- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi misishippi
-
çok rahattır . Sadece deniz havuz değil yazın da genelde kullanırım . Sıcaklarda çok rahat ediyorumKızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Kullanımı rahat sıkıntı vermez sızıntı da yok ama kullanım saatini iyi ayarlaman lazım 1.5 2 saatten fazla durma zehirlenme ihtimalin varKızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Kullan çok rahat ben rahatlığına alışınca pedi bıraktımKızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Ben çok denedim kullanmayı, çeşitli boylarından aldım ama en kucugu bile acıtıyor, Rahat yuruyemiyorum, hep hissediyorum.Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.
Ağrı sıkıntı olmuyorsa tampon kullanmak daha mantıklı. Çünkü geciktirici hormon ilacı aslında. Adet döngünuz ile oynamayın derim benAdet gecıktırıcı kullansan ? Ben öyle yapıyorum adetten 2 3 gun önce baslıyorum .
Ben hayatımda 1 kere kullandım . Ve bıraktıgım gun adetım . Herkesın bunyesı farklıdır . Ben doktor tavsıyesıyle kullandım .Ağrı sıkıntı olmuyorsa tampon kullanmak daha mantıklı. Çünkü geciktirici hormon ilacı aslında. Adet döngünuz ile oynamayın derim ben
Ben tamponu özellikle yaz aylarında ve yoğun geldiği günlerde kullanıyorum. Çok rahat ve pratik oluyor. Hiç adet değilmiş gibi oluyorsun. Denize giriyorsun,geziyorsun. Yan etkisini ilk kez duyuyorum. Erteleme hapları adet düzenini kişiye göre de olsa etkiliyor. Marka olarak adını veremiyorum reklam oluyor diye. Dışı beyaz mavili en iyisi. Her eczanede var hemen hemen. Tatil yerinde yaşadığım için her gün denize de girince tampon kurtarıcım oluyor.Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Mini boy olanları kullanabilirler. Penisle kıyaslanamayacak kadar küçük, yani bekareti bozmazkızlar bekarlar kullanamıyo sanırım değil mi?
içe kaçmasından falan korkmuyo musunuz, veya sızdırmasından?
düşünsene, cenaze de tampondan gitti rahmetli diyorlar
O.b nin süper plusını alın hic sıkinti olmaz orayı sıkınca hissetmemen gerekiyo tamponu ben cok kez girdm hic birsey olmuyoKızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?