- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi misishippi
-
Yeterince itmiyorsundur.Ben çok denedim kullanmayı, çeşitli boylarından aldım ama en kucugu bile acıtıyor, Rahat yuruyemiyorum, hep hissediyorum.Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.
sıfır sızıntı hıc yok gıbı bır hıs sadece çıkarırken genişlediği için hissediyorsunuz o kadar...Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Off sormayın ben de regl günlerinde rahatsız hissediyordum kendimi,kaygım sızarsa bi yere geçerse filanmış resmen,hatta yoğun regl oldugum günün akşamında dışarı çıktık kısa bi elbiseyle, gündüz o kadar rahat gecti ki yine tampon kullandım,fiyatı da içinde 16 tane vardı 10 liraydı,markası da o.b diye bi markaydı,açık yazayım da bunu deneyin bari :) deniycem deyince sorumluluk hissettim :)tamponu hiç kullanadım nasıl bişey onu bile bilmiyorum. ama şu yorumlarınız beni cezbetti şu sıcaklarda ped berbat bişey. ilk fırsatta denemek istiyorum
Doğru yerleştirirsen hiasetmiyorsun dediğim gibi. Ama korkma ucunda bırakma biraz içeri ittirmek gerekiyor yoksa varlığını hissediyorsun. Çıkarırken de hafif ıkınarak ipinden çekince geliyor hemen.tamponu hiç kullanadım nasıl bişey onu bile bilmiyorum. ama şu yorumlarınız beni cezbetti şu sıcaklarda ped berbat bişey. ilk fırsatta denemek istiyorum
Itemiyorum, girmiyorYeterince itmiyorsundur.
Kullandım. Tampon sıkıntı vermez hatta hiç yokmuş gibi.Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Kücük boylarida var hahaha acaba gercekten elinizdeki tampon mu suan spühe ettimKızlar bu çok uzun ama ya nasıl yaşayacam bununla. kendimi çubuğa geçirilmiş elma şekeri hissetçem gibi geliyo
Kücük boylarida var hahaha acaba gercekten elinizdeki tampon mu suan spühe ettim
yoğun günler için süper boy, azalan günler için küçük boy diyor ama. benim yeni başladı. şakır şakır.
süppper boyOFFFFF
Olmadi mi simdi yani? Bakin tuvalete oturun. Bacaklarinizi acin. Daha rahat olur. Yada cömelin bacaklarinizi ayirarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?