- 6 Temmuz 2014
- 1.146
- 1.990
- 333
- Konu Sahibi misishippi
-
Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Sik sik degistirebilirseniz hic bir sıkıntı olmazKızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Pek sağlıklı degil diyorlar bende her ay kullanmak istiyorum ama korkuyorumDünyanın en rahat şeyi. İlk kullandigimda çok canımı yakmıştı. Tam yerleştirememisim bir de büyük boyunu almıştım. Bugün kafaya taktım, en küçük boyunu aldım. Içindekini okuyup o şekilde uyguladım. Biraz da acıtmasın diye vazelin sürdüm. Yıllarca boşuna hışır hışır pedlerle kendime eziyet etmişim.
Bende deniyorum evlendikten sonra denemeye başladım. ama kaç oldu beceremedim. Tam olarak arkaya gitmiyor. O kadar iteklememe rağmen tam olarak girmiyor. Hissediyorum ve çok rahatsızlık veriyor. Bende vajinamı alıştırmak istiyorum pedlerden bıktım. Ama neden arkaya gitmiyor bilmiyorum. Canımda yansa deniyorum ama olmuyor
Tampon çok rahat birşey sizi rahatsız etmez fakat sık sık değiştirmeniz gerekiyor.. Aksi taktirde enfeksiyon riskiniz olur.. Tamponu en az 2 saatte bir değiştirin bence aslında daha çok tutan var birşey olmuyor ama ben kullandığım zaman öyle yapıyorum içim rahat etmiyor diğer türlü çünkü direk içeride kirli kanı tutuyor.. Ama sağlık açısından ve konfor açısından bir problem yok rahat olun..Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?