• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAMPON :(

hamileliğimden önce hep tampon kullandım ilk kullanışınızsa orda olduğunu hisseder ve rahatsız olabilrsiniz yoğun günlerinizde daha kalınlarından takmanız gerek çünkü. ama sonra çok alışmıştım ben varlığıylayokluğu birdi yani bende havuza giricektim denk gelmişti o zaman başlamıtım çokta rahat ettim tavsiye ediyorum

Tampon candır. Hiç korkmayın. Asla sızıntı vs yapmıyor. Biraz rahatsız edici ama suya girip eğlenince unutuyorsunuz. Eczaneden alın ilaç içmeyin boşyere

Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerim :KK43: bende bebeğimle denize girmek istiyorum:KK43: tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
çok rahattır . Sadece deniz havuz değil yazın da genelde kullanırım . Sıcaklarda çok rahat ediyorum
Çok yoğun gününse büyüklerinden tavsiye ederim .Küçük ve orta hiç rahatsız etmez büyük belki biraz edebilir .
her giriş çıkışta değiştirmelisin

Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerim :KK43: bende bebeğimle denize girmek istiyorum:KK43: tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Kullanımı rahat sıkıntı vermez sızıntı da yok ama kullanım saatini iyi ayarlaman lazım 1.5 2 saatten fazla durma zehirlenme ihtimalin var

Kullan çok rahat ben rahatlığına alışınca pedi bıraktım

Ben hep kullanırım tatildeyken. Ama ilk seferinde bilmediğim için büyük boy almışım, çok rahatsız olmuştum. Küçük boy almanızı tavsiye ederim.

Ben de önyargiliydim tampona karsi, gecen sene havuzda kullanmak zorunda kaldim.
Benim aldigim benim canimi yakmisti ama arkadasimdan ödünc aldigim cok rahatti.
Yani ince olmasi daha iyi oldu bana, onu deneyerek ögreniyor insan.
Kendime uyani buldugumda cok ama cok rahat, yok gibi.
Hatta unutup hayata öyle devam edebilecek gibi oluyor insan, icerde unutmayin varligi yoklugu bir.
Cok rahat, parmaginizla itiyorsunuz hisssediyorsunuz zaten nerede durmasi gerektigini, yeteri kadar itmezseniz hissediyorsunuz zaten yalnis kullanim oluyor. Bosluga düger gibi oluyo sonunda cok rahat oluyor, cikarmasi da kolay.
Birkac yapistan sonra alisiyor insan.

Ağrı sıkıntı olmuyorsa tampon kullanmak daha mantıklı. Çünkü geciktirici hormon ilacı aslında. Adet döngünuz ile oynamayın derim ben
Ben hayatımda 1 kere kullandım . Ve bıraktıgım gun adetım . Herkesın bunyesı farklıdır . Ben doktor tavsıyesıyle kullandım .
Tamponda mantıklı olabılır. Bir daha ihtiyacım olursa onuda denerim

havada karada su altinda kullandim, sorun yasamadim xD

Eskiden tatilde Regl olmayı dert ederdim

Bir kere geciktirici de aldım

Ama yıllardır da tatile denk geliyor

Tampon ile rahat oluyor dert etmiyorum tatil organize ederken

Zaten dolmaya başlayınca hissetmeye başlıyorsunuz gidip değişiyorsunuz

Düğünde falan da iyi oluyor bazı kıyafetler ile ped sıkıntı olabiliyor

İlk başta herkes bir tereddüt ediyor ama başlayınca iyi geliyor

Ben tamponu özellikle yaz aylarında ve yoğun geldiği günlerde kullanıyorum. Çok rahat ve pratik oluyor. Hiç adet değilmiş gibi oluyorsun. Denize giriyorsun,geziyorsun. Yan etkisini ilk kez duyuyorum. Erteleme hapları adet düzenini kişiye göre de olsa etkiliyor. Marka olarak adını veremiyorum reklam oluyor diye. Dışı beyaz mavili en iyisi. Her eczanede var hemen hemen. Tatil yerinde yaşadığım için her gün denize de girince tampon kurtarıcım oluyor.

kızlar bekarlar kullanamıyo sanırım değil mi?
içe kaçmasından falan korkmuyo musunuz, veya sızdırmasından?

6 aydır regel olmuyorum benden rahatı yok:KK53::KK53::KK53:

Konu sahibi tamponu doğru kullanırsan hissetmezsin merak etme. Zorlanıyorsan ucuna azıcık krem sürebilirsin daha rahat girer.
O.B. markasını özellikle tavsiye ederim. İpeksi (SilkTouch) yüzeyi sayesinde anında içeri kayıveriyor:super:

Şuan tatildeyim ve regl oldum yarın denize girerken ilk defa tampon kullanacağım yani en sıcak bilgiyi ben veririm:))yarın söz yazarım.

O.b nin süper plusını alın hic sıkinti olmaz orayı sıkınca hissetmemen gerekiyo tamponu ben cok kez girdm hic birsey olmuyo

Back