- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
- 63
- Konu Sahibi misishippi
-
Ben gecen ay tatilde ilk defa kullandım son iki güne reglim denk geldi,denizde oldugumuz sürece iki üç saatte bi değiştirdim,çok memnun kaldım,akşam otele dönünce yine normal pede döndüm,artık çok sıcak yaz günlerinde de tampon kullanmayı düşünüyorum hiç regl değil gibiydim boşuna denememişim şimdiye kadarKızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerimbende bebeğimle denize girmek istiyorum tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Doğru yerleştirirseniz hissetmezsiniz bile. Denizden çıkınca değiştirir ped takarsınız rahatsız oluyorsanız. İçinde nasıl kullanmanız gerektiği yazıyor zaten. Bir sorun yaşamazsınız bence.
Ha baş dönmesi mide bulantısı olursa hemen çıkarın tamponu. Çok nadir de olsa yan etki yapabiliyormuş.
Adet gecıktırıcı kullansan ? Ben öyle yapıyorum adetten 2 3 gun önce baslıyorum .aa aaa ciddi ciddi yan etkileri de var yani. ben panik atağım. tampon takıp acile kaldırmasınlar beni sonra
Ben gecen ay tatilde ilk defa kullandım son iki güne reglim denk geldi,denizde oldugumuz sürece iki üç saatte bi değiştirdim,çok memnun kaldım,akşam otele dönünce yine normal pede döndüm,artık çok sıcak yaz günlerinde de tampon kullanmayı düşünüyorum hiç regl değil gibiydim boşuna denememişim şimdiye kadar
Adet gecıktırıcı kullansan ? Ben öyle yapıyorum adetten 2 3 gun önce baslıyorum .
Yoo varlığını hissetmiyorsun zaten takarken de çıkartırken de acımadı,dedim ya gayet konforluydu deniz filan olmasa da kullanmaya devam edicempeki varlığı seni rahatsız etmedi mi hiç. çünkü tamponlar çok uzun duruyor. acı veriyor mu yerleştirip çıkarırken.
Dediğim gibi çok nadir. Ama gelir seni bulursa bilememaa aaa ciddi ciddi yan etkileri de var yani. ben panik atağım. tampon takıp acile kaldırmasınlar beni sonra
Beni cok rahatsız ettipeki varlığı seni rahatsız etmedi mi hiç. çünkü tamponlar çok uzun duruyor. acı veriyor mu yerleştirip çıkarırken.
Beni cok rahatsız etti
kullanmak zorunda kaldım ama içimde olduğu resmen belliydi yani
ben hıc hoşlanmıyorum kendısınden :)
ben cok zor taktım meselakesin bende sevmem ama o ikisi bensiz yüzerse ben kıskançlıktan çatlarımdeneyecem
Ben gecen ay tatilde ilk defa kullandım son iki güne reglim denk geldi,denizde oldugumuz sürece iki üç saatte bi değiştirdim,çok memnun kaldım,akşam otele dönünce yine normal pede döndüm,artık çok sıcak yaz günlerinde de tampon kullanmayı düşünüyorum hiç regl değil gibiydim boşuna denememişim şimdiye kadar
tamponu hiç kullanadım nasıl bişey onu bile bilmiyorum. ama şu yorumlarınız beni cezbetti şu sıcaklarda ped berbat bişey. ilk fırsatta denemek istiyorumDediğim gibi çok nadir. Ama gelir seni bulursa bilemem
Ben normal zamanda da kullanıyorum. Ped kullanmaktan çok daha konforlu.
Ben ob nin küçük boyunu kullanmıştım. Doğru kullanırsan hissetmezsin. İp var zaten. Ondan çekip çıkarıyorsun.kesin bende sevmem ama o ikisi bensiz yüzerse ben kıskançlıktan çatlarımdeneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?