TAMPON :(

ilk takarken yok ben bunla duramam demiştim ama hiç öyle olmuyor unutuyorsunuz hemen orada olduğunu. sızdırma yapmıyor merak etmeyin ama denizden çıkınca çıkarın hemen. iyi eglenceler

sıfır sızıntı hıc yok gıbı bır hıs sadece çıkarırken genişlediği için hissediyorsunuz o kadar...
birde 3-4 saatte bir değiştirin muhakkak..

tamponu hiç kullanadım nasıl bişey onu bile bilmiyorum. ama şu yorumlarınız beni cezbetti şu sıcaklarda ped berbat bişey. ilk fırsatta denemek istiyorum
Off sormayın ben de regl günlerinde rahatsız hissediyordum kendimi,kaygım sızarsa bi yere geçerse filanmış resmen,hatta yoğun regl oldugum günün akşamında dışarı çıktık kısa bi elbiseyle, gündüz o kadar rahat gecti ki yine tampon kullandım,fiyatı da içinde 16 tane vardı 10 liraydı,markası da o.b diye bi markaydı,açık yazayım da bunu deneyin bari :) deniycem deyince sorumluluk hissettim :)

ob yi bende tavsiye ederim 2 boyu var sanırım kısayı tercih ederseniz sıkıntı yaşamazsınız.

tamponu hiç kullanadım nasıl bişey onu bile bilmiyorum. ama şu yorumlarınız beni cezbetti şu sıcaklarda ped berbat bişey. ilk fırsatta denemek istiyorum
Doğru yerleştirirsen hiasetmiyorsun dediğim gibi. Ama korkma ucunda bırakma biraz içeri ittirmek gerekiyor yoksa varlığını hissediyorsun. Çıkarırken de hafif ıkınarak ipinden çekince geliyor hemen.

Acı vermiyor ama yinede orda bişey var hissediyosun, denizden çıkınca çıkarman lazım rahat edersin sıkıntı olmaz

Kizlar bu ilac kullanma sevdanız ne boyle,bence vucudunuzun dengesini bozmaktan baska birsey degil. Tampon bende kullanıyorum. Herhangi bir sikinti yasamadim. Tamponunu al kullanma talimatını oku ve kullan. Bu kadar oldu bitti.

Ja bide tamponlarin bi cesidi var yardim ediyor siz itmiyorsunuz sadece dayicaksiniz ve cubugu iticeksiniz böylelikle parmaginizi sokmus olmuyorsunuz. Kendinize dokunmaktan korkmayin ayol

Kızlar bu çok uzun ama ya nasıl yaşayacam bununla. kendimi çubuğa geçirilmiş elma şekeri hissetçem gibi geliyo

Kullandım. Tampon sıkıntı vermez hatta hiç yokmuş gibi.
Yanlız iyice geriye ittir.

Ben kullanıyorum yazın tampon.
Ped kullanmaktan kat be kat konforlu normal zamanlarda bile,ped terletir kasındırır sıcakta vs hicbirini yasamiyorsunuz.
Gece kullanmam sadece tampon çünkü uzun süre kalmamalı,maksimum 3 saatte 1 değiştirmek gerek.
Bir alissanız değil havuz,normal zamanlarda bile tercih edersiniz emin olun.

Bence cok cok rahat,
Ama yogun bir gunde koruyuculugu nasildir bilgim yok.

yoğun günler için süper boy, azalan günler için küçük boy diyor ama. benim yeni başladı. şakır şakır.
süppper boy OFFFFF

Olmadi mi simdi yani? Bakin tuvalete oturun. Bacaklarinizi acin. Daha rahat olur. Yada cömelin bacaklarinizi ayirarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…