- 27 Ağustos 2022
- 5.408
- 9.114
- 128
Dayımlarla 7 yıldızlı otele de gitsem tatil değildir o benim için. Eşiniz ve bebeğinizle gidin sadece. Eşiniz niye sizin dayınızla tatil yapsın hem.Merhabalar arkadaşlar benim için tatil meselesi önemli bir konu bebeğim ağustos da tam 1 yaşında oluyor bu detayı verme sebebim eşim Eylül'de ilk haftasında izne çıkıyor ve biz şimdiden tatil için otel bakmaya başladık Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama bebeğimle zor olurmu tatil kafamda çok soru işareti var çünkü bizimle birlikte bütün gün sıcakta duramaz ki öğle uykusu nasıl olacak ve şuan dişlerinden bebeğim sabah 4 te 5 te hatta bazen 6 da uyudugu bile oluyor sonrada akşam 4 e kadar uyuyor tabi. Neyse geçen sene ailemle tatile katilamadim hamile olduğum için bu sene kök ailem (dayimlarda var) villa kiralama teklifi ettiler eşim ben gitmem ailecek gidelim diyor bebekle zor olur bu sene hep birlikte gidelim dedim kabul etmiyor otele gitmek istiyorum diyor şimdi bunlara bu teklifi ettim otel pahali gelemeyiz biz diyorlar. 1 yaş bebekle tatil zor olur mu sizce ne yapmam lazım eşimi ikna edeyim mi ailecek mi bir tatile çıkalım.