• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAMPON :(

Tamponla denizde rahat edersiniz bende tatillerde kullanıyorum tabii reglim denk geldiyse
Onun dışında arkadaşlar ne kadar kolay geciktirici kullan diyebiliyorsunuz o ilacın okadar çok götürüsü oluyor ki kullanandan hormonları mahvediyor resmen bütün düzeni alt üst ediyor
Benim dönem dönem kistlerim olurdu doktorum gerekmedikçe Doğum kontrol hapı bile yazmazdı (burdan ilaç düşmanı olduğum anlaşılmasın) kadın vücuduna hormonlarına çok zararı olduğunu söylemişti her defasında doktorum
Konu sahibi sizde bence ilaç kullanmayın boşu boşuna dengenizi bozmuş olursunuz en rahatı ve temizi tampon :halay:

Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerim :KK43: bende bebeğimle denize girmek istiyorum:KK43: tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?

Bence bir kadının adetliyken kullanabileceği en mucizevi şey ! Ve adetin yoğunluğuna göre boyları var . Ben gece uyurken ped kullanıyorum ama onun dışında hep tampon kullanıyorum çünkü insan hiç birşey hissetmiyor gerçekten çok pratik ve rahat . Ben büyük boylarını kullanıp saattlerce aynı tampon ile gezmek yerine mini olanını alıyorum (OB mini) sık sık degistiriyorum. Bence hiç stress yapmayın , kullanın tatilin keyfini çıkarın

Ben adet olduğum ilk gün den beri tampon kullanıyorum çok cok memnunum sanki hiç adetli değilim gibi oluyor bence pedden daha hijyenik, adetin daha yoğun olduğu günlerde süper plus boy kullanıyorum denizde karada havada heryerde, tavsiye ederim

Söz verdim yazıyorum ilk defa bugün kullandım mucuzevi bir şey bu zamana kadar neden kullanmadım bilmiyorum denizde de gayet rahattı artık hep tampon kullanırım ve kesinlikle hissedilimiyor..bence ped devrini deneyen her kadın kapatır

Tatillerde kullanılıyor ama geçen birinin içinde kalmıştı 3 saatlik operasyonla almışlar tamponu.
Günlük kullanılmamalı bence, havuzda denizde de sürekli değiştirilmeli.

Bi kere kullandım daha doğrusu kullanamadim. On bin en küçük boyu.u hissettim. Takarken çok cnm acidi. Çıkarırken ya ip kopar içerde kalırsa hastanede rezil olurum diye panik atagim nuksetti.zorla çıkardım daha da tövbe ettim kaç sene oldu kimbilir.

Dünyanın en rahat şeyi. İlk kullandigimda çok canımı yakmıştı. Tam yerleştirememisim bir de büyük boyunu almıştım. Bugün kafaya taktım, en küçük boyunu aldım. Içindekini okuyup o şekilde uyguladım. Biraz da acıtmasın diye vazelin sürdüm. Yıllarca boşuna hışır hışır pedlerle kendime eziyet etmişim.

Bende deniyorum evlendikten sonra denemeye başladım. ama kaç oldu beceremedim. Tam olarak arkaya gitmiyor. O kadar iteklememe rağmen tam olarak girmiyor. Hissediyorum ve çok rahatsızlık veriyor. Bende vajinamı alıştırmak istiyorum pedlerden bıktım. Ama neden arkaya gitmiyor bilmiyorum. Canımda yansa deniyorum ama olmuyor:(

Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerim :( bende bebeğimle denize girmek istiyorum:( tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Sik sik degistirebilirseniz hic bir sıkıntı olmaz

P
Dünyanın en rahat şeyi. İlk kullandigimda çok canımı yakmıştı. Tam yerleştirememisim bir de büyük boyunu almıştım. Bugün kafaya taktım, en küçük boyunu aldım. Içindekini okuyup o şekilde uyguladım. Biraz da acıtmasın diye vazelin sürdüm. Yıllarca boşuna hışır hışır pedlerle kendime eziyet etmişim.
Pek sağlıklı degil diyorlar bende her ay kullanmak istiyorum ama korkuyorum

Bende deniyorum evlendikten sonra denemeye başladım. ama kaç oldu beceremedim. Tam olarak arkaya gitmiyor. O kadar iteklememe rağmen tam olarak girmiyor. Hissediyorum ve çok rahatsızlık veriyor. Bende vajinamı alıştırmak istiyorum pedlerden bıktım. Ama neden arkaya gitmiyor bilmiyorum. Canımda yansa deniyorum ama olmuyor:KK43:

Mini boyunu kullan , sık sık değiştirirsin. Ben de bir tek mini boyunu kullanıyorum , çok rahat ediyorum ;)

Merhaba kızlar ben de tampona geçmeye çalışıyorum. Pedden kurtulmayı çok istiyorum.
Buarada vajinismus tedavisi alıyorum, şuan her türlü boy boy aparatı deneyebiliyorum, gerçeğine yakın aparatla da çalıştım. mantar için de defalarca vajinal fitil kullandım, bunlarla neredeyse hiç sorunum yok. Ama en küçük tamponu bile denerken sanki hiç kaymıyor, dış yüzeyi pamuk olduğu için sanki takılıyor gibi hissediyorum, kayganlaştıcı vs kullansam olur mu acaba? Bide ipi kopacak diye de korkuyorum, ya kutunun içinden 1 tanesi fabrikada hatalı üretilmişse ipi zayıfsa felan :KK53: gibi düşünceler...

Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerim :KK43: bende bebeğimle denize girmek istiyorum:KK43: tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Tampon çok rahat birşey sizi rahatsız etmez fakat sık sık değiştirmeniz gerekiyor.. Aksi taktirde enfeksiyon riskiniz olur.. Tamponu en az 2 saatte bir değiştirin bence aslında daha çok tutan var birşey olmuyor ama ben kullandığım zaman öyle yapıyorum içim rahat etmiyor diğer türlü çünkü direk içeride kirli kanı tutuyor.. Ama sağlık açısından ve konfor açısından bir problem yok rahat olun..

Back