecek gidelim diyor bebekle zor olur bu sene hep birlikte gidelim dedim kabul etmiyor otele gitmek istiyorum diyor şimdi bunlara bu teklifi ettim otel pahali gelemeyiz biz diyorlar. 1 yaş bebekle tatil zor olur mu sizce ne yapmam lazım eşimi ikna edeyim mi ailecek mi bir tatile çıkalım.
15 aylık bebeğim var ağustos ayında Antalya’ya asla gitmezdim o sıcakta.Uykuları 1 yaş civarı teke düşebiliyor bizim uyku teke düşmüştü.Yürürse de zor emeklese de zor her ikisi de bana göre zor tatil için bebeğim zor bir bebek değil ama tek başına tatile gitmeye alışık birileri için ilk tatil bebekle sor olacaktır diye düşünüyorum.Ben kesinlikle ağustos ayında Antalya tercih etmezdim

Bu arada diş partisi yaptınız mı akrabalarınız altın taktı mı ben o konuyu çok merak etmiştim

Bence tatilden daha önemli mevzular var şu an benim de cocuğumun uyku saatleri kötü çok az uyur. Ama yine de gece yatakta olmalı dişten sızlansa da. 1 yaş civarı günde 2 uyku yapıyor olacaktır. 7 8 uyanış öğleden önce bir uyku öğleden sonra bir uyku 9 gibi yatış olsa. Tabi süreler uzayabilir ama en kötüsünden gidiyorum. Zaten öğle sıcağında çıkılmaz. Öğle sonrası uykusu plaja denk getirilebilir. Sırayla denizr girer akşama kadar kalabilirsiniz. Uyku teke düşerse de öğle uykusunu yaptırır sonra plaja geçersiniz uygun saatlerde.

Benim bebekle tatil gibi bir deneyimim olmadı ama antalya otelleri 2 hatta 3 kücük bebekli Rus turistlerle dolu oluyor hem şaşırıyor hem takdir ediyorum. Ki gördügüm şey babalar da en az anneler kadar ilgili ve bebekleri hiç bizimkiler gibi değiller. Mis gibi tatillerini yapıyorlar.

Bence tatilin çocukla en keyifli zamanı 1 yaş 😂 Ben çok sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama çok keyfinize düşkünseniz onu bilemem. Bazı zevklerden taviz vermeniz gerekebilir. Biz mesela sabah erken uyandığı için bebeğim erkenden denize girmiştik, yorulmuştu. Öğlen zaten çok sıcak olduğu için o süreyi uyuyarak geçirmişti. Sonrasında yine attık kendimizi denize mğleden sonr. Akşam da tosuncuk uyurken bebek arabasında gayet keyifle gezmişitk

eee kedin ne olacak Nur

birde nedir öyle sülalecek tatil falan
1 yaş iken daha da rahatlar bebiş
eşiniz yerinde olsam bende yazlıklı dayı ile falan tatile gitmek istemem

• Beğen
Reactions: Gao
Tatilde Dayılar ne alaka.. Sülale ile kuyruk kuyruğa gezmeye gerek yok.

Eşiniz çok haklı adam eşiyle, çocuğuyla keyifli bir tatil yapmak istiyor..

Bir yaş bebeğiyle daha rahat edersiniz.

Eşinizle birlikte yaparsınız her şeyi Önemli olan çekirdek aileniz ile bağlarınızı, anılarınızı kuvvetlendirmeniz.

6 ay, 9 ay dönemi çocuklarımla gittim. Bence biraz bebege de bağlı tatilin nasıl geçeceği. Ben 6 aylik bebekle zorlanmistim ama 9 aylikken 2.cocugumla gittiğimde inanılmaz rahattik. Biraz şans işi sanırım. Şimdi mesela 2 cocuk biri 1.5 yas yurtdışı deneyecegim. İyi düşünüyorum inşallah sıkıntısız geçer. Ama annemden tatilde destek aldığım da oldu. Onun rahatlığı çok başkaydı, kafama göre hareket edebiliyordum. Kalabalık dayı yenge falan değil de annenizle gitme şansınız varsa o belki değerlendirilebilir.

sulaleyle villa bebekle daha kolay olur, annene kitlersin uyuyunca basinda bekleyen olur daha rahat edersiniz. ama esin istemiyorsa o tatil ona eziyet olur.
bence onun istemediği bir seye adami zorlama. sonra seneye o da annesiyle tatil ayarlar bin pisman olursun

Dişi o zamana kadar rahatlar zaten yeni diş çıkartmazsa. Biz otel tatilini zemin katta oda tutarak yaptık. Kameramızı karartma perdemizi götürdük. Akşam çocuğu uyutup odaya yakın restorana gittik oturduk kahvemizi çayımızı içtik. Denize havuza dönüşümlü girdik. Gündüz uykusunu ben uyuttum bir eşim bekledi bir ben bekledim. Gayette güzel tatil yapabildik. Bazı akşam geç yatırdık kids cluba götürdük. Eğlendi oda illa yanımızda birilerini aramadık. Tatilden ne beklediğinize bağlı biraz. Ama çekirdek aile tatilini tercih ederim sülalece gitmektense.

Oğlum 7 aylıkken ilk tatilimizi yapmıştık. Oteli çok sevdi. Gece uyumayan çocuk otelde uyuyordu. Uyku saatlerini kaçırmadım. Öğle gidip odada uyuduk. Gayet güzel oluyor eşinizle gidin

Back
X